Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gusiaczek1983

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Gość gusiaczek1983

Witam :-) Jestem po dwóch testach, które według mnie dziwnie wyszły...mianowicie jedna kreska jest bardzo dobrze widoczna, natomiast druga jest leciutkim odcieniem różowej kreseczki. Okres powinnam dostać wczoraj, nie panikuję, ale mam pytanie, czy są w takim przypadku duże szanse na to, że mogę być w ciąży? Mam 27-cykl, a ostatni okres miałam 22.09... Jeśli któraś z Was kobietki miała podobny problem, proszę o pomoc, wiem, że powinnam udać się do gina, chciałam zrobić usg, ale czy to nie za wcześnie? Wypada że moge być w 2tc., ale to so tylko moje obliczenia. Poraźcie coś :-)

Gość gusiaczek1983
27-dniowy cykl :-) pomyłka...jestem zbyt roztargniona całą ta sytuacją ;)

Gość takjesteś
w ciąży.Za kilka dni zrób jeszcze jeden test dla pewności lub badanie krwi na poziom hcg.Ja też tak miałam,że druga kreska była bardzo blada a jak zrobiłam jeszcze jeden po kilku dniach to była wyraźna.A na pójście do gina jest za wcześnie

Gość gusiaczek1983
O.k. A jeśli powtórzę test jutro, czyli 22.10, to będzie dobrze? Czy powinnam poczekać? A aby wykonać test na HCG trzeba miec skierowanie? Co musze zrobić? Jaki jest koszt takiego badania?