Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta dupy

Dupo jedna Ty

Polecane posty

Gość kobieta dupy

Nawet nie zawalczyłeś, a teraz mówisz, że cały czas kochałeś!A ja odeszłam, bo nie czułam miłości! Dupo Ty jedna!

Gość KFNDL
nie myłas pesdy i odszedłem

:D Ale czyja to wina, tego dupy czy dupy ktora odeszla ? ;) Chcialas zwiazku, to trzeba bylo nad nim pracowac, a nie odejsc jak juz wszystko padlo w zgliszczach.

Gość kobieta dupy
Odeszłam, bo myślałam, że nie chce ze mną być. A dupa przyjęła to z pokorą, bo myślała, że ja nie chcę być z nim. Ot i cała mądrość!Dupa blada!

Moim zdaniem, dobrze, ze odeszlas bo z taka dupa nie potrafilas sie dogadac, ani on z Toba. Teraz masz szanse na poznanie... ;)

Gość kobieta dupy
niby tak ,ale szkoda tej miłości, dlugo się z niej leczyłam i chyba nigdy nie wyleczyłam

Gość a to wy gęb nie mieliście

Musiałabyś mieć chyba dobrego prawnika za chłopaka, żeby domyślał się o co chodzi. Gębe masz to ją otwórz następnym razem. Was wkurza to, że my nie potrafimy się czasami domyśleć o co wam chodzi. A nas wkurwia to, że niekiedy nie potraficie z nami normalnie rozmawiać !!

"Nawet nie zawalczyłeś" Bo pewnie założył temat na kafe, że dziewczyna od niego odeszła i co ma robić i mu doradzili, żeby pokazał jak kocha pozwalając jej odejść bez słowa :D