Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz dziewicy

Czy wolne dziewice mają już doświadczenia seksualne?

Polecane posty

Gość dominik100
Sami też od siebie wymagamy tego samego nie ruchamy byle kogo kto jest tylko chętny. A wieku 16 czy 18 lat myslimy o nauce a nie o seksie.

znam taką jedną wolną dziewicę, doświadczenie seksualne ma pierwsza klasa, ręczę za to, ale się cholera jedna uparła, że dziubdzianie tylko z mężem, więc ją odpuściłem, bo mi zbrzydło robić z siusiaka wariata.

" może Ty nie, ale ktoś inny tak, a poza tym Wy wylizujecie kobitki też i już nie widzicie w tym nic złego? Wy możecie a my nie??!! co to za polityka?" Po pierwsze prawiczki nie wylizują. :D🖐️ Po drugie czemu Wy mozecie nie płacic na randkach, a facet musi minimum za siebie, a większosci przypadków za obojga? :D Czemu to facet ma przepuszczać kobietę w drzwiach, zdejmować i wieszać jej płaszcz, odsuwać i przysuwać krzesło? :D Czemu to facet musi być dobry w łóżku i to facet ma za małego, a nie kobieta za dużą? :classic_cool:🖐️ Czemu to facet musi zarabiać, a kobieta tylko moze? :D Czy opinia puszczalskiej to naprawdę taka wysoka cena za te wszystkie dogodności? :classic_cool:🖐️

Gość co to za pytanie wogole

Gość agnieszka taka
Jestem dziewicą ale doświadczenie seksualne już mam. Kochaląm sie tylko oralnie i analnie bo się szanuję i nie strace dziewictwa z byle kim.

Gość co to za pytanie wogole
to moze najlepiej jeszcze wszystkie wyzwijcie od dziwek, szmat i puszczalskich....nie kazdy jest taki sam a wy wszystko generalizujecie....są jesczcze dziewczyny ktore nie uprawialy seksu bedac po 20 roku zycia...i nie wazne z jakiego powodu/przyczyny bo wssystkie samce to by chcialczysta dziewczyne nie?! a sami to co ?! pewnie jendorazowe przygody na calego..

Gość mnmnmnkkk
to co napisałeś to skrajny debilizm :/ przytaczasz tutaj takie stereotypy, że aż się popłakałam ze śmiechu :D chłopie skąd ty się urwałeś?? w ogóle to podejrzewam, że jakaś laska zrobiła cie w bambuko i dlatego takie głupoty wypisujesz... i wiesz co wcale jej się nie dziwie, że tak zrobiła...

Gość co to za pytanie
"Po pierwsze prawiczki nie wylizują. Po drugie czemu Wy mozecie nie płacic na randkach, a facet musi minimum za siebie, a większosci przypadków za obojga? Czemu to facet ma przepuszczać kobietę w drzwiach, zdejmować i wieszać jej płaszcz, odsuwać i przysuwać krzesło? Czemu to facet musi być dobry w łóżku i to facet ma za małego, a nie kobieta za dużą? Czemu to facet musi zarabiać, a kobieta tylko moze? " tak robią gentelmeni i faceci z klasą.... ktorych niestety brakue w dzisiejszych czasach..//

Gość mnmnmnkkk
to akurat do ciebie jest, bo żadnych mądrości w twoich wypowiedziach nie ma!

Teraz bardzo żałuję tego odległego dnia (bo to był dzień) gdy pod namową starszej nieco koleżanki straciłem to czego nigdy już nijak, nie odzyskam. Dopiero po latach zrozumiałem swój fatalny błąd. Ostrzegam was! Nie marnujcie tego skarbu! Ja już go straciłem :O

Ok a zatem płaciłaś kiedykolwiek na pierwszych randkach za faceta, bądź Ty wykazywałas inicjatywę? :D🖐️ Przepuszczałaś faceta w drzwiach, wieszałąś jego płaszcz i odsuwałaś krzesło? :D Jezeli zdarzyło się, że nic nie czułąs podczas seksu to myslałaś że facet ma małego czy że Ty masz dużą? :D Ile znasz par, gdzie to facet zarabia, a kobieta nie bądź mniej, a ile takich gdzie jest na odwrót? :D :classic_cool:🖐️

"tak robią gentelmeni i faceci z klasą.... ktorych niestety brakue w dzisiejszych czasach..//" Własnie, a kobiety z klasą nie uprawiają przygodnego seksu i nie mają dużego licznika partnerów i dlatego robić sobie mozecie co chcecie ale opinie bedziecie miały taką, a nie inną. :classic_cool:🖐️

Gość Poszukiwacz dziewicy
Takie dziewice, które z kimś nago figlowały mnie nie interesują, nawet jak sam stanik ściągały przed chłopakiem albo dawały sobie rękę w majtki wkładać to już za dużo

Gość dominik100
Nie znam ani jednej pary gdzie facet zarabialby mniej niż żona. Z reguły znacznie więcej i uważam że tak być powinno. To mąż ma zarabiać na utrzymanie rodziny i sam sie poczuwam do tego. Nie jestem za tym by kobieta w ogóle nie pracowała ale nie wyobrażam sobie by harowała jak wól bo meżósiowi sie robic nie chce. Po za tym przeważnie opiekują sie dzieckiem czy dbają o dom więc jux wystarczająco sie ozapierniczaja.

Gość mnmnmnkkk
i tu cie mam :) bo akurat jeżeli chodzi o mnie to ja pierwszej randce nigdy nie pozwolę zapłacić gościowi całego rachunku, zarabiam tyle kasy, że spokojnie mogę sobie na to pozwolić. jeżeli chodzi o przepuszczanie w drzwiach to często się zdarza, że mój facet pierwszy przez nie przechodzi, bo nie jestem zwolenniczką "panie przodem" jeżeli chodzi o zarabianie pieniędzy to każda kobieta która chce być niezależna nie pozwoli sobie na to, żeby tylko jej facet zarabiał a sprawy łóżkowe są indywidualną sprawą każdego z nas...

Dominik i własnie o to chodzi, kazda płec ma swoją rolę, więc nie rozumiem kobiet domagających się przywilejów facetów, które jednoczesnie same nie chcą się zrzec swoich. :classic_cool:🖐️

Gość co to za pytanie
skoro facet zaprasza to uwazam ze było by lelegancko jakby zaplacil...tk tez bylo w moim przypadku....moj zwiazek opieral sie na partnerstwie ( coz juz nie jestem z tym facetem ) raz placil on, raz ja, raz tylko ja za siebie.... plaszcza nie zamierzxam mu sciagac czy odsuwac krzesła bo od tego jest facet....tak to juz jest i tak sie przyjelo...wiec sie lepiej z tym pogodz na dziern dzisiejszy zarabiam najwiecej ze swojej rodziny i od byłego partnera tez.... co do spraw łozkowych...to nie zawsze bylo zajebiscie ale skoro sie kogos kocha to sie akceptuje w całosci...moj byly akurat nie mogl sie pochwalic "męskoscia" ale bylo mi z nim dobrze. jakies pytania???

"bo akurat jeżeli chodzi o mnie to ja pierwszej randce nigdy nie pozwolę zapłacić gościowi całego rachunku, zarabiam tyle kasy, że spokojnie mogę sobie na to pozwolić." Ślepa jesteś? Pisałem o zasadzie. Facet - płaci za obojga lub min. za siebie Kobieta - max. za siebie lub nie płaci "jeżeli chodzi o przepuszczanie w drzwiach to często się zdarza, że mój facet pierwszy przez nie przechodzi, bo nie jestem zwolenniczką "panie przodem"" A nie mylisz przypadkiem przepuszczania faceta pierwszego z nieprzepuszczaniem kobiety pierwszej? :D Sytuacja w której facet idzie pierwszy i nie zatrzymuje się by przepuścic kobietę nie jest równoznaczna z tym, że kobieta idąc pierwsza zatrzymuje się i przepuszcza faceta. :D🖐️ "jeżeli chodzi o zarabianie pieniędzy to każda kobieta która chce być niezależna nie pozwoli sobie na to, żeby tylko jej facet zarabiał" Owszem ale nie pozwoli sobie również by zarabiał on dużo mniej, bądź w ogóle tak jak to czesto działa w drugą stronę. 🖐️ Zatem niestety ale mnie nie masz. :classic_cool:🖐️

Miała partnerów seksualnych - źle. Ma 20-25 lat i nadal jest dziewicą - pewnie jest brzydka. Ludzie, myślenie niektórych z was mnie zatrważa:o

"plaszcza nie zamierzxam mu sciagac czy odsuwac krzesła bo od tego jest facet....tak to juz jest i tak sie przyjelo...wiec sie lepiej z tym pogodz" Ja jestem z tym pogodzony, przytaczam to tylko dlatego, że kobiety nie są pogodzone z tym, ze facet może bezkarnie zaliczac, a one zyskają opinię puszczalskiej. :)🖐️

Gość dominik100
''Ma 20-25 lat i nadal jest dziewicą - pewnie jest brzydka.'' Nikt tak nie pisal wiec nie zmyslaj