Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_vivien

U nikogo nie mam szans...

Polecane posty

Gość mala_vivienne
W końcu gdzieś pasuję :D Prawiczku, jakiś Ty miły dzisiaj.

Gość mhm87
poproszę o fotkę, na pewno jestes sliczna mhm.87@o2.pl

Gość pa jacykuf
A gdzie Ty poznajesz tych facetów? Ile masz lat a ile oni?

Gość mala_vivienne
Przez internet albo jakos w ciemno, przez kolezanki. Ci, co mnie znają na żywo, zazwyczaj nawet pogadać nie chcą 🖐️

Ja tam fotki Twojej nie chce ogladac, bo to sprawa drugorzedna, ale napewnie ine w tym tkwi problem. Powiedz mi, czy dajesz po takiej randce do zrozumienia, zeb ylas bys zainteresowana kolejna? I kolejna sprawa, jakie sa Twoej zainteresowania? O czymr ozmawiasz z facetami?

Gość mhm87
a z jakiego miasta jestes ?

Gość pa jacykuf
ja na jakieś 3-4 strzały w ciemno przez net miałem 2 trafienia w tym jedno trwa do dzisiaj skoro - jak wszyscy posiadacze twego zdjęcia twierdzą - fizjonomią nie straszysz to stawiam na pecha a może ty masz jakieś mimowolnie artykułowane wymagania (no wiesz - jakaś damulka z ciebie czy coś?), że ich zniechęcasz?

Gość mhm87
mozna prosic o zdjecie ? mhm.87@o2.pl

Gość mhm87
chętnie bym zwalił pod fotkę

Gość mala_vivienne
Prowokacja? Chciałabym. Dziewicą? No a jak Ci się wydaje? :D

Gość mala_vivienne
mhm87 - dlatego Ci jej nie przeslę Nie jestem damulką, jestem chyba po prostu mało ciekawa, nudna i nieśmiała. I zdesperowana.

Gość pa jacykuf
a ile masz lat? bo chyba na wyrost dramatyzujesz...

Gość mala_vivienne
Jeszcze dużo dramatyzowania i cierpien (22 lata), ale nie zamierzam przestac próbować. Opanuję bycie nieudaczni-czką do perfekcji...

Gość mhm87-prawdziwy
ten powyżej to był był głupi podszyw

Gość pa jacykuf
desperację też się da wyczuć u drugiej strony - może tym ich zniechęcasz? facet lubi zdobywać a nie dostawać - nie podkładaj się za bardzo poza tym 22 lata i brak związku to nie dramat! ale obawiam się, że mam też złą wiadomość dla ciebie - skoro jesteś taka zdesperowana (zdjęcia rozsyłasz?! no, brawo!) to masz wszelkie szanse by utonąć w tzw. pierwszym lepszym który cię zechce, pobawi się twoim kosztem a ty potem będziesz lała łzy na forach po sąsiedzku

Gość samotny84
a z jakiego miasta jesteś ???

Gość mala_vivienne
Jest mi to obojętne.

Gość pa jacykuf
no to teraz dr Evil postawi ci diagnozę - nie jesteś nieudaczna czy brzydka (zdjęcia nie chcę :P) tylko za bardzo zdesperowana! normalny facet nie chce "na dzień dobry" zobowiązań a ty chyba tworzysz takie wrażenie - na siłę chcesz gościa przekonać do siebie to pewnie wygląda dość nienaturalnie i grzebie związek na starcie. Amen! PS.nie pisz, że ci to obojętne (kwas w duszy po zawiedzionym uczuciu), bo najwyraźniej nie wiesz o czym mówisz...

Gość mala_vivienne
Ano nie wiem, bo dodatkowo jestem też i głupia. Wszystko w jednym zestawie. Nie tworzę zobowiązań, nie sugeruję nic na temat ewentualnego związku, no, nic w kategoriach "my". Nie próbuję się na siłę komus przypodobac. Nie gram slodkiej idiotki. Choc, no tak, idiotką jestem. Ale staram się byc naturalna w tym. :o

mala_vivienne: jakie masz zainteresowania? masz jakies hobby? Co porabiasz w wolnym czasie?

Gość pewna siebie
kochana bądź pewna siebie tez tak kiedyś miałam myślałam że jestem brzydka i beznadziejna ale potrzebujesz więcej wiary w siebie każda z nas jest niesamowita i jedyna w swoim rodzaju

Gość mala_vivienne
Aktualnie pochłaniają mnie studia, lubię uczyc się jezykow obcych, teraz rosyjskiego (znam angielski i niemiecki), udzielam korepetycji w weekendy, hoduję żółwie i czasami piszę piosenki albo maluję, jak mnie cos artystycznego tchnie. Nie sądzę, by wszyscy, ktorzy kogos mają, mieli mniej banalne sposoby spędzania czasu...

Gość a z jakiego
miasta jesteś ???

Gość pewna siebie
a czy to ważne z jakiego miasta jest???

Gość pa jacykuf
wiesz co? głupia to jesteś twierdząc, ze jesteś głupia :P ;) 3 języki i ona jest głupia? :D luuuudzie!!! więcej takich idiotek w tym kraju sobie życzę!!! :D PS.a te żółwie to na zupę się nadadzą? bo jeśli tak to jestem zainteresowany randką połączoną z degustacją zupy z żółwia ;) ;) ;) bo do serca faceta to najprościej przez żołądek ;)

Gość pewna siebie
najprościej przez żołądek to do mojego serca ....