Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madusia...

czy ktos sprawi bym sie usmiechnela?

Polecane posty

Gość malutkaaaaaaaaaaa
:D:D:D ten topic w linku wymiata :D podszywy nieraz maja fantazje...

malutka - zgadzam sie :) rozbawil mnie i to dosc dosc :P depeche15 - wybacz nie wiedzialam zes kobieta jest :P

depeche15 - gracias :) milo mi ze polubilas moje posty..tylko niewiem czemu..przeciez nie ma w nich nic takiego...:P pierwszy wolny.. - nie no ,moze ni e bedzie tak zle :P

hm..no nie powiem,bo czasem uda mi sie cos fajowskiego sklecic :P a moze po prostu udziela mi sie od niektorych tutaj obecnych na kafeterii :P heh..no ale w koncu czasem trzeba poszalec chocby stylem wypowiedzi.. :D:D

pierwszy wolny... - hym..czasem moglabym tak wlasnie rzec..aczkolwiek mowi sie ze nigdy nie jest tak zle zebynie mogllo byc gorzej...wiec pozostaje tylko czekac... :P

depeche15 - w sumie to nowa..znaczy czasem tutaj zagladnelam,ale tak bez wypowiadania sie..ale w koncu postanowilam sie zaczernic i zostac na dluzej :P a co ? a co?

no nic, staram sie utrzymac przyzwoita konwerscje bo nie moge spac a odkrylam ze z niektorymi osobami na kafe mozna przeprowadzac wywiady rzeki :P

no dobrze juz dobrze,niekrzycz na mnie .. tak tylko pytam :P ciesze sie niezmiernie ze ciekawie prowadzi Ci sie ze mna konwersacje :) rąsia :)