Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mglkuily

Do znających angielski

Polecane posty

Gość mglkuily

Może mi ktoś sprawdzić prace domową?? 3 wishes to make my own life better I wish I had more free time for myself I wish I lived in big city I wish I bought a new computer 3 wishes to make life better for a friend or family member I wish my mother had a bigger flat I wushmy friend were rich I wish my brother bought a nwe car 3 wishes to make the world a better place I wish we hadn't any worse I wish we hadn't any pollutions I wish we didn't devasted environment

Gość mglkuily
prosze pomóżcie:(

Gość małe korekszyns
Może mi ktoś sprawdzić prace domową?? 3 wishes to make my own life better I wish I had more free time for myself I wish I lived in big city I wish I bought a new computer 3 wishes to make life better for a friend or family member I wish my mother had a bigger flat I wushmy friendS were rich

Gość małe korekszyns
Może mi ktoś sprawdzić prace domową?? 3 wishes to make my own life better I wish I had more free time for myself I wish I lived in big city I wish I bought a new computer 3 wishes to make life better for a friend or family member I wish my mother had a bigger flat I wushmy friends were rich

Gość pomóżcieeeeeeeeeee
to dla mnie ważne:(

Gość yklylyuyherryhytyi

Gość NIEFIZYCZKA
ja próbuje bezskutecznie uzyskac pomoc w fizyce....i też nic niestety :( łączę się z toba w bólu

Gość knkn
przeciez dziewczyna wyzej ci to poprawila, a te 3 ostatnie zdania sa bez sensu

Gość 56g46u4u45
3 wishes to make my own life better I wish I had more free time for myself I wish I lived in A big city + I wish I bought a new computer 3 wishes to make life better for a friend or family member I wish my mother had a bigger flat I wushmy friendS were rich + I wish my brother bought a nwe car 3 wishes to make the world a better place I wish we hadn't any wARS + I wish we hadn't any pollutions I wish we didn't devasted AN environment + 4 poprawki