Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz dziewicy

Czy wolne dziewice mają już doświadczenia seksualne?

Polecane posty

Gość mnmnmnkkk
"Owszem ale nie pozwoli sobie również by zarabiał on dużo mniej, bądź w ogóle tak jak to czesto działa w drugą stronę." a dlaczego nie pozwoli, co w tym złego, że kobieta zarabia więcej?? wydaje mi się, że to tylko może uderzać w waszą męską i chorą ambicje!

dominik, spójrz na pierwszą stronę i się przekonaj:o E tam chrzanisz Prawiczek Ja mam 23 lata i jestem dziewicą waginalną, oralną i analną. Facetowi ustami ani ręką też dobrze nie robiłam. 11:35 Prawiczek z wiarą (f23prawica@op.pl) To pewnie jesteś brzydka.

Gość co to za pytanie
nie wiem co ty chcesz tak naprawde udowodnic??? kazdy na swoj poglad na ten temat... skoro jestes facetem to uwazasz ze mozesz sobie ruchac do woli i nikt cie nie nazwie kurwiarzem???

Gość dominik100
Żaden facet by sobie na to nie pozwolil by jego partnerka zarabiala dużo wiecej. Ja nigdy.

Gość co to za pytanie
moze przyklad nie nalepszy co do twojej osoby ale tyczy sie facetow.

Nasza męska i rzekomo chora ambicja jest cechą naturalną i wprost wynikłą z tradycyjnego układu pomiędzy płciami. Układ jest właśnie kasowany ale mentalność pozostała także u kobiet, które wciąż tak licznie garną się nie tylko do małżeństwa ale małżeństwa poprzedzonego tą cudaczną ceremonią :D

Gość dominik100
Kurde zlapalas mnie a nie przypuszczalem ze ten prawiczek to napisze.

Gość co to za pytanie
ehhh wydaje mi sie ze kazda kobieta marzy o pieknym slubie z biala suknia i tymi wszystkimi dodatkami...choc nie kazda moze sobie na to pozwolic...

"kazdy na swoj poglad na ten temat... skoro jestes facetem to uwazasz ze mozesz sobie ruchac do woli i nikt cie nie nazwie k**wiarzem??? " Ależ dla Ciebie może być w tym pędzie do równouprawnienia ale w takim samym stopniu jak dla mnie niewychowana może być kobieta nie wieszająca płaszcza faceta. :D🖐️ W społeczeństwie taki facet i tak będzie się cieszył dobrą opinią, a kobieta nie. 🖐️ A to co myślą indywidualne jednostki nic w tej kwestii nie zmieni. :)🖐️

Ale ja w daszym ciągu nie rozumiem co w tym niewłasciwiego? Nikt nie pisze, że to źle, iż 20-25 latki mają doświadczenie. Nikt im tego nie zabrania. 🖐️ A to że stare dziewice są głównie nieatrakcyjne to chyba oczywiste. 🖐️

Gość dominik100
Ale to własnie tacy kurwiarze mają wsrod was najwieksze powodzenie wiec teraz nie piszcie o nich negatywnie. Żadna z was na przyklad nie chciala by 25 letniego prawiczka, a jakiegos chama co przeruchal już z 10 kobiet jak najbardziej.

Gość co to zapytanie
zobaczymy jak trafisz na kobiete....co pochodzi z tych jednostek.... a myslec sobie mozesz co chcesz.... chyba nie moze byc nic gorszego od "kurwiarza szukajacego dziewicy"

"zobaczymy jak trafisz na kobiete....co pochodzi z tych jednostek.... a myslec sobie mozesz co chcesz.... chyba nie moze byc nic gorszego od "k**wiarza szukajacego dziewicy"" Jak trafię na taką to co? Przecież jestem prawiczkiem. :D🖐️ Akurat zgadzam się co do tego, że babiarz nie powinien wymagać dziewictwa. 🖐️

Gość juuudi
jesteście nienormalni, nie wrzuca się wszystkich do tego samego worka, ja nie mam żadnych takich doświadczeń, dziewicą jestem i będę pewnie jeszcze dość długo mimo, że mam 19 lat, nie zamierzam tak jak większość robić tego z byle kim, albo zrobić tylko po to żeby mieć to za sobą, bo to głupie, dziecinne podejście, gdzieś mam innych, zrobię wtedy kiedy to ja będę chciała i będę wiedziała, że nie będę żałować i z odpowiednią osobą, na razie póki co to seks mógłby dla mnie nie istnieć i tyle

Gość co to za pytanie
na taka kobiete ktora nie zaakceptuje twoich pogladow na świat/ zycie "skoro ci nie sciagnie plaszcza to pewnie bedzie strasznie niewychowana"

Gość juuudii
i ps. na powodzenie nie narzekam

"na taka kobiete ktora nie zaakceptuje twoich pogladow na świat/ zycie" Nie chcę Cię obrażać ale chyba masz problemy z czytaniem i rozumieniem danego tekstu. :o🖐️ Ja nie mam problemu z zaakceptowaniem faktu, że facet ma robić to, to i tamto. Nie jest to też dla mnie problem, by postępować zgodnie z tymi standardam. Nie zamierzam tego robić jednak dla kobiety, która domaga się przywilejów typowo męskich, jednocześnie nie zrzekając się swoich, gdyż zalatuje to hipokryzją. :classic_cool:🖐️ Jeżeli chce być traktowana, jak dama, to niech się tak zachowuje. 🖐️

Gość kunegundda
heh ja znam osobiście wiele dziewic bez żadnych doświadczeń, a nawet takich, które wogóle nie miały chłopaków i mają po 20, 20-kilka lat i jakby przeczytaly ten post to by sie niezle usmialy, bo ani brzydkie ani grube nie są, ot normalne, fajne i ładne, szanujące się dziewczyny, które po prostu nie maja 'wscieklizny macicy' i nie chcą dawać innym napalonym frajerom przyjemności

Przepraszam ale poniekąd jestem tu sędzią we własnej sprawie ALE co to znaczy, że nic do niego nie czuła? Ważne, że czuła z nim, to znaczy ze mną. Porządny orgazm łechtaczkowy i pierwociny tzw pochwowego, to nie byle co! :classic_cool:

Gość qwertyyy
hahahaha śmieszysz mnie gościu, tak się składa, że typ 'macho' już od dawna odchodzi do lamusa, teraz dziewczyny/kobiety wolą facetów, którzy byliby im wierni i nie mieli 'szalonej' przeszłości, może i taki typ 'casanovy' będzie się cieszył popularnością, ale tylko wśród małointeligentnych facetów, bo na pewno nie wśród kobiet, na których to nie robi żadnego wrażenia, mało tego, budzi wręcz obrzydzenie, coraz bardziej popularne stają się zwroty 'łatwy facet' lub 'męska dziwka'

Ano to, że tak naprawdę jeszcze niedawno pisała coś co w kontekście dzisiejszych faktów prowadzi do konkluzji, że tak naprawdę wszystko sprowadza się do okazji lub jej braku, a nie zasad moralnych. :o🖐️ Czyli w sumie to co każdy wie. :classic_cool:🖐️

Gość karolinkaaaaaa
ja mam 23lata i jestem dziewica,a kumpela 25 i tez.........i brzydkie nie jestesmy jak by ktos mial wątpliwosci;)

Gość do qwertyyy
na prawiczkow tez kobiety nie leca