Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskaelunia

pytanie do Lusesity de Milagros Dolores

Polecane posty

Gość ciekawskaelunia

zdradzisz mi jakich perfum uzywasz?bo z ciebie fajna babka jest, wiec musisz pewnie uzywac tez fajnych perfum:)

a dlaczego wszyscy mówią że Lusesita fajna babka jest a np może ja też jestem fajna :-O nie wiem po czym sie poznaje

Gość bhgrdabn
Poznaje sie po tym,ze luska przesiaduje czesto na kafe,do tego pisze oby tylko pisała,nic madrego nie wnosi w kafeteryjne zycie. Bedziesz taka to bedziesz fajna.Pisz oby tylko pisac,wystarczy,ze zzłozysz temat,ze masz katar i juz bedziesz miała popularnosc,bo bedziesz przyciagała takich samych ludzi co tylko pisza oby pisac,bo zycia realnego to oni za bardzo nie maja

Gość bhgrdabn
to pisalam ja, zazdrosna aliksandra :(

Hmm... moment.. mózg(mój) co prawda nie jest pierwszej młodości.. może dla tego nie właściwie rozpoznaję fajna babkę, ale inaczej rozpoznać nie potrafię. :o🖐️

Gość a ciebie aliksandra
lubia dresy, jak kazda blachare

Gość aliksandra to jest pytanie
do lusi, zaczekaj na topik na którym ktoś ciebie o coś zapyta, po co żółcia zaśmiecasz?

Gość tg3qbfb
nie jest wazne ,ze ktos kogos lubi w sieci,jest wazne to,ze ktos lubiany jest poza siecia.A wiekszosc tutaj piszacych niezbyt lubiana jest poza siecia,bo siedzi prawie non stop na kafe i pisze nie tylko pod czarnymi nickami.Wiele razy zdardza sie,ze kto napsize,ze jutro go nie bedzie,ale jednak bedzie i pisze pod pomranczowym nickiem.Przeciez wiekszosc tutaj piszacych ma bardzo ubogie zycie realne i tutaj szukaja poklasku i pisza oby pisac.

Gość aliksandra nie znam
to pewnie jakas tania laska szukajaca sponsora

Gość tg3qbfb
to ja aliksandra :)

a własnie, ludzie szukają tu przyjaciół i swojego świata bo nikt ich nie chce w realu albo mają konfliktową osobowość jak np Pśp :-O

Gość ali zaloz swoj topik
i spadaj

Gość lusesita to piękna mądra
dojrzała kobieta, od której ciepło bije na kilometr

aliksandra>>> lubia cie w garniturach :)....bo w realu nie mozna im dopierdolic na pomaranczowo a potem sie z tego jeszcze smiac na czarno ;) a Lusi ? Lusi to babka z klasa ....tak jak ktos napisal dama :)

Gość Ale jesteście żałośni
nie podoba się to spadać na łeb:O Kto was tu zapraszał.:P

o przyszedł ten z zadrą sprzed lat ,przeżywa, pewnie jeszcze na łożu śmierci ostatnim tchnieniem wypowiesz ---" aliksandra śmiała sie ze mnie na pomarańczowo " :-D

Gość Tak to prawda królu
Lusesita to prawdziwa dama,tak nazwałem i podtrzymuję.:classic_cool:

Gość jbdfwvbef
A mi kabel USB kobieta z klasa,dama ma zycie realne a nie wirtualne.Jeszcze by przeszło jej klikanie gdyby naprawde madre i rzeczowe tematy zakąłdała i brała w madrych dyskusjach udział,ale ona(jak wiekszosc tutaj) pisze oby pisac,zakąłda temat oby tylko jej sie ie nudziło w domu.Madra kobieta z klasa ,dama potrafi nei nudzic sie nawet w domu i madrze ten czas wykorzystac,a nie piszac oby pisac.To tak jak niektorzy mowia oby tylko mowic,zupełnie bez sensu.Ale co ja tam będę pisała jak tutaj wiekszosc jest taka sama jak luska,szczegolne faceci ktorzy zamiast na tematycznych forach siedziec siedza na babskim i pisza o niczym.

cytowalem ciebie Aliksandro ??????? znowu sobie pochlebiasz :) "nie pochlebiaj sobie" ten zwroty wypowiedzialy pewnie miliony przed twoim narodzeniem reszta to moja tworczosc ....

ale mnie rozczulasz , mały glapcio w sweterku i okularkach przydałaby Ci sie prawdziwa kobieta a nie mimozy :-)

Gość aliksandra dajesz czadu
brawo:D:D