Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dumny homofob

Czy facet opowiadający dowcipy o gejach ma u was szansę?

Polecane posty

chyba że chodzi ci o stosunek płci przy urodzeniu 🖐️ ale dla naseuropejczyków nie ma to znaczenia co sie dzieje w chinach :P i dwa... bez kobiet i tak szybko wymrą... chyba że dzielny przywódcy ludzu pracującego miast i wsi z chińskiej partii komunistycznej każą komisyjnie co roku zapładniać posiadane przez lud kobiety :classic_cool:

przed Chinami i partią wielkie zadanie skorzystania z dorobku Holandii :D mają alternatywę: albo będą intensywnie promować homoseksualizm (np: Mao też był ale się wstydził) albo wypowiedzą wojnę komu się da i stracą trochę mężczyzn jednocześnie zyskując branki

"ak kula ziemska okrągła, homoseksualiści mają statystycznie mniej cierpliwości, alb" raczej geje mają mniej cierpliwości bo pewnie mają więcej partnerów niż lesbijki z racji tego że są facetami i są nakierowani bardziej na sex a kobiece yin nie temepruje tego w związku :classic_cool:

bo pewnie mają więcej partnerów niż lesbijki z racji tego że są facetami i są nakierowani bardziej na sex ten wniosek jest uprawniony psychologicznie i często się przewija w uzasadnieniach powyżej wspomnianych wyników badań

"lbo wypowiedzą wojnę komu się da i stracą trochę mężczyzn jednocześnie zyskując branki" starczy zrobić jak żydzi w izraelu jak znajdziesz swoje żydowskie korzenie i wracasz na łono abrahama to dostajesz spora sumę na urządzenie i pomoc panstwa 🖐️ przecież nie tak dawno były z tego powodu gigantyczne fale emigracji do izraela np rosjan którzy odkryli korzenie mojżeszowe

Gość Anq25
A co ty taki biegły w statystykach? Hetero mają tendencję do kłamania...bo kto się przyzna że zdradza żonę czy męża...nigdy nie wiadomo komu do ręki wpadnie ankieta... Inna sprawa jest ze Polacy są nawet w ilosci stosunkow do tylu...z

Gość Anq25
i to ze maja duzo partnerow seksualnych to niby powod zeby dzieci nie mogli adoptowac czy jak? no to wychodzi na to ze skoro panowie sa bardziej rozwiąźli to najbardziej stałe sa zwiazki less...to im dzieci mozna dac?

Gość Anq25
BNB wydaje mi się ze ty zaniżasz te statystyki:D

"A wogole zaołza co ci oni tak przeszkadzaja? Co cie interesuja dzieci z domu dziecka...Moze ty wez takie zamiast egoistycznie o swoich myslec...moze badz wolnotariuszka w dd? albo oddaj polowe swoich dochodow...potraficie byc mądrzy w gębie a na codzinen macie w dupie te dzieci i nic nie robcie by poprawic ich sytuacje...ale zeby im oderac szanse na dobry dom to pierwsi z ryjami...co za obłuda..." ech, czytaj to,co napisałam:) mam nadzieję, że powtarzać się będę dopiero za kilkadziesiąt lat;) analogicznie- a co Ciebie obchodzą homoseksualiści? zdecyduj się i naprowadź mnie nieoświeconą z ciemnej polski na słuszną drogę negacji kultury- mają mnie dzieci z dd nie obchodzić czy mam je adoptować? "Wszedzie indziej w cywilizownaych krajach pary bez slubu, homoseklualne zwiazki moga adoptowac dziecko i nie ma u nich przepełnionych dd i takiej patologii." wybacz,ale tak pustego zachłyśnięcia zachodem i pisania o zacofanej polsce dawno nie doświadczyłam w cywilizowanej tolerancyjnej holadnii zalegalizowano również szlachetną i jakże popularyzowania godną prostytucję, prostytutki mają związki zawodowe broniące ich praw a w polsce dziewczyny, które się "na imprezie puściły" to wg Ciebie już kurwiszcza- "Ale jak jest przyzwolenie zeby dzieci wychowywały samotnie k**wiszcza co sie na imprezie pusciły i ciagna kase z zasiłkow..." w czym takie kurwiszcza są gorsze od przeciętnego homo, który miał 22 partnerów w ciągu roku? w możliwości zajścia w ciążę? jeśli wg Ciebie patologia to zakaz adoptowania wspólnie dziecka przez niezalegalizowane pary i jego skutki- życzę wszystkim tylko takich patologii "Hetero mają tendencję do kłamania... " a homo nie? są czyści jak łza, kryształowi i pokorni, złote serca i miłosierne dusze, bielutkie owieczki skażone jedynie wibratorem lub penisem w tyłku anielskość uwarunkowana orientacją? "i to ze maja duzo partnerow seksualnych to niby powod zeby dzieci nie mogli adoptowac czy jak? no to wychodzi na to ze skoro panowie sa bardziej rozwiąźli to najbardziej stałe sa zwiazki less...to im dzieci mozna dac? " to powód, żeby odmówić im wspólnego adoptowania dzieci chyba że dziecko traktować jako chwilowe urozmaicenie nudnego już i przydługiego paromiesięcznego związku zresztą po co dziecku rodzice skoro może mieć tatusia i kilkudziesięciu "wujków"

Gość zupapomidorowa.
BNB - nie zrozumiałeś - chciałam tylko skomentować twój wpis o niewierze, że kobiet jest więcej niż mężczyzn (bo jest, ale nie na świecie, tylko w Pl :) ) Baron - "już widzę tę korupcję w komisjach aby się dopchać do ładniejszej i talony za pracę ideologiczną na niwie komunokapitalizmu" :D Jejku, po co ja obserwuję ten temat :D

Gość zupapomidorowa.
zołza - wycięło mi :O - "wybacz,ale tak pustego zachłyśnięcia zachodem i pisania o zacofanej polsce dawno nie doświadczyłam" - czemu ja nie umiem niektórych rzeczy tak prosto ubrać w słowa :D

"bo jest, ale nie na świecie, tylko w Pl " co za herezje? w pl więcej kobiet? oczywiście mówimy o wieku produkcyjnym 🖐️ bo wiadomo że mężczyźni żyją średnio kilka lat krócej więc w grupie wiekowej 65+ proporcja się zmienia ale to było nawet w tych danych dla ue :P a co do polski za rok 2006 przejrzyj i znajdź mi te kobiety :P http://www.stat.gov.pl/cgi_bin/demografia/xrap?woj=101&table=web_lsa&rok=2006&pl=2&wiek=86&mw=2 :classic_cool:

Gość Anq25
To nie jest zachłyśnięcie zachodem tylko porównanie tego co jest u nas i w innych krajach Europy...zastanawiające jest dlaczego one mają niemal jednoznaczne stanowisko...kiedy my i zaledwie kilka innych zacofanych w tym temacie krajów staje oporem i nawet nie chce isc na kompromis. To tak jakby u nas uważało się, że gejom nie przysługują prawa człowieka. Co do prostytucji a kurwienia się na dyskotece...jest ta różnica, że u nich te kobiety w ten sposób zarabiają (i w czym one są gorsze od klientów?). Jeżeli ona świadomie wybrała taką pracę a nie inną, nikt jej do tego nie zmusza i ta praca nie uwłacza jej skoro oficjalnie się z nią obnosi i pilnuje by nie zajść w ciążę...to jakim prawem ktoś ma mówić, że to jest złe i nie może ona tego robić? A u nas przez to, że nie jest to kontrolowane mamy dziwki roznoszące choroby i puszczające się przy drogach, często do tego zmuszane...Natomiast dlaczego piętnuje kurwiszcza z naszych dyskotek...z prostego powodu...bo one są nawalone, dają dupy za free jakiemuś równie nawalonemu dupkowi i najczęściej jest to styl łapania faceta...nie zabezpieczają się (bo i po co?) a potem często wychowują dziecko (z ojcem nieznanym), ciągną kasę państwową jako samotne matki...którą potem przepieprzają na tipsy i baleyage. I to akurat znam z tego, że wiele moich klientek ma takowy życiorys... Wypowiadam się w tym temacie gdyż wiele mi bliskich osób jest homoseksualna i codziennie jestem świadkiem jak wspaniali ludzie są traktowani jak śmieci za swoje upodobania w sypialni. Co gorsza oni nikomu tym nie robią krzywdy a sprowadza się ich do poziomu pedofili...Mówimy o dwójce dorosłych ludzi, którzy tak jak my uczą się, pracują i funkcjonują na tych samych zasadach...tyle, że natura sprawiła im psikusa i obdarzyła zdolnością do miłości osoby tej samej płci...

Gość zołża ajkich mało
puszczająca się za pieniądze jest szanowanym pracownikiem, a puszczająca się charytatywnie jest dziwką gdyby wzięła 5 zł byłoby ok? a czy tzw. kurestwo nie polega na działalności odpłatnej? ciekawe i nie mówimy tutaj o zachłyśnięciu? To tak jakby u nas uważało się, że gejom nie przysługują prawa człowieka. gdyby tak było każdy mógłby ich bezkarnie zabijać, nie otrzymywali by wynagrodzenia za pracę, nie przysługiwałoby im prawo kształcenia się, nie mogliby zawierać żadnych umów, nawet w drobnych bieżąćych sprawach życia codziennego, jak kupno gazety i wiele innych upraszczasz i nie odróżniasz ograniczenia praw z ich posiadaniem w ogóle ograniczeniem jest też pozbawienie władzy rodzicielskiej, a jakoś ojcu sadyście przysługują prawa człowieka skąd takie przekonanie o słuszności i bezkrytyczność wobec niby rozwoju? w ramach tych samych tendencji niby postępowych mieliśmy niewolnictwo, życie w brudzie i zaniechaniu dbania o higienę, rozpopularyzowaną otyłość

Gość Anq25
A ilu gejów mówi na rozmowie kwalifikacyjnej, że sa homo? A afery, że szkoły nie chcą zatrudniać gejów? A czy podstawowym prawem człowieka nie jest swobodne funkcjonowanie wśród społeczeństwa, bez narażania się na wyzwiska, szykany i pobicie? Jak ktoś wyżej wspomniał geje nie powinni się obnosić ze swoim homoseksualizmem i chodzić za rękę po ulicy? Jakim prawem im się tego ma zabronić?!

Gość Anq25
I nawet jeżeli mówisz o ograniczeniu praw? Z jakiej racji? Dlatego, że w sypialni mają inne upodobania? To tak jakby parze hetero, która lubi przebieranki nie pozwolić adoptować dziecka...

chyba nie zrozumiałaś mojego postu, być może zbyt jasno się nie wyraziłam przykład pozbawienia wynagrodzenia za pracę był przykładem nieposiadania praw, co wg Ciebie obecnie występuje nie wiem, skąd pytanie, kto się chwali na rozmowie swoją orientacją, skoro przykład był irracjonalny pytanie po co ograniczać- dość infantylne a dlaczego 17latek nie ma pełnej zdolności do czynności prawnych, a 18latek już ma? dlaczego nie można mieć jednocześnie kilku żon? pretensji można mieć wiele ograniczenia zawsze istniały i istnieją, ze względów słusznościowych a to, co w danym kraju, na danym terenie uważane jest za słuszne, to już kwestia różnych uwarunkowań

Gość Anq25
a dlaczego 17latek nie ma pełnej zdolności do czynności prawnych, a 18latek już ma? Tez nie wiem dlaczego... Ale mowa o doroslych ludziach ktorzy roznia sie tylko tym z kim chca sie pieprzyc...i od tego uzaleznia sie ich prawa...a nie o nastolatkach itd. dobra koniec tematu z mojej strony.

Gość zboczeńców trzeba obśmiewać
bo inaczej zaczną sie plenić jak ścierwo którym są