Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od reklam taka ja

pomózcie mi opisać reklamę heyah kruczki

Polecane posty

Gość od reklam taka ja

mam tyle, co mozna by jeszcze dopisac? Moją ulubioną reklamą telewizyjną jest reklama heyah „nie tolerujemy kruczków ”.Jest to reklama sieci telefonicznej. Jest ona bardzo zabawna . Kruki siedzą na linii elektrycznej. Jeden z nich śpiewa a drugi gra na harmonijce. Tekst który śpiewa kruk jest bezsensowny prosze o pomoc

Gość od reklam taka ja
:(

Gość tkitud
ale zrozumiałóas w ogóle tą reklamę? skojarzyłaś hasło z tym co widziałaś? czaisz aluzję? bo po opisie nie widać, że zrozumiałaś. opisz to

Gość od reklam taka ja
no nie bardzo czaje:O dlatego prosze o pomoc

Gość od reklam taka ja
sama:O miałam opisac ulubioną reklamę:O ale nie wiem jaką to wybrałam tą:( pomózcie, prosze

Gość aswcedfvrt
to opisz reklame oleju ktora reklamuje christiano ronaldo albo jakiegos proszku do prania, taka ktora rozumiesz :O chcesz sie czyjims kosztem silic na ynieligiętke choc nie zrozumiesz tego co przepiszesz ? :O

Gość
w jakimś obcym jezyku ? ze takie proste zdania ?

Gość źle zaczełaś
po pierwsze kruczki odnoszą się do kruczków prawnych czy tych zawartych w umowie abonenckiej, kruczki czyli luki, niedopowiedzenia, kruki na liniach elektyrcznych improwizują mają takie małe jam session, rzepoleniem, zawodzeniem i kocią muzyką wkurwiają kota więc on je sprytnie eliminuje mimo że początkowo mu się nie dają

Gość od reklam taka ja
tak..w i nnym języku... ale nie wiem co po polsku wymyślic:O prosze pomózcie,..jaką reklamę mogę opisac?

Gość reklamiara
reklama typu amimacja z wykorzystaniem humoru

opisz jakąś prostą np. sudafetu gdzie w biurze siedzą dwie kobiety na przeciwko siebie i jedna nawija cały czas przez telefon wkurzając drugą zakatarzoną, wtedy ona bierze sudafet i siuu zdmuchuje gadułę. tu nie trzeba za wiele rozumieć i jest prosta i zabawna