Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poszukiwacz dziewicy

Czy wolne dziewice mają już doświadczenia seksualne?

Polecane posty

Czy z majtek już przed facetem wyskoczyły oraz czy narządy rodne mu lizały albo sobie dały lizać?

Gość E tam chrzanisz Prawiczek
Ja mam 23 lata i jestem dziewicą waginalną, oralną i analną. Facetowi ustami ani ręką też dobrze nie robiłam.

Podobno nie jestem. To że nie uprawiałam seksu nie oznacza, że nie byłam w żadnych związkach. Teraz też mam chłopaka.

Czy naprawdę uważacie,że wszystkie dziewczyny, kobiety są takie same?Nie powinno oceniać się książki po okładce :P

Gość jjjjjjk
jak mozna byc z kims i nic nie robic? :O chyba ze ma sie z 16 lat

Skąd taka pewność że za kilka godzin/dni? Dziewicą do końca życia nie zamierzam być ale chcę uprawiać seks tylko z odpowiednim mężczyzną i tylko z jednym.

"Czy naprawdę uważacie,że wszystkie dziewczyny, kobiety są takie same?Nie powinno oceniać się książki po okładce " Nie są. Jedne robiły tylko loda, a inne dawały sobie wsadzać w tyłek, połykały i uprawiały seks w różnych fikuśnych pozycjach. :o🖐️

baron - tak samo jak nie ma już czystych dziewiczych prawiczków, co jest równie smutne :(

Bo dużo dziewczyn to dziewice, ale już miały chłopaków i coś tam z nimi robiły. Pewnie bez stanika chłopak je widział

Gość dominik100
Teraz dziewczyny w wieku 16-19 lat dają dupy byle komu. Co innego gdyby byly zakochane itp ale one się rżną tylko dla seksu bez zadnych uczuc. Praktycznie dziewic w wieku 20-24 lat nie ma. Prawiczkow w tym jeszcze sie znajdzie ale to w wiekszosci nieudacznicy.

"Praktycznie dziewic w wieku 20-24 lat nie ma." - a ja to kto? Praktycznie mnie nie ma?

Gość mnmnmnkkk
najeżdżacie tak na dziewczyny a o sobie nic nie powiecie??!! przemawia przez was taki infantylizm, że szkoda gadać. równie dobrze mogłabym powiedzieć, że obecnie nie ma porządnych prawiczków, czy coś w podobnym stylu... widać, że osoba, która założyła ten topik jest zdrowo rąbnięta i ma jakieś zaburzenia...

Najgorsze są dziewice, które już loda robiły

Gość dominik100
Dobra to ty jestes jedna. Może i kilka procent jeszcze się znajdzie normalnych. Ale szanse ma facet bardzo male że trafi na fajna sznująca sie kobiete na przykład 24 latke, nie musi być od razu dziewica. W prawie każdym pzrypadku taka jest już przeruchana przez 5 buchajów od 16 roku życia.

Gość mnmnmnkkk
może Ty nie, ale ktoś inny tak, a poza tym Wy wylizujecie kobitki też i już nie widzicie w tym nic złego? Wy możecie a my nie??!! co to za polityka?