Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skromnaaaaa

CHWALI SIE WSZYSTKIM!PO CO?

Polecane posty

Gość skromnaaaaa

Moj mezczyzna chwali sie wszystkim ze ona ma najlepszy telefon itp.. ze kiedys mial to i to i to np;ze on tylko w nike chodzil Ze on byl w roznych krajach ze on napewno mial wiecej kobiet w lozku niz ja facetow .Ze nie ma takiej rzeczy ktorej ja bym umiala a on nie , ze ma ladne kolezanki ze ja nie mam ladnych kolezanek. Ogolnie wkurza mnie to ze tak wszystkim sie chwali ja tez bylam w roznych miejscach i nie kazdemu mowie o wszytskim ostatnio sie dziwil czemu nie bylam w kasynie zobaczyc jak wyglada (jakos nie mailam takiej potrzeby wiec nawet o tym nie pomyslalam ) Zadaje sobie pytanie dlaczego on tak sie chwali?

Gość daniello27
twoj facet to jakis cwok i palant.wspolczuje

Gość gruszka 12345
powiedz mu zgaś go że nie obchodzi Cie to co on ma aczego nie usmiechnij sie i wyjdz na godzine:D

Gość skromnaa
racja Kiedys na poczatku zwiazku jak lezelismy w lozku potrafil powiedziec ze on ma ladna koleznake wysoka z dlugimi wlosami wtedy to mnie nie obchodzilo bo to byl poczatek zwiazku ale pewnie inna to by wstala z lozka i pojechal do domu bo chyba nie fajnie jest z kims lezec w lozku i sluchac o jakis tam bylych partnerkach lozkowych

Gość chwali sie bo jest glupi masz
racje nogoglaszczko!tylko idioci chwala sie tym czego to nie maja innym!

Gość skromnaaaaaaaaaaaaa
Czasami mam wrazenie ze dowartosciowuje sie rzeczami a wy co o tym myslice?

Gość nie cierpię gluch facetów
oj tez sie kiedys z takim spotkałam z 3/4 razy ja pierdziele wciaz mowił o swoim mieszkaniu które sobie kupił, o tym ze ma firme, ze wspaniale sobie daje rade a mnie kurwica barała. ćwok

Gość to mu powiedz
że ciebie kiedyś ruchał taki fajny facet jakim on nigdy nie będzie

Gość skromnaaaaaaaa
swietny pomysl

Gość to mu powiedz
dodaj jeszcze, że przez glupote go straciłas i teraz wzięłaś co było i musisz się z tym męczyć

Gość skromnaaaaaaaaaaa
jestem z nim piaty rok nigdy nigdzie nie bylismy przez te 5 lat (a twierdzize ie znma osoby ktora wiecej zarabia niz on )ostatnio przejedzlaismy przez Zakopane to zaczal opowiadac ze on tutaj przyjezdzal jak mial 16 lat a ja jemu odpowiedzilam ze teraz to powinien sie chwalic gdzie ze mna byl a nie gdzie byl jak jeszcze byl dzieckiem