Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko_pytam...

Czy moge juz kierowac? PILNE

Polecane posty

Gość tylko_pytam...

O 9 rano wypilam 2 drinki whisky z cola (dosyc mocne). Czy alkomat teraz wykaze jakis alkohol w wydychanym powietrzu? Moge juz jechac, czy jeszcze poczekac???

Gość tak mysle
teoretycznie 48 g alkohol jest we krwi ale lepiej jeszcze nie jedz do wieczora poczekaj albo wybierz inny rodzaj lokomocji....

Gość dsa
NIE MOŻESZ JESZCZE PROWADZIĆ. Polecam przejść się na stację benzynową i kupić jednorazowy "alkomat"

Gość tylko_pytam...
waze 59 kg, mam 175 cm wzrostu. ten alkomat online jakos tak dziwnie dziala, ze nie wierze mu. Jak wieczorem wypije 5 piw, to tam pisze ze mam czekac do 18 nastepnego dnia :/

Gość tylko_pytam...
przypuszczam ze w jednym drinku pewnie setka wodki

Gość bbb111
pijesz od 9 rano? zamiast jechac idz do AA:(

Gość tylko_pytam...
nie jest tak ze pije od 9 rano :) Po prostu poszlam do kolezanki ktora chwalila sie ze dowiedziala sie ze jet w ciazy. I przyszly tatus (jej maz) nalal sobie i mi - kolezanka oczywiscie nie pila. Kurde, tylko 2 drinki, a pewnie do wieczora nie bede mogla wsiasc do auta :/ ehhh

"ten alkomat online jakos tak dziwnie dziala, ze nie wierze mu. Jak wieczorem wypije 5 piw, to tam pisze ze mam czekac do 18 nastepnego dnia :/" A co w tym dziwnego?

Gość tylko_pytam...
Everyday Normal Guy - dzieki wielkie. Powiedz jeszcze o ktorej godzinie (mniej-wiecej) bede mogla jechac ze stuprocentowa pewnoscia ze jestem 'czysta' :)