Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumny homofob

Czy facet opowiadający dowcipy o gejach ma u was szansę?

Polecane posty

Gość Dumny homofob

Nie przeszkadza wam to?

Gość zsubiektywizowana
nie, ale bym sie klocila o poglady

Gość bojabojaboja
Nie ma szans.

Gość do bojabojaboja
to wolisz sztywniakow? dowcipy jak dowcipy

Gość wowmmmmmmmmmmmm
Zależy. Jeśli opowiada tak jak się opowiada dowcipy o blondynkach - nie biorąc ich na poważnie - to bym go nie skreśliła :) Jeśli opowiada ze złością/widać, że gerdzi gejami, to niech wypierdala-- nie cierpię nietolerancyjnych ludzi

Gość wowmmmmmmmmmmmm
do bojabojaboja, a gdzie ona pisze, że lubi sztywniaków? Oczywiście musiałeś sobie dopowiedzieć resztę-- jakie to typowe na kafe! Jest masa dowcipów, nie trzeba opowiadać tych, które obrażają. No chyba że uważasz, że nie opowiadanie dowcipów o gejach = sztywniactwo...

Gość ja znam kilku gejow
uwielbiam ich, nawet jest jeden w rodzinie. mimo to smieje sie z dowcipow o gejach. tak samo z innymi kawalami.. jestem blondunka i kwaly o blondynkach tez moze mnie rozbawic do lez, o ile jest dobry;)

Gość nie znam dobrego o blondynce

Gość definista
jeśli kobietę drażnią dowcipy o pedałach to znaczy że sama jest nisicielem genu pedalstwa i taką należy omijać jak zbuka aby niezapłodniona nie mogła urodzić małego pedałka

Gość bojabojaboja
Nie, nie wolę sztywniaków. Nie śmieszą mnie takie dowcipy, bo większość z nim ociera się o granicę dobrego smaku. Mam przyjaciół gejów, są wspaniałymi ludźmi, a ich orientacja to ich sprawa i na pewno nie powód do kpin. Dowcipy o blondynkach to zupełnie inna historia i dobrze o tym wiecie. Nikt ich nie traktuje na poważnie.

Gość do bojabojaboja
a ja sobie nie wyobrazam miec kumpla geja, a takie dowcipy na imprezach opowiadam i wszyscy sie smieja

Gość jeżeli byłyby to dowcipy
i tylko dowcipy to ok, ale jeżeliby im groził i ogólnie wyrażał niechęć do nich to kop w dupe i ariwederczi roma :)

Gość sondirowczik
zboczeniec to ktoś wspaniały twoim zdaniem ? chyba że wspaniale zboczony ! bo inaczej to ty jesteś zboczona/--y

Gość bojabojaboja
Ja nie wiedziałam, że są gejami jak ich poznałam. Wiele lat nie miałam tego świadomości. Na szczęście nie jestem na tyle płytka, żeby rezygnować z wieloletniej przyjaźni z powodu czyjejś orientacji seksualnej. Nie uważam, żeby określenie "zboczeniec" było odpowiednie w tym przypadku, bo ma wydźwięk całkowicie negatywny, a oni nie robią tym nikomu krzywdy. Nie uważam tego za coś normalnego, dobrze wiem, że to wbrew naturze, a wielu specjalistów twierdzi, że homoseksualizm da się "wyleczyć". Ale jeśli oni wybrali takie życie, są świadomi konsekwencji i nie chcą tego zmieniać, to ja to szanuję.

Gość nie toleruje homopsycholi
Dwóch pedałów miało stłuczkę. Podchodzi do nich kierowca dugiego samochodu i mówi: - Panowie. To moja wina. Nie zwywajmy policji. Ja wam od razu zapłacę. Może być 5000? - Mało. - 10000? - Mało. - Ostatnia propozycja. 25000. - Mało. - TO CHUJ WAM W DUPĘ! - Czekaj Józek. Pan chce się dogadać. sory ale geje i lesbijki to chore jednostki... powinna byc przymusowa terapia dla takich osob ..

Gość ten dobry
Przychodzi pedał na basen i pyta: - Jaka woda? - Chujowa! - Super! Będę skakał na dupę.

Gość Anq25Zależy
zależy... Moje gejuchy same opowiadaja żarty o gejach wiec widac to ich nie razi:) wystarczy miec poczucie humoru...no chyba ze są to chamskie żarty w heteryckim męskim gronie...to czegoś takiego nie znosze.

Gość Anq25
baron de drift vel riff jeżeli twoja orowentacja to też twoja sprawa to też nie paraduj po ulicy za rączke z nikim...

Gość do Anq25Zależy
a ja uwielbiam takie chamskie zarty opowiadac przy twardych homofobicznych kumplach

paraduję rzadko ale ja mam do tego prawo wynikłe z kultury i obyczajowości, które są oparte na związkach pomiędzy kobietą i mężczyzną związki homoseksualne są czymś naturalnym bo występującym od zawsze ale nie są one płodne (dosłownie i w przenośni) w formowaniu kultury bo są jedynie marginesem relacji międzyludzkich główny strumień to związki kobiet i mężczyzn i to relacje pomiędzy nimi są punktem odniesienia czy to się komuś podoba czy nie w powyższym kontekście dwu mężczyzn obłapiających się wygląda śmiesznie, obrzydliwie i żałośnie i tak są odbierani nawet przez ludzi, którzy odżegnują się od tzw: homofobii i taka uwaga chętnie podam rękę każdemu homoseksualiście, nie będę wykrzykiwał za nim ani szeptał obraźliwych słów nie uważam się za lepszego jedynie dlatego, że jestem w mainstreamie zachowań seksualnych szanuję ich jako ludzi, moich bliźnich jednak nie będę potakiwał gdy pewne środowiska rozpieprzają kulturę

Gość chyba nie rozumiem
a czymm Ci gej rozpieprza kulturę ? tym że się z drugim trzyma za rączkę ?

Gość Anq25
płodność? a bezpłodne heteryckie pary to tez niezgodne z naturą? Kultura, kulturze nierówna...coś co dla nas jest przestępstwem w innym kraju jest normą...np. śluby 13 latki z 30 latkiem...no ale czy mozna wszystkich w Indiach nazywać pedofilami? W Amsterdamie geje to norma i nikogo to nie dziwi....w krajach arabskich żony dzielą się wspólnym mężem...co dla nas jest łamaniem prawa...tak więc nie można mówic co jest normalne...naturalne...

Gość chyba nie rozumiem
on nawiązuje do tego co uważane jest za naturalne w naszym małym, ciasnym ksenoboficznym światku

Gość Anq25
konkubinaty i bezdzietne małzenstwa tez rozpieprzaja kulture....i kobiety pracujace zamiast siedzace przy garach....i faceci zajmujacy sie babskimi zawodami zamiast kopac rowy...itd...kultura ewoluuje...a u ciebie widac etap prl...

Gość Anq25
i tak są odbierani nawet przez ludzi, którzy odżegnują się od tzw: homofobii co za bzdura....chyba w twoim swiecie homofobie

między innymi tymi rączkami bo od tych rączek się zaczyna a na adopcjach dzieci kończy a ten właśnie pomysł z adopcją rozpieprza kulturę mnie to osobiście nie przeszkadza ale kierunek zmian mnie razi chociaż mam swiadomość, że i tak nie ma na to rady więc przynajmniej powiem, ze nie jestem zachwycony Holandia jest właśnie przykładem zgłupienia totalnego w wielu sferach i żaden to dla mnie autorytet ależ można mówić co jest szkodliwe kulturowo a co nie można się brzydzić można nie lubić można o tym głośno mówić nie można jedynie posługiwać się chamstwem i przemocą