Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocy ................

jak sie blokuje??

Polecane posty

ciągle jakiś numer do mnei dzwoni i pisze czy da sie go zablokować ja mam sieć z pleya na abonament

ale jak to zrobić byłam na swoim koncie z pleya ale tam hmm nic takiego nie widze

Ja mam samsunga i taką opcję w nim,że mogę zalokować jakiś numer i smsy od niego nie będą przychodziły do mnie. Pójdz do najbliższego sklepu tej sieci i zapytaj czy jest możliwość aby jakoś ten nr zablokować.

Funkcje blokowania sms-ów są w ustawieniach sms :) Ustawienia wspólne - lista blokowanych :) ja tak mam:)

ja mam tez samsunga ale mi sie posuł i jest wnaparwie karte mam wsadzona w noki starej i starsznie to to wkurza dzownijakas stara baba i ciulstwa opowiada o kims mam tego dosc lub pisze porąbały jej sie numery ale neidizie jej tego pzregadać i tam mam kilka arzy dziennie. a an koncie internetowym tez idzie ? w jakis sposób

Gość cep
jak się nie da zablokować to zmień dzwonek na tryb cichy :D aż jej się znudzi

tylko że to już trwa 3 miesiace ;/

nie wiem jak jest teraz ale kiedys mozna bylo wysylac bezplatne sms-y z netu,no i znajomy dla hecy wyslal mi ich chyba z tys,przez tydzin kasowalam no-stop :o werdiana-ja mam u700 i nie ma tej funkcji w blokowaniu sms-ow