Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pryzczolina

mega bolący pryszcz

Polecane posty

Gość pryzczolina

mam pryszcza. jest wielki i bolesny. spuchła mi cała broda. nie da sie go wycisnąć. co począć?

Gość zorza5-50
Chyba bez lekarza się nie obejdzie.Idz do lekarza rodzinnego i albo CIi pomoże albo skieruje Cię do innego specjalisty

Gość emcik
smaruj pasta do zebow lub spirytusem

A jesteś pewna, że to pryszcz a nie czyrak? Jak pryszcz to możesz sobie kupić w aptece taki krem z la roche possay Effaclar A.I. do stosowania punktowego. Powinien Ci pomóc

Gość maść ichtiolowa i
+ płyn burowa , razem ok. 5 zł i zejdzie :0 w patece oczywi cie

Gość ronaldinka99
po pierwsze - nie wyciskać i nie męczyć pryszcza, bo to go tylko "rozwścieczy". a po drugie warto zainwestować w jakiś dobry kosmetyk na takie przypadki - ten Effaclar, o którym tu napisali jest ok - miałam krem i żel do mycia z tej serii i faktycznie spoko działały - redukowały pryszcze i właśnie takie bolące czerwone grudki. poza tym warto pić np. bratka, bo też się po nim cera poprawia.

Gość ziołowa
A ten Effaclar w aptece się kupuje, czy np w Rossmanie też dostanę?

Gość hankovva
ja kupowałam w aptece kosmetyki z la roche posay, jakoś w rossmanie nigdy mi się nie zdarzyło.poza tym w aptece uważam, że jest większe prawdopodobieństwo, ze np. dostaniesz próbkę jakiegos kremu czy innego specyfiku na trądzik. może tez aptekarka doradzi ci jakieś suplementy diety na ładną cerę.

Gość hukalukabana
może maść ihtiolowa by pomogla, bo wyciaga troche na zewnatrz. ja na takie pryszcze pojedyncze bym smarowala fucidinem, ale jest na recepte. a tak w ogole, to przed leczeniem aknenorminem mialam cala twarz w takich pryszczach, wyobrazacie sobie jaka maskara??