Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co wiedziała

Czy myślicie, że to co zrobiłam to zdrada i powinnam się przyznać mężowi?

Polecane posty

Gość ta co wiedziała

Na początku zaznaczę, że jestem porządną kobietą, nie jestem łatwa i nigdy w życiu nie pomyślałabym o zdradzie. To zdarzyło się przypadkiem, nawet tego nie chciałam. W pracy od dłuższego czasu podrywał mnie taki Tomek, zawsze nie zwracałam na niego uwagi, bo bardzo kocham swojego męża, ale pewnego dnia spotkaliśmy się na stołówce, byliśmy tam sami i wtedy on do mnie podszedł. Stanał przede mną i wyjął...wiecie, co a ja głupia nie wiedziałam co zrobić w takiej sytuacji i wzięłam go do ust. Po 15 minutach skończył, a ja wstałam i wybiegłam stamtąd, długo płakałam. Mam do dziś wyrzuty sumienia, bo bardzo kocham swojego męża i coraz częściej myślę o tym czy mu powiedzieć. W sumie to nie była chyba zdrada..

Gość
kerfur, bo to moze miec kluczowe znaczenie:classic_cool:

Gość przypadkiem to sie stalo
???!! musialas byc faktycznie bardzo glodna

Gość ta co wiedziała
ZUPY: CHILI 200ml 3,00 BARSZCZ CZERWONY 200ml 2,00 GULASZOWA 200ml 3,50 ŻUREK 200ml 3,00 CEBULOWA 200ml 3,00 DANIA Z WIEPRZOWINY I WOŁOWINY: KOTLET NOVA 120g 14,00 KOTLET SCHABOWY 100g 10,00 MEDALION Z BRZOSKWINIĄ 110g 12,00 STEK Z CEBULĄ 100g 12,00 KARKÓWKA Z GRILLA Z KORKAMI ANCHOVIES 100g 15,00 KARKÓWKA Z GRILLA 100g 11,00 RAGOUT Z POLĘDWICY WIEPRZOWEJ W PLACKU ZIEMNIACZANYM 150g 22,00 SZASZŁYK WIEPRZOWY (PORCJA WG WAGI) 100g 7,00 POLĘDWICA WIEPRZOWA W CIEŚCIE OMLETOWYM 150g 15,00 WARKOCZYKI MIĘSNE 120g 22,00 BEFSZTYK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ 100g 16,00 BRIZOL Z POLĘDWICY WOŁOWEJ Z PIECZARKAMI SOUTE 120g 16,00 RUMSZTYK Z CEBULĄ 100g 12,00 POLĘDWICA Z GRILLA

Gość
niee, no to powiem ci, ze sie zeszmacilas, skoro wolalas loda niz poledwice z grilla:(

Gość ta co wiedziała
lód to nie zdrada!!!!

Gość ta co wiedziała
chciałabym zapomnieć o całej tej historii :( ale jeżeli nie było w tym wszystkim uczuć to nie była to zdrada. Kiedyś przespałam się z bratem mojego męża i w sumie nic się nie stało. Chcieliśmy tylko się pokochać, bo oby dwoje mieliśmy na to ochotę.

Gość ale dennie napisane
autorko bez krzty wyobraźni i nie "zawsze nie zwracałam na niego uwagi" tylko "nigdy nie zwracałam..."

Gość ktos cos jeszcze dopisze moze

Gość hbuvhgusavinjkhg
najlepszy to byl sen kerfura :D

Gość fdss
tez zaczne wyciagac kutasa w miejscach publicznych, moze sie jakas skusi.