Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dariusz z Warszawy

Kocham i tęsknie chociaż to takie nie męskie...

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?v=-s7Le_nQD9M piękny utwór z nowej płyty Happysad :) Ale dziś mija rok jak rozstałem się z dziewczyną. Znów wróciła tęsknota za tym co było. Szczególnie, że w domu atmosfera się pogorszyła a ja jestem "głodny" miłości :( Ale czy facet faktycznie powinien kochać? Kiedyś usłyszałem, że czym bardziej facet zaczyna kochać tym bardziej przegrywa

Gość ohoho hm
a masz juz nowa ? czy jestes sam ?

Gość ekhem
dlaczego niemęskie, nieprawda! A nie miales nowej dziewczyny do tej pory? Nikim nie byłeś zainteresowany? Moze spróbuj nawiazac jakas internetowa znajomosc (nie wiem moze próbowałeś kiedys? )

Gość ohoho hm
to zadzwon do niej..............:)

Wczoraj Ona chciała zadzwonić, w sumie mamy ze sobą kontakt. Ale teraz mnie traktuje jak przyjaciółkę z penisem. Ale już uczucie przygasło. Ale wiem, że się tli jeszcze... Nie byłem z nikim od tamtej pory bo nie potrafię

A ja mysle, ze "tesknisz" za nia bo jest Ci teraz zle. Jak minie ten zly okres okaze sie, ze ona nie byla Ci potrzebna. "Glod milosci" bierze sie z pustki i nudy, wylacznie. Nie ma to nic wspolnego z miloscia, o jakiej piszesz.

Jestem DDA i może z tego powodu. Bo ja za NIą nie tęsknię ale za uczuciem i atmosfera jaka była wtedy. Jej dom był rodzinny czego nie można powiedzieć o moim. Bardziej zżyłem się w pewnym czasie z Jej Rodzicami niż z moim tatą lub Mamą

oreore dobrze pisze tęsknisz za miłością, ciepłem, bliskością, a nie za nią zwłaszcza, że utrzymujecie kontakt- nie umiesz się całkowicie odciąć od dawnego związku cierpliwości, jak szukasz- znajdziesz nie rozgrzebuj, babranie się we wspomnieniach zostaw sobie na starość powodzenia życzę bądź dobrej myśli wszystko przed Tobą

Gość anette_5
Szllachetny z Ciebie facet,tak trymaj!Widać,że to była Ta właściwa osoba!Czas ponoć leczy.

Gość vvvvv
Dariusz z Warszawy zawstydził Turbodynomena - jest od niego bardziej żałosny.

Gość do vvvvv
Jeblam!!:D:D:DDobre to bylo!:D A tak powaznie Darku nie szukaj to samo "przyjdzie"im wiecej bedziesz myslal tym dluzej czekal na ta milosc.

Gość ale..ale...
nie poddawaj sie....

Przeglądając NK, natrafiłem na foty mojej bylszej z wesela. Trochę mnie to ugryzło :o a zarazem zazdroszczę bo zaraz po mnie znalazła na wydziale i po trzech miechach wzięła cywilny ślub. A teraz po 5 latach ślub kościelny. Mało jest takich związków, gdzie młode pary się tak trzymają Ale polepszył mi humor to, że moja fota pojawiła się na stronie wytwórni Tedego http://www.wielkiejol.com przy otwarciu sklepu Tede Note II. A teraz mnie szukajcie :P