Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotto lotto lottio

czy codziennie dajecie roczniakom jogurty lub serki

Polecane posty

Gość lotto lotto lottio

typu bakus bo ja napodwieczorek codziennie, albo danio waniliowe czy bananowe bo te lubi najbardziej to 140gr myslicie ze wolno? jogurtow nie chce, tylko serki czy to za duzo dla dziecka 13-14 miesiecy dodam ze nic corce nie jest, nie ma alergii ani klopotow z kupkami

Gość moja jak miala
roczek to jadla jogurty danona biszkopotowego co drugi dzien . jak skonczyla miala okolo 14 miesiecy jadla codzinAnie na przemian albo danio waniliowe lub jogurt biszkoptowy mojej tez nic nie jest . A CO DO PYTANIA - mysle ze mozes dziecku podawac codzinnie

Gość lotto lotto lottio
no wlasnie bo moja koelzanka mowi ze w schemacie zywienia jest 2 razy w tyg i ja przesadzam ale co mam jej ciagle dawac kaszke? ona uwielbia danio i bakusie :D

Gość mama synka 14 miesięcy
codziennie:) z tym, że mój synek woli jogurty albo serki naturalne i te mu daję częściej, bo wolę żeby zjadał całe przy owocowych już marudzi i nie chce ich jeść do końca dlatego podaję mu takie bardzo rzadko, ale jednak, bo nie chcę by jadł ciągle to samo;)

Gość mama synka 14 miesięcy
mnie moja pediatra wręcz sugerowała żeby podawać jakiś serek czy jogurcik, bo synek nie chciał pić mleka modyfikowanego

moj do 2 roku zycia mia zkaz serów jogurtów dopiero od niedawna mu wprowadziam mon te lub serduzszko firmy zott i to dostaje co drugi dzien

Gość lotto lotto lottio
moja corka tez nie pije mleka jak wyglada jadlospis waszych dzieci? o 9 rano je 180ml kaszki 12 jajecznia lub parowki czy kanapka z serem jako II sniad 15 obiad zupa lub cos innego 18 jiogurt serek jakies owoce 20 znowu 180 kaszki i do spania

Gość lotto lotto lottio
myszka83 a czemu mial zakaz? skaza bialkowa ?

mały ma gronkowca i kazdy serek u niego wywoływał biegunke dopiero przeleczony i po 6 msc bez leków mogłam spróbowac np. serek kozi monte lub serduszko( za wielkiego wyboru nie ma ) i na razie jest ok choc jak zje wiecje niz 1 dziennie to juz kupa luzniejsza :O

nie. Córa jest alergiczna i ostrożnie wprowadzam produkty. Na razie dostaje przetwory w minimalbnej ilości, dosłownie do polizabnia. Póki co reakcji bnegatywnejb brak, bbardzo powoli będę zwiększąc (już kilka dni temu dostała mus owocowy z odrobiną jogurtu).

Gość tylko nie bakoma
dziewczyny nie ddawajcie dzieciom bakomy ten nabiał ma tyle chemi ze szok ,poczytajcie sobie skład ,i ma o wiele dłuższy termin ważności niż inne produkty nabiałowe ,ciekawe dlaczego??:O