Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nirnormalnadopotegientej

Przyczepił sie do mnie żonaty facet! za...sty facet!!

Polecane posty

Gość przyzwyczajaj sie dizolcha
oczywiscie ze kumpelstwo jest mozliwe. ale zauwazcie jak laska do tego podchodzi... ona juz go chce :) jesli sie myle to nie wiem czy sie chwalisz czy zalisz puknij sie w glowe i poszukaj rozumku

"więc wychodzi na to, że w dzisiejszych czasach kumpelstwo między facetem a dziewczyną jest niemożliwe, niezlaeżnie czy ktoś ma partnera czy nie, zawsze widzi się w tym potencjalny seks, zdrade i nic więcej. Żadna kobieta nie może mieć przyjaciela w postaci męskiej i odwrotnie, bo toż to przecież seks seks seks seks, jezu jak mnie to denerwuje, wszędzie wokół SEKS!!!!!!!!!!!" Nie oburzaj się, bo sama tak uważasz. Inaczej byś się z nim po prostu kumplowała, a nie zakłądała temat, że "przyczepił się do Ciebie żonaty facet". Sama wiesz, że coś się szykuje, bo nie martwiłabyś się o to, że nie chcesz tym niszczyć swojego związku. Sama myśliszo tym żonatym jak o potencjalnym kochanku, bo inaczej nie miałabyś wyrzutów sumienia, że chodzisz z nim na piwo.

zdążyłam już podpytać kilka dziewcxzyn i żadna nie wie nawet jak on ma na imie. Moze rzeczywiscie lepiej by było gdyby jednak okazało sie że ma wiecej takich kolezanek, dalabym sobie spokoj i niebyło by problemu, o ile to mozna nazwać problemem......

Gość wi_
popytaj w innych działach. Sama pisałaś, że to duża firma - jeśli jest ostrożny to nie leci w kolejności biurek w pokojach :)

aj bo tak naprawde myśle o nim po nocach i zastanawiam sie czy on o mnie też głupie to jest ale taka prawda. i wy dziewczyny też tak macie nie mowicie ze nie bo nie uwierze.dobra koniec tematu juz sie wygadałam a wasze opinie i tak mnie malo interesują.

"dalabym sobie spokoj i niebyło by problemu, o ile to mozna nazwać problemem......" A co według Ciebie jest problemem? Że chodzicie na piwo, że jest żonaty czy że masz ochotę go przelecieć? Zresztą-może się bzyknijcie, powiedz swojemu facetowi, niech Cię zostawi, bo jeśli masz już takie dylematy, to jak nie z tym, to z innym. Pfff...

To po cholerę zakładałaś ten topik?:P Jeśli Cię nasze opinie nie interere? :O

Gość zerwij z chłopakiem
i umów się z nim

problemem chyba to że jest żonaty bo inaczej nie zastanawiałabym sie nad niczym i brnłęa licząc na coś ekscytującego, niekoniecznie trwałego. a temat zakładałam z nudow, cóż..

Gość zerwij z chłopakiem
Olać jego rodzinę, żona i tak go nie rozumie tak jak Ty, a poza tym wcale ze sobą nie śpią (on juz na pamięć to umie- Pudelsi;).... a z twojego związku i tak już nic nie będzie, traktujesz chłopaka jak śmiecia skoro rozmawiasz o nim i waszych problemach z kolegą z pracy, hahahahah żal.

chciałabym z jednym i drugim na zmiane moze sie uda :) zadowoleni, bo ja jak najbardziej

Gość wi_
PUDELSI ???????????????????????// buhahahahahaha

Gość słuchaj laska
i tak cię już swędzi, już nie musisz ukrywać, że i tak mu dasz dupy ui bardzo dobrze, daj mu dupy i po wszystkim powiedz, że rzucasz swojego chłopaka i zamieszkasz z tym śmieciem (też go mocno już swędzi) i będzie po problemie, facet odpłynie jak gówno do szmba i nie będziesz marudziła i zakładała kretyńskich tematów

"problemem chyba to że jest żonaty bo inaczej nie zastanawiałabym sie nad niczym i brnłęa licząc na coś ekscytującego, niekoniecznie trwałego. a temat zakładałam z nudow, cóż.." No czyli bzykać się z nim chcesz. Więc on się nie przyczepił, nie o przyjaźń chodzi i braterstwo dusz, tylko o seks. Czemu więc się tak oburzałaś, że wszędzie seks, skoro właśnie o seks Ci chodzi? Szkoda tylko tego Twojego faceta... Tak jak napisałam-zostaw go zanim zrobisz mu krzywdę.

swoją drogą ciekawe jakby zareagował na moją propozycję szybkiego numerka tu i teraz:P ach aż mi sie ciepło robi

gdyż ponieważ nie sądziłam że wy tak jak ja myślicie tylko o seksie byle gdzie byle z kim i w ogole byle jak byle dobrze było

Gość koles próbuje sie
dowartosciowac...może żonka go od wyra odsuneła...teraz szuka pocieszenia i znalazł młoda i naiwna..uważaj na niego bo cie moze przeleciec i zostawic jak w jego małżeństwie sie polepszy...a moze jestes kolejna z firmy...i ty masz dylematy?....nie no rusz głowa laska...

" myślicie tylko o seksie byle gdzie byle z kim i w ogole byle jak byle dobrze było" Po wywaleniu tego "z byle kim" w pełni zgadzam się z tym zdaniem ;)

Gość AUTORKO
alez ty jestes banalnie glupia nie interesuja cie nasze opinie to po co wogole zakladalas ten topik??? Pamietaj ze zwiazek z zonatym niesie za soba wiele konsekwencji.Piszesz ze nie chcesz rozbijac jego malzenstwa to nie umawiaj sie z nim po co mu tylek zawracasz i myslisz nocami o nim.To nie fair w sosunku do twojego faceta.Zaczynam rozumiec ze ty poprostu zakochalas sie w nim i chcialabys sie z nim zwiazac tylko dlaczego kosztem drugiej osoby.Oj dziewczyno zastanow sie bo nie wrozy ci to wielkiej spelnionej i fascynujacej milosci.