Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laylaaaa27 27 27

Kobietki w ciazy - czy wciaz jestescie seksowne dla waszych facetow?

Polecane posty

Gość laylaaaa27 27 27

Hej dziewczynki? Chcialabym zapytac, czy wciaz czujecie sie seksowne dla Waszych facetow, czy wciaz okazuja Wam zainteresowanie i chca sie kochac jak przed ciaza? Czy nie odstrasza ich Wasz brzuszek? Ja mialam obawy, czy moj mezczyzna wciaz bedzie widzial we mnie seksowna kobiete, kiedy juz urosnie mi brzuch, ale naszczescie nie stanowi to dla niego problemu, mowi jedynie, ze nie moze sie doczekac, kiedy urodze i dojde do siebie, bo chcialby znow kochac sie w takich pozycjach i z taka intensywnoscia jak przed ciaza. Problem jest raczej we mnie, bo to mnie spadlo libido :( ale jakos dajemy rade. Wiec jak jest z Wami i Waszymi facetami?

Gość nghn
Ja podobno tak, wciąż jestem pociągająca dla mojego mężczyzny, i całkiem fajnie nam to pożycie wychodziło. Był tylko taki moment gdy on zaczął się obawiać seksu, bo lekarka nas postraszyła że mamy uważać, ale obawy okazały się nieuzasadnione i kochaliśmy się potem normalnie. Niestety obecnie, gdy jestem w 9 miesiącu, musimy się znów powstrzymać bo skraca mi się szyjka i pojawiło rozwarcie. Dlatego on mówi że nie może się doczekać rozwiązania a ja bez seksu bardzo się męczę.

jestem na początku ciąży i jak na razie mojemu facetowi się baaardzo podobam - z powodu powiększonych piersi :) nie wiem jak będzie później, ale on mówi że kobieta w ciąży jest piękna więc myślę że będzie ok :)

Gość nghn
Będzie OK, alakolo, pod warunkiem że sama sobie jakichś oporów nie wbijesz do głowy. :D

Gość laylaaaa27 27 27
moj facet lubi jak jestesmy w pozycji na jezdzca, wiec raczej mu wierze, ze wciaz jestem dla niego seksowna, inaczej nie chcialby patrzec na moj brzuch, a wrecz przeciwnie, dotyka go czule, az mnie to roztkliwia :) ja sama jednak nie umiem zaakceptowac zmian jakim poddaje sie moje cialo, nie podobam sie sobie, choc staram sie dbac o siebie, nie mam rozstepow (odpukac!!!) itp. nie wiem dlaczego :(

Gość laylaaaa27 27 27
do alakolo - jesli twoj facet jest madrym facetem i kocha cie mocno, to wciaz bedziesz dla niego piekna i seksowna :) niektorzy twierdza nawet, ze kobieta w ciazy pieknieje, a moj mowi, ze bije ode mnie cieplo ;) hehhe w ktorym jestes m-cu? ja zaczelam 7 ale moj brzuszek jest duzy, bo oczekuje blizniakow.

Gość czy to wciaz ja 84746
A moj maz wciaz powtarzal mi jaka to ja jestem atrakcyjna, a dopiero po ciazy przyznal sie, ze moj brzuch go obrzydzal.... niezle udawal, w zyciu bym nie pomyslala! Dlatego nie wierzcie im tak do konca... Facet to wzrokowiec i kazdy lubi seksy szczuple cialo!

Gość kogel mogel razy dwa
czy to wciaz ja---> nie ma to jak generalizowac, ze faceci lubia sexy szczuplce kobitki. gdyby tak bylo to polowa kobiet nie mialaby udanego sexu i to nie tylko z jednym partnerem w zyciu.

Gość czy to wciaz ja 84747
wiem, ze nie kazdy facet lubi szczuple kobiety, ale zdecydowana wiekszosc! i malo ktorego pociaga widok kobiety z brzuchem, taka jest prawda!

Gość saleminka8
nghn ale bez obaw mozecie,rozwarcie i skrócona szyjka w9 miesiacu to normalka ;) moja koleżanka w 9 m-cu miała już 2,5cm rozwarcia ;) co do tematu,to u mnie niezbyt wychodzi to współżycie,bo od 5 do 19tc brałam luteine dopochwowo,więc trzeba było ograniczyć i dostosować się do leków :P gdzieś w 24 tc bolało mnie :( od 28tc miałam zakaz współżycia bo szyjke miałam skróconą i mały pchał się na świat,główke już miał wstawioną tam gdzie powinien mieć w dniu porodu.Teraz jestem tak opuchnięta i obolała na dole że nie wyobrażam sobie bym jeszcze dała rade,ale mój jakoś wytrzymuje :)

Gość kaczka pospolita
prawda jest taka,że facet widzi Was takimi,jakimi same się widzicie Jeśli czujecie się atrakcyjne,to bije od was seksapil

Gość kudlaty mos
czy to wciaz ja 84746 A moj maz wciaz powtarzal mi jaka to ja jestem atrakcyjna, a dopiero po ciazy przyznal sie, ze moj brzuch go obrzydzal.... niezle udawal, w zyciu bym nie pomyslala! Dlatego nie wierzcie im tak do konca... Facet to wzrokowiec i kazdy lubi seksy szczuple cialo! widocznie miałaś brzydki brzuch,nie każda ciężarna ma ładny,zgrabny brzusio

Gość nghn
Saleminka, ja mam 2 cm, a może więcej bo to było tydzień temu a dziś dowiem się co nowego. To ja spytam jeszcze lekarza i bardzo dziękuję za opinię!! Dotąd uważałam za oczywiste że nie powinnam a naprawdę dla mnie to dyskomfort psychiczny, takie powstrzymywanie się. :D Należę do osób które w seksie z partnerem szukają bliskości więc bez tego jakoś tak ciężko mi.

Gość luty2010
kudlaty mos jak twoj maz mogl tak do ciebie powiedziec?? no rozumeim ze nie dla kazdego widok brzucha jest super, ale bez przesady zeby maz powiedzial ze go obrzydza?? przeciez w tym brzuszku bylo jego dziecko:O:O

Gość nghn
"a dopiero po ciazy przyznal sie, ze moj brzuch go obrzydzal.... niezle udawal, w zyciu bym nie pomyslala! Dlatego nie wierzcie im tak do konca... Facet to wzrokowiec i kazdy lubi seksy szczuple cialo!" Moim zdaniem tu nie chodzi o to żeby nasze brzuchy wydawał się partnerom sexi ale żeby seks był nadal rozkoszny. Sądzisz że jeśli ty go pieścisz a on ciebie i wypadki toczą się dalej, to twój facet cały czas widzi twój brzuch? Zawsze można tak kierować pozycją żeby ten brzuch takiego znaczenia nie miał a walorów mamy o wiele więcej niż talia. Ja na przykład zauważyłam (i chwalę za to swoją staranność w doborze lepszej jakości kosmetyków) że w ciąży mam przyjemniejszą w dotyku skórę. Mam tez jędrniejsze piersi i po prostu inne co tez jest atrakcyjne. Lubię to co robimy więc moje pomysły zaskakują partnera i to też mu sie podoba. Już samo to że seks jest trochę inny i wiąże was coś więcej np to że teraz jesteś w pełni jego i nosisz dziecko które stworzył, to kolejny plus. Zresztą o seksie w ciąży i tym co może podniecać długo by pisać. Dlatego jeśli czuję pożądanie u mojego partnera, to mu wierzę a jeśli stwierdzam że coś u mnie jest obecnie fajnego, to się z tego cieszę.

Gość nghn
(Tak na marginesie dodam że pisząc o kosmetykach wcale nie miałam na myśli jakiś potwornie drogich, ale takie w cenie około 10 złotych za spore opakowanie, za to paskudnie tłustych i stosowanych ZAWSZE, bez wymówek, po wieczornej kąpieli i jeszcze przy każdej okazji w ciągu dnia. Po wstępnych wchłonięciu trzeba było to paskudztwo zetrzeć ale efekt pozostawał - tzn bardzo elastyczna i dobrze nawilżona skóra.)

Gość roxa252
To ja też napisze o sobie :) My z Wężem nie kochaliśmy przez cały okres ciąży ,bo na poczatku mieliśmy zakaz od lekarza i tak chyba zostało już do teraz :) Zresztą On nigdy nie powiedział mi że pięknie wyglądam, że jestem kobieca itd... :(:(:( Natomiast zdarzyło mu się powiedzieć np. wczoraj jak Byliśmy w galerii " W tym sklepie nie ma nic dla grubasów" niby w żartach ha ha ha jakoś mnie to nie śmieszy Nie przytyłam dużo , piersi mi w ogole nie powiekszyły ,nie mam rozstępów, zawsze staram się być zadbana mimo że calą ciąże jestem w domu to maluje się , dbam o włosy, nóżki wygolone :/ i takie tam inne ...:) Częściej widze wzrok innych mężczyzn na sobie niż Mojego Węża :/ Smutne ,ale prwadziwe :/

Gość luty2010
roxa252 ja niestety mam tak samo:( niby nie mowi ze mu sie nie podobam w ciazy ale tez nie mowi ze mu sie podobam:( chociaz zaczelam 6 misiac ciazy przytylam tylko 2-3 kg a moj maz sie smieje ze ejstem jak wchlaniacz jedzenia:( niby tak samo w wzartach ale po za zartami nic innego nie slysze z jego ust:(

Gość prawda jest taaaaaaaaaaaka
prawda jest taka,ze kobieta w ciazy nie jest jakims wielce seksownym obiektem.mnie sie w kazdym razie kobiety ciezarne nie podobaja i nie sadze,aby faceci sie za takimi ogladali......moj maz mowi co prawda,ze ma sexi zonke:)ale ja sie sexi nie czuje.przed ciaza owszem.dbam o siebie,przytylam wlasciwie tylko w brzuchu i piersi mam wieksze,wiec nie jest zle,ale juz mysle o tym jak to bedzie cudownie po ciazy:)

Gość eeeeeeee tammmmmmmmmmm
a mój ciągle gada że nie może sie doczekać kiedy będę mieć brzuszek bo kobity w ciąży są mega seksi.

Gość wariatka na maxaaaaaaaaa111
niektore kobiety same sa sobie winne (nie mam na mysli pan, ktore sie tu wczesniej wypowiedzialy) - nie dbaja o siebie, przestaja sie malowac, maja niechlujna fryzure i zaniedbane paznokcie, wkladaja na siebie cokolwiek, aby tylko nie chodzic nago a potem narzekaja, ze im mezowie nie prawia komplementow jak to slicznie w ciazy wygladaja! mam kolezanke w pracy, ktora okropnie zbrzydla w ciazy, a do tego kompletnie o siebie nie dba, nawet wlosy przestala farbowac i ma odrosty na kilometr. I jak takiej powiedziec, ze ladnie wyglada? Wspolczuje jej mezowi....

Gość do wariatki .....
moze dziewczyna nie ma pieniedzy, aby o siebie zadbac i woli wydac na przyklad te 15 zlotych na jakis ciuszek dla dziecka albo woli nie zatruwac sie chemikaliami? Nie kazda stac, aby w ciazy kupowac drogie ciuchy, biegac do kosmetyczki czy fryzjera... A dla meza i tak moze jest wciaz atrakcyjna?

Gość emka 1896
Ja jestem w 6 miesiącu ciąży , do4 miesiąca czułam sie całkiem sexy, miałam tylko 3,4 max kilogramów na siebie.. A tera rozstepy na piersiach mam, nie jestem zadowolona ze swojego wyglądu, patrzę sie z zazdrościa na dziewczyny które nie sa w ciąży, czuje sie jak krowa, mój mąż mówi mi ze dla niego jestem piękna i atrakcyjna ale sam sie ogląda Za łaski nie wciazy, zgrabnie i szczupła, prZytylam juz 10 kg, jak brzydka cerę i włosy, mam ogólnie dola , nie podobać siebie w ogóle, każda kobieta wydaje mi sie ladniesza odemnie..:(