Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

janka3579

Intern. Wersja Książki pl. Każde dziecko może nauczyć się spać

Polecane posty

Witam, Poszukuję internetowej wersji książki pt "Każde dziecko moze nauczyc się spać".. czy spać samo??? jakoś tak... Ma ktoś?????? Książka krążyła przez jakiś czas w necie ale link do strony www.naszaszkapa... juz nie działa..! Proszę o pomoc... Dziekuje i pozdrawiam!

Obejrzała.... i już śpi... :) Ale ja wciąż jestem zainteresowana tą książko ... i z wielką przyjemnością bym ją przeczytała....

podnoszę..... i proszę o pomoc... napewno ktoś z was m t książkę na kompie...przecież to nie taka cieżk sprawa przesa ją dalej milem... :) pozdrawiam..

hmm... ciekawe, ciekawe.... dziękuję......, aleto niestety nie ta pozycja.. Tamta książka nosi tytuła KAŻDE DZIECKO MOŻE NAUCZYĆ SIĘ SPAĆ...lub SPAĆ SAMO... dokadnie nie wiem. Intresuje mnie t książka ponieważ z tego co wiem, autorzy proponują w niej zasypianie bez smoka...a to jest własnie moj mały problem, bo moja córcia budzi się po 10 razy w nocy gdy wypadł jej smok... :)

h:0Janka mam podobny problem wiec jesli ja znajdziesz bede wdzieczna za podeslanie linka:)

ZNALAZŁAM.. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.filestube.com/db890d3e550d1ef903e9,g/Kazde-... wystarczy skorzystać z opcji free user i możecie mieć już za sekundę na swoim kompie. DZIĘKUJĘ kassm,Twój link również działa.. ):)::):) Zabieram się do czytania. pozdrawiam