Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myślę

Faceci są dziwni - chodzi o dziewice

Polecane posty

Gość tak sobie myślę

Z jednej strony bez przerwy na Kafe pojawiają się tematy o tym jak bardzo chcieliby dziewicy, dlaczego nie ma dziewic, dlaczego dziewczyny się nie szanują, gdzie znaleźć dziewicę, na żonę tylko dziewica. Z drugiej strony jak już się jakaś dziewica odezwie, to zaraz wszyscy faceci ją gaszą, że pewnie jest maszkaronem, pasztetem, nikt jej nie chciał, jest gruba, ma za małe cycki, nie ma powodzenia. Jak dziewczyny mają się szanować i szybko nie pozbawiać dziewictwa z pierwszym lepszym, skoro społeczeństwo (w tym głównie faceci) daje jej znak, że jak jesteś dziewicą, to jesteś nikim. Zdecydujcie się.

Gość I co nie macie przemyśleń
????????

Gość KtoJakWoli
ja mam 21 lat i jestem dziewicą i mam od ponad 3 lat faceta a inni się za mną oglądają, trzeba się szanować

Gość nb nmmm
i co ty z nim robiłaś w przeciągu tych trzech lat :D

Gość KtoJakWoli
A inni jak chca sie ze mnie nabijac że jestem jakimś potworem to prosze bardzo mam daleko w dupie opinie innych

Gość KtoJakWoli
A to już słodka tajemnica co znim robiłam :)

Gość 6585698745
Faceci najlepiej przelecieliby wszystkie panienki a potem chca zone dziewice. A gdzie chcecie znalzc dziewice skoro wszystkie rozdziewiczycie? Pustota nie zna granic

Gość KtoJakWoli
i o tym mówiłam, odezwał się pajac...lody to może ty robisz i minety, ech...i to jest człowiek powazny...

Gość KtoJakWoli
wy tylko na forum sie przyznajecie ze prawiczek czy dziewica a w rzeczywistosci to wszyscy dymacze jak nie wiem, to nie choroba byc czystym i czekac do slubu,a mi nie wiele juz zostało :)

Gość steskniona emigrantka
KtoJakWoli i o tym mówiłam, odezwał się pajac...lody to może ty robisz i minety, ech...i to jest człowiek powazny... a co ludzie powazni nie uprawiaja seksu oralnego? ciekawe... i jezeli Twoje dziewictwo nie wynika z religijnosci, to chyba z Wami cos nie tak.... bo po 3 latach zwiazku kazdemu zdrowemu sie ''chce'' (i kobiecie i facetowi)

Gość KtoJakWoli
steskniona emigrantka - nam sie chce i oczywiscie pieszczoty są ale nie robienie loda czy minety, tylko pieszczenie sie jak by to powiedziec na zewnątrz, na ciele..kpw?

Gość steskniona emigrantka
to sprobuj zanim zaczniesz negowac:) to ze Kosciol zabrania nie znaczy, ze mamy sobie przyjemnosci odmawiac. btw oni robia gorsze rzeczy...

"steskniona emigrantka - nam sie chce i oczywiscie pieszczoty są ale nie robienie loda czy minety, tylko pieszczenie sie jak by to powiedziec na zewnątrz, na ciele..kpw?" Czyli paszczą źle ,ale ręką już można?

Gość KtoJakWoli
Spokojna wasza rozczochrana, nie zdradza mnie :)...Dajemy sobie rozkosz ale nie przez robienie lodów, jakos narazie nie ciągnie mnie do robienie ich, paluszki są lepsze :), potrafią wiele zdziałać...A zresztą w tą sobotę będę już mężatką wiec będe zaliczać się juz do grona nie dziewic, nie moge się doczekac tak naprawdę,zawsze chciałam swój pierwszy raz zrobić ze swoim mężem..:)

Gość KtoJakWoli
a wy nie szanujące się lachociągi zazdrościcie mi :)...ide bo zaraz mnie znów błotem obżucicie, NARA

Gość KtoJakWoli
strasznie duzo mam dopiero miesiac temu skonczone 21 lat...ech..a wy to po 14 macie ?ojej dyskutowac wam sie zachciało

Gość wieeeeeeelkie brawaaaaa
KtoJakWoli - przyznam, że jesteś WYJĄTKIEM:) To TWOJE życie, a innym wielki chuuuuuuj do tego! I życzę Ci szczęścia JAKO FACET! Pozdrawiam!

Gość oszolomom religijnym
te tematy zakladaja prawiczki z frustracji nie bierz ich an serio :D

Gość KtoJakWoli
wieeeeeeelkie brawaaaaa dziękuje :) widze że chociaz jedna osoba mnie rozumie i to facet, kobiety w dzisiejszych czasach sa czasami gorsze od facetów..

a czego Ty tak pyszczysz JakKtoWoli? ktos Ci tu cos przykrego pwoiedział?... btw naszym słodkim prawiczkom juz byś nie odpowiadała, paluszki też "bezczeszczą" kobiete. PS. daj znac jak tam po nocy poślubnej ;)

Gość głueek z ciebie
taaak, dziewice. i zazdrośnice nigdy w zyciu nie mglabym zachować cnoty do ślubu. później okazuje się, że ma problemy moja ciotka czekała i co.... facet okazał sie gejem po ślubie, msiala sie rozwodzić. trzeba w zyciu wszystkiego sprobować i dlatego nie przecze- bzykam się na potęge- to jest boskie.

Wielkie brawa - mi tam wsio rybka czy ktoś czeka do ślubu czy nie, ale wywyższanie się z tego powodu i ubliżanie innym, którzy po prostu cieszą się seksem jest żenujące. Nie uważasz? Co w tym złego, że kocham się ze swoim facetem? Nawet jeśli zrobię mu loda, to co w tym złego? On na pewno nie ma nic przeciwko ;) Prawiczek z wiarą - ładnie powiedziane. To się chyba nazywa brak konsekwencji ;)

Gość wieeeeeeelkie brawaaaaa
Moze byc i pseudo dziewcia, mozecie mowic, CO CHCECIE!!! I NIC WIECEJ NIE MOZECIE!!! A ONA SIE CIESZY SWOIM ZYCIEM! Nie nalezy sie przejmowac opinia innych. A Tobie, autorko, naprawde zycze wszystkiego najlepszego. Poza tym jak sie kocha, to sie moze wszystko i na pewno sie w lozku Wam bedzie ukladac. Ale powiem "dla zasady" - to nie jest prowokacja? Wiesz, jestesmy w necie, wiec tak tylko pytam, nawet jak zapreczysz, to roznie moze byc, no ale jesli to prawda, to gratuluje!

Gość KtoJakWoli
frufru - mam nadzieje ze noc poslubna będzie owocna w dzidzie :)