Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zygzaczka Mc Queen

jak znaleźć pracę w domu ?

Polecane posty

cześć, od jakiegoś czasu rozglądam się za pracą w domu. przejrzałam trochę portali i kiszka. często jest to np rozsyłanie spamu . za takie coś dziękuje. może ktoś poda mi namiary na uczciwe i sprawdzone oferty i uczciwych pracodawców. interesuje mnie praca biurowa (kilka lat doświadczenia w biurze ) jak i fizyczna( dla kobiety ). mój nr gg 10778135

Gość hbdjsn d
a chcesz skręcać długopisy ? :D

Gość saturn
jest mozliwośc zarabiania przez neta w domu poprzez pozycjonowanie stron

Gość deługopisy mogłabym skręcać
o ile nie będę się musiała martwić o zbyt:) A o co chodzi w pracy ze stronami? Trzeba się dobrze znać na necie?

Zajebista strona saturn!!! No to może coś się uda doskrobać:)

Jak mogę się podszyć, jak jesteś czarna... Też szukam czegoś, ale raczej dodatkowego. Ale strona od saturna jest świetna:)

Jeszcze jedno pytanie saturn, jeśli się troszkę znasz na tej stronie. Rozumiem, że wszystkie widoczne aukcję są jeszcze nierozstrzygnięte?

Saturn,już nie musisz mi odpowiadać, sama znalazłam co oznacza to ładnie brzmiące słowo. :) gdyby ktoś był zainteresowany to przeklejam definicję :Pozycjonowanie stron, zwane też SEO z angielskiego Search Engine Optimization, to działanie mające na celu umieścić naszą witrynę internetową jak najwyżej w indeksie wyszukiwarki (takiej jak Google MSN czy Yahoo) na dane słowo kluczowe, związane tematycznie z naszą strona i profilem działalności jaka prowadzimy. Efektem pozycjonowania jest zwiększenie oglądalności naszej witryny przez grupę odwiedzających zainteresowanych naszym produktem czy usługą.

Gość do zygzaczki
skoro nie wiesz nawet co to oznacza, to lepiej nie bierz sie za cos czego absolutnie nie znasz, to taka rada

do zygzaczki skoro nie wiesz nawet co to oznacza, to lepiej nie bierz sie za cos czego absolutnie nie znasz, to taka rada nawet nie zamierzałam, ale jak nie rozumiem jakiegoś słowa to muszę chociaż wiedziec co oznacza, w nońcu uczymy się całe życie