Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

akitta

Wyniki testów ciążowych

Polecane posty

Witajcie, mam taki problem. Zrobiłam test As100 (wczoraj) i wyskoczyła mi druga, podejrzana kreska. Jest bardzo cienka i blada. Ponoć w tę stronę testy raczej się nie mylą. Po kilku godzinach wykonałam test innej firmy (pre-test) i wynik był negatywny. Dziś rano (!) powtórzyłam test As 100 i wynik znów negatywny. Czy miałyście podobne sytuacje? Jak myślicie, czy tę wczorajszą mizerną kreskę można brać poważnie?

W pierwszym teście po jakim czasie od jego zrobienia widziałas ta podejrzana kreske? Czy okres ci się spóźnia? Kiedy powinnaś go dostac?

Nie mam idealnych cykli. Najpóźniej powinnam "zaokresować" w piątek. Ale już od jakichś 3 tygodni czuje się tak jak zwykle tuż przed. Powiedziałabym że te objawy są nawet dużo bardziej intensywne. Kreseczka jak w instrukcji - obserwowałam po 5 minutach.

Dzis robiłas test z porannego moczu tak?i wyszedł negatywny? Myśle, ze nie ejstes w ciazy, ale radziłabym wizyte u ginekologa, bo takie objawy mogą być np przy cyście na jajniku.

To już bym wolała gościa w brzuchu ;) Poczekam z testami i wizytami. Macie racje. Tylko to czekanie! Dlaczego my kobiety jesteśmy takie niecierpliwe...

ja też mam podobny problem.juz3 dzien spóznia mi sie @.boje sie testowac bo....... ale czekam z wykonaniem testu do jutra.powtórz test moze jutro to bedzie 1 dzien przed @.

Gość mi tez...
mi tez test wyszedł pozytywny w 30 dc a na nastepny dzien juz negatywny i wieczorem dostałam @ ale mi lekarz tłumaczyl ze niektore testy sa tak "wadliwe" albo przeterminowane... i dlatego czasami wychodza... a tak chce miec dzidziuka...

radze pczekac do piatku i jak nic nie bedzie to dopiero w sobote raniutko robic test.a potem udac sie do lekarza.pozdrawiam.