Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie-pomalowana

szukam kobiet zainteresowanych zyciem

Polecane posty

Gość ksenofaryno urodziłas
dziecko? Tak dawno Cię tu nie widziałam, pamiętam Cię z czasów bogatyńskich i picia wina, a tu taka niespodzianka :)

Gość do psychicznej
i po co tu wlazlas zdziro:D ? tlyko przeszkadzasz innym, no naprawde nie da sie tu normalnie pogadac, idz i lecz swoje kompeksiki u psycha

dziewczyny chętnie się do was przyłącze,tylko narazie będę się przyglądać,jestem mało gramotna w obsłódze komputera i popełniam różne gafy-nie śmiejcie się,wiele nie rozumię np.takich złośliwości,nie wiem co wtedy odpowiadać.WTRĄCE czasami jakieś 3 groszę żeby zorjentować się o co chodzi,odpiszcie chociaż malutkie słówko,teraz idę na zabiegi,potem tu wzglądne

Gość wahadełko emocjonalne
Lubię ładnie wyglądać, odżywiam się zdrowo, uprawiam sport, dbam o ciało i ubiór, nie uważam to za mało ważne czy puste, takie myślenie jest głupie i stereotypowe a Ja nie należę do takich osób i walczę z każdym ograniczeniem. Moją pasją jest projektowanie mody i wnętrz, fotografia, wszystko to jest moją pasją i pracą. Kocham tez kino, namiętnie. Bardzo lubię spiewać, więc robię to w zespole który załozyłam z przyjaciolmi 4 lata temu. Sporty uwielbiam, zwlaszcza narty i rolki. A tez taniec, 9 lat w klubie tanca z czystej pasji. Książki i muzyka to nieodlaczny element mojego zycia. Myślę że każdy ma hobby, tylko często brakuje mu na nie czasu i tu warto znalezc ten czas :- )

Gość ksenofaryno urodziłas
Jesteś dla mnie wzorem Ksenia, bo sama jestem borderlinem, z tym, ze mnie sie poki co nie udało :o

Gość moja kolezanka Weronika
i ja tez nie jestem pusta!!!!!!! mam wiele zainteresowań, takich jak wibratory doodbytnicze, draże z biedronki, a moja najwieksza pasją jest granie w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanow. potrafie tez obierać pieczarki robiąc przy tym wymyki na trzepaku, o czym chętnie bym z wami, drogie panie podystkutowała!!!!!! :)

no widzicie chętnie napisałabym o swoich zainteresowaniach, mam pasje ale to chyba nierealne na tym forum biorąc pod uwagę wypowiedź z 10.10 nie da się rozmawiać na tematy na poziomie :-)

Gość Do lubiącej draże z biedronki
Jesteś wyjątkowa, do takich pasji to trzeba mieć dużą wyobraźnię :- ))))

Gość moja kolezanka Weronika
Dodam, że narażam się na ostracyzm społeczny, przemykając ulicami Olsztynka z piłką lekarską w kieszeni i okrzykiem "Kubuś gęsty, Kubuś zdrowy":)

Wahadelko :D - przepraszam, jesli komentarz o mindrzeniu przed lustrem cie dotknal - chodzilo o osoby dla ktorych jest to jedyna pasja w zyciu :D A wyniklo poniekad z moich prob znalezienia bratniej duszy wsrod matek - gdize standardowo po pytaniu - co jeszcze oprocz bycia matka was w zyciu interesuje - sypaly sie komentarze - no ja uwazam ze jestem prawdziwa kobieta bo starcza mi czasu na makijaz :/ Norika - stomatologia japonska - bo stomatologia? czy bo japonska? uwielbiam ksiazki o histori, rozwoju i odmianach medycyny - ale jesli to podrecznik, to chyba sie nie skusze :D ksenofaryna - moze jednak zostan? Pasja od ciebie az bije, a ja wlasnie takich kobiet z charakterem szukam? malgora - pisz pisz, z bledami czy bez (choc lepiej bez)- praktyka czyni mistrza A ja jestem z doskoku bo mi sie komorki wiruja i musz eich dogladac...

Gość eeeeejjjj no co jest
nie rozmawiamy?? :(

...jedno i drugie .Mieszkam w tym kraju sporo czasu ,ksiazka potrzebna w pracy (ciezka jak cholera) ale coz trzeba i takie poczytac.

Kultura jest zupelnie inna .pozniej bede opowiadac .Ide przyszykowac corke do kapieli , kolacja i do spania .Pozniej sie odezwe .Do uslyszenia i milej zabawy zycze (>-=)

Chęnie się dołączę do topiku :-) Od dawna siedzę na kafe ale czytam bo mało jest tematów gdzie mam ochotę odpisywać a ten wydaje mi się interesujący. Jestem jak Wy kobietą z pasją ! Jestem też matką,żoną,pracuję,gotuję,czytam,fotografuję,i robię tysiące innych rzeczy ! I mam czas na makijaż... ( co prawda nie codziennie ;-) hahaha )

Gość bardzo zadko tutaj pisze
czesciej czytam ale to prawda, ze niemal kazdy post kafe zdziry niejako rozwala temat..., to cholernie przykre, jak ludzie potrafia byc perfidni, czy oni nie zdaja sobie z tego sprawy? czy sa osoby tak bardzo ograniczeni? czy tak bardzo odpowiada jej rola osoby ktora chce dopiec innym, dlaczego tak sie dzieje? ja nie wiem gdzie tkwi przyczyna, mysle, ze sama powinna sie nad tym porzadnie zastanowic.. tym bardziej, ze wiekszosc tak wlasnie o niej mysli. :o 🖐️

Danny, jeśli jakiś pacjent leży akurat na twoim fotelu z rozdziawioną paszczą, to może wypadałoby mu poświecić troche uwagi? :)

I jeszcze jedno: z całym szcunkiem --> na Kafe są oddzielne fora tematyczne, więc jeśli ktoś zakłada taki topic na ogólnym, powszechnie znanym z zadymiarstwa, to powinien spodziewać się, że natrafi na - i tu zacytuję: "frustratów rozczarowanych rzeczywistością, nierzadko mających kłopoty emocjonalne i sporo wolnego czasu(...)" Nawiasem mówiąc nikt z nas nie zamierza kwestionować tej opinii :)

Gość Lśniącu Diament
Kobiety z pasją pouciekały ;-) Pozostali faceci z paszczami tzn z pasjami :-)

Gość nie-umalowana
Nie ucieklam :) tylko pisze w pracy :) A jak wiadomo w pracy od czasu do czasu trzeba sie pracy poswiecic Klon - bardzo celna uwaga, moze mi jeszcze tylko podrzucisz gdzie mialam ten topik zalozyc? Na gotowaniu? Kosmetyce? czy szukam pracy? Diament - witam i milo mi, widze ze profil podobny :D W ogole ciesze sie ze jednak odzywaja sie ludzie ktorzy cos maja do powiedzenia - chociaz jakby na to nie patrzec dzieci zdzirze topik sie rozkrecil :D

Zdzira zawsze przyciąga wszelkie szumowiny ze mną na czele ;) Gdzie ? To chyba zależy od twojej głównej pasji. Jeśli sport to na fitnesie. Moja pasja to rżnięcie głupa (wcale nie chodzi o seks z błaznem), więc na ogólnym jest moje miejsce :)