Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiaxxx20

Skrzywdzil mnie a teraz chce wrocic

Polecane posty

Gość misiaxxx20

3 lata temu poznalam Tomka to byla pradziwa wileka milość... bylismy mega szczesliwi zero klutni 100% porozumienia. szybko zareczyliśmy sie niestety na krótko przed slubem cos zaczeło się psuc zaczeły sie klotnie do tego doszedl fakt ze jego ojciec nastawial go przeciwko mnie poniewaz jego zdaniem bylam zbyt biedna dla jego syna ... cala sytuacja przybrala taki rozmiar ze na 3 tyg. przed slubem rozstalismy się. Probowalam rozmawiac z Tomkiem ratowac nasz związek ale on zdecydowanie niechcial slubu. Bardzo przezylam to rozstanie po 6 miesiącach kiedy zaczelam na nmowo normalnie funkcjonowac spotkalam Tomka nie wygladal na szczęsliwego. Wymienilismy kilka zdan i nic więcej... Od tego czasu Tomek niby przypadkiem zaczol bywac w tych samych miejscach co ja , nastepnie zaczol do mnie pisac dzwonic... Wkoncu stwierdzil ze mnie kocha ze chce wrocic ,ze nigdy nie przestal o mnie myslec ze niewyobraza sobie zycia beze,mnie. Kocham go ale powiedzialm mu ze nie ma sensu znowu byc razem bo za wiele sie wydazylo jednak on nie daje za wygraną ciągkle pisze dzwoni przyjezdza do mnie i prosi bym dala nam szanse... Niewiem co robic kocham go on najwyrazniej mnie tez ale niewiem czy potrafie mu zaufac. Pozatym co powiedzą nasi rodzice , znajomi??? Niewiem co robic???

Gość olusia.olusiaa
może powinnas mu dac jeszcze jedna szanse

Gość rcegcxer
przede wszystkim KUP SOBIE SŁOWNIK CIEMNOTO!