Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna paulina

TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE OPINIE!

Polecane posty

Gość panna paulina

Drogie Panie! Mam 20 lat, przymierzam sie do stosowania tabletek anty, ale jakoś sie boje, że przytyje i ze bd sie zle czuła po nich :( Nie mam doświadczenia w tych sprawach i chciałabym zasięgnąc opini kogoś doświadczonego czyli WAS :) baaardzo dziękuje za wszelkie opinie :)

Gość położna22
wybierz sie do ginekologa, zleci badania, następnie dobierze odpowiednie tabletki. Antykoncepcja hormonalna to nie wyrok na złe samopoczucie czy przytycie. Każda kobieta reaguje inaczej. A co do tycia, to czasem pojawia się wzmożony apetyt i tego trzeba wówczas pilnować. Waga od tak sama nie skacze w górę. należy się obserować i kontrolować.

Gość ilka_66
witam, ja poltora roku stosowalam harmonet, podczas brania nic sie dzialo, zero skutkow ubocznych.. do czasu kiedy odstawilam tabsy, przytylam 20kg :(:( i juz rok minal a nie moge zrzucic w zaden sposob :(

Gość antoine
ja brałam yasminelle, nie przytyłam, wręcz schudłam 2 kg, przez pierwsze 2 miesiące drętwiały mi ręce, bolała głowa i miałam plamienia, jednak minęło i potem było już ok. da się przetrwać miesiąc czy dwa, żeby organizm się przyzwyczaił :)