scalii 0 Napisano Październik 21, 2009 Bo spóźnia mi się okres 4 dni jest mi nie dobrze piersi mnie bolą itp była niebezpieczna sytuacja wpierw jemu i tak po około 20 minut on mi wkładał palce a rak nie umył po ,i wszyscy mi mówią że spóźnia się przez stres albo jakieś paskudztwo ostaniu mam cykle po 32 i w gorę. I moje pytanie ile poczekać by zrobić test :(. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehehehehehehehe Napisano Październik 21, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
okoani 0 Napisano Październik 21, 2009 heh...czego oni teraz uczą na lekcjach biologii???... nie, nie jest możliwe... jak się przestaniesz schizować, to i pewnie okres przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Matko.... Napisano Październik 21, 2009 Miałaś kiedyś WR w szkole??? albo biologie?????? a piersi mogą Cię boleć bo zaraz pewnie dostaniesz okres... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
scalii 0 Napisano Październik 21, 2009 kochane ile ja się na ten temat naczytałam to 1 pn bóg wie ale głupota nasza nie zna granic ;( i to jest najgorsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rdr-sc Napisano Październik 21, 2009 az zal sciska ze tak nie uswiadomione dzieciaki biora sie za seks a pozniej placz i zgrzytanie zebow..niech ci te palce w tylek wsadzi nastepnym razem,bedzie bezpieczniej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach