Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy wydra wygra

Czy test na 3 dni przed okresem mi wyjdzie?

Polecane posty

Gość Czy wydra wygra

Jestem niecierpliwa. Czy gdybym zrobiła jutro rano test z pierwszego moczu (3 dni przed okresem) to wyjdzie? Jaki kupić żeby wyszedł? To byłby jakiś 13 dzień po zapłodnieniu.

moze wyjdzie, moze nie. mi nawet z krwi test nie wykazał ciąży przed terminem okresu wiec z ich wiarygodnością różnie bywa. Cierpliwości....

Gość możesz zrobić
ja tez robiłam 3 dni przed miesiączką i wyszły 2 kreski, z tym że ta druga była dużo jasniejsza. Następny zrobiłam dzień po spodziewanym okesie i tez wyszly dwie kreski. Spróbować możesz...

Gość a co do testu
to miałam zwykły test kupiony w aptece za 9 zł pozdrwiam

Gość czy wydra wygra
chyba zrobię a jak nie wyjdzie a okres się nie pojawi to powtórzę. A jaki test polecacie?

Gość holiday93
pre-test,wykrywa ciąże nawet 7 dni po zapłodnieniu.a czy coś czujesz np.jakieś bóle brzucha,, piersi, sutków,jakieś upławy może masz?

Gość co ma do tego okres
teraz tydzien po stosunku mozna robic testy...albo z krwi test juz po 3 dniach wykazuje ciaze...

Gość gruszkakula
Możesz zrobić i powinien wyjść wiarygodny. Ale pamiętaj, że co najmniej 30% ciąż jest samoistnie ronionych w terminie miesiączki lub krótko po niej. Dlatego raczej zaleca się robienie testu w dzień spodziewanego okresu lub po nim, wtedy jest bardziej wiarygodny w tym sensie, że wiadomo już, że ciąża "przetrwała" pierwszy krytyczny moment.

Gość beta 3 dni po stosunku
nie będzie nigdy wiarygodna. nie mylcie dnia odbycia stosunku z dniem zapłodnienia! niewiadomo kiedy dojdzie do zapłodnienia. a "hormony ciążowe" zaczynają się wytwarzać od momentu zagnieżdzenia zapłodnionej komórki jajowej! tak naprawdę może minąć nawet ok 10 dni od stosunku do pozytywnego wyniku bety nie mówiąc już o teście sikanym!

Ja już nie wiem co mam myśleć.... miesiączkę mam dostać za 3 dni, temperatura ciała jest podwyższona 37,1 , ból brzucha, powiększone piersi i ten ból sutków..., zrobiłam dzisiaj test ciążowy i wynik negatywny lecz po 30 min pojawiła się druga blada kreseczka ledwo widoczna...(nie brałam tego na poważnie ponieważ test odczytuje się do 5 min) ale dla pewności od razu z rana pobiegłam do laboratorium aby zrobić test z krwi. Dodam również, że z mężem staramy się o dzidziusia dopiero 1 miesiąc. Myślicie, że mogło się udać ? To czekanie mnie dobija.... a wiem, że niektóre dziewczyny tak długo starają się o dziecko.

Gość gość
Po pierwsze temperatura po owu zawsze jest wyższa. Nic ona teraz nie oznacza jak tylko to ze była owulacja. Ja robiłam test jakieś 9 dni po potwierdzonej owulacji i wyszła mi delikatna kreseczka ale czekam na miesiaczke do której mam jeszcze kilka dni. Test powtórzę za jakieś 4 dni.

Gość La wenda
Witam ja robilam test 5 dni przed i wyszly 2 blade kreski cien cieni. Natomiast 3 dni przed juz ladne kreski to wszystko zalezy od tego kiedy byla owulacja i zaplodnienie. Testy BOBO TEST i PRO TEST. Innych nie polecam. Pozdrawiam