Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jamajka69

oceńcie, proszę.

Polecane posty

przez 3 lata przyjaźniłam się z trzema dziewczynami. w te wakacje w sierpniu na jakiejś imprezie zginęło komuś 100 złotych. i one oskarżyły mnie, bo ja akurat poszłam po płaszcz do pokoju, bo zrobiło się zimno. sęk w tym, że na imprezie było koło 20 osób i każdy mógł wziąć te pieniądze, gdyż w celu załatwienia potrzeb fizjologicznych należało pójść do domu do łazienki. oczywiście to nie ja wzięłam te pieniądze, jednak one nie dają sobie nic przetłumaczyć. Jak myślicie, czy to był tylko pretekst do zakończenia przyjaźni? bo w sumie ja nie mam żadnej pewności, że te pieniądze naprawdę zginęły. A może to ktoś inny i tylko tak się niefortunnie złożyło. Sama już nie wiem. jednak jest mi trochę przykro, bo zawsze byłyśmy nierozłączne, a teraz one od 3 miesięcy nie odzywają się do mnie. A najgorsze jest to, że przez 2 miesiące nie wyjaśniły tylko mnie zbywały brakiem czasu, dowiedziałam się dopiero, kiedy powiedziałam że musimy się spotkać bo chcę odzyskać swoje rzeczy i oddać ich. Co o tym sądzicie?

Gość perla90
wg mnie chcialy zakonczyc przyjazn z toba i taki durny pretekst wymyslily..

a ja myślę że to i tak bez znaczenia. nie wierzę w coś takiego jak zakończenie przyjażni t raz a dwa co to za przyjażń jeśli Ci nie ufaja i podejrzewały o kradzież, zapomnij!

Ja też myślę, że to tylko głupi pretekst, a pozatym jakoś sobie nie wyobrażam, że kogoś kogo bardzo lubie, z kim się przyjaźnie posądziłabym o kradzież. Kwestia zaufania.

Gość lola bay
oddaj te 100 zł i będzie git :classic_cool: