Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan Wojtka Cejrowskiego

Czy byc dzisiaj konserwatystą, mając ostre zasady to samobój?

Polecane posty

Czy w dzisiejszym świecie takie wartości od razu mogą wyeliminować człowieka ze społeczeństwa?

Gość latwio nie jest
ale nie eliminuja:-)

Swoje zdanie o: - aborcji (kobiety wkurza mój konserwatywny pogląd co zamienia się często w kłótnie) - homoseksualizm jako choroba - rola kobiet w życiu - rola Kościoła Katolickiego w życiu - Sport i podróże to zdrowie, więc wychodźmy na łono natury niż gnić ciągle przed komputerem lub TV - skromne życie

Gość latwio nie jest
sprecyzuj szczegolnie pkt. 3 i moze 4

Jak z ogniem prawdziwej wiary w oczach rzucasz się wszystkich nawracać na konserwatywne zasady to nie ma sie co dziwić, że efekt jest jaki jest. Jak masz swoje zasady i się ich trzymasz a nie obnosisz sie ostentacyjnie na pokaz to raczej poza kilkoma jednostkami z ujemny IQ nikt się nie przyczepi bo niby do czego

Gość konserwatysta to wg slownika
człowiek przywiązany do tradycji i niechętny zmianom. a to co przedstawiasz to po prostu sa poglady - nie maja sie nijak do tradycji. Dla kogos z zachodu kosciol katolicki to nie tradycja, bardziej protestancki. Homoseksualizm znany byl w starozytnosci wiec nie to,ze tradycyjnie jest uwazany za chorobe. Inna jest rola kobiety w matriarchacie . Aborcja, chocby w Polsce, byla bardziej aprobowana 50 lat temu niz teraz.

czlowieku, zasady rzecz bezcenna, co sie przejmujesz opinia społeczeństwa:D tylko Ty i zasdy, czy może byc cos piękniejszego:) jak wyznajesz monogamię małżeńską (nauka Kościoła) i wiele dzieci, powinieneś mieć dużo chętnych dziewcząt, a poza tym wszyscy księża są Twoimi przyjaciółmi, nie wystarczy? no i sympatycy PiS ja mam ładne koleżanki słuchające Radia Maryja (sama nie wierzyłam, jak mi powiedziały, 23 i 25 lat, siostry). dziwny jest ten świat

Gość worek we wtorek
Bez przesady. JA jestem konserwatystą tradycjonalistą i dobrze mi się z tym zyje :classic_cool: .

Gość antyfan wojtka
rola kobiety w zyciu ? a moze raczej rola mezczyzny w zyciu? - w imie zasady -zacznij od siebie. to chyba jest tez jedna z zasad prawdziwego chrzescijanina.

po ostatnich jego występach w tv, uszę z przykrością stwierdzić, że z braku baby, facet zbzikował......

Gość Tez konserwatysta
Tez popieram Cejrowskiego, kobieta ktora sie skrobala bez powodu to suka, zreszta z taka, ktora z kims spala nie moglbym byc

Gość Ogilia
Cejrowski to prostak i cham o myśli finezyjnej jak cep. Kto go podziwia skończony w mych oczach.

Jeśli widzisz, że twój adwersarz denerwuje się twoimi poglądami, to zapytaj, czy jest tolerancyjny. 9/10 przypadków padnie odpowiedź TAK. Wtedy zapytaj, dlaczego nie toleruje Twoich poglądów? :o Taki relatywizm moralny - toleruje to co mi pasuje, a to co jest niezgodne z moim światopoglądem najchętniej opluję :o 🖐️

>>Cejrowski to prostak i cham o myśli finezyjnej jak cep. Kto go podziwia skończony w mych oczach. A potrafisz swoją tezę uzasadnić? :o Czy to cie przerasta?

Gość ty Bydlak to jakiś cepowaty
jesteś i rozumujesz jak ten Cejrowski czyli do ściany.

Gość Lola z Górki Mazowieckiej
cejrowski i korwin-mikke to 2 dupki co robią wśród sobie podobnych za jakichś guru intelektu. oni są żywym dowodem na to, że inteligencja nie jest wystarczająca do bycia mądrym.

Gość dr Math
Można by powiedzieć, że do ściany rozumuje się w nauce, a w życiu do raczej środka. :-))

A znacie związki gdzie partner miał inny światopogląd od partnerki?

Ależ ja jestem tradycjonalistą, nie cierpię zmian i to bardzo! Tak samo jestem tradycjonalistą do związków. Powinno się mieć w życiu jednego partnera/kę a nie zmieniać je jak rękawiczki

Cejrowski kobietę ma ale nie wiem jakie stosunki już Go łączą z Rogalską co teraz w TVP 2 robi wielką karierę

Gość a jak to w końcu było
z Cejrowskim i Pawlikowską?

Gość do bydlaka...
"Taki relatywizm moralny - toleruje to co mi pasuje, a to co jest niezgodne z moim światopoglądem najchętniej opluję" piszesz o sobie?:D

Właśnie zmarł najlepszy prawicowy, konserwatywny dziennikarz w Polsce Maciej Rybiński :(

Gość asdfgsa
Cejrowski przesadza troche ze swoimi pogladami. Moze miec je sobie jakie chce,ale w momencie kiedy obraza innych ludzi, wlazi z butami w ich zycie to juz nie jest fajne.Mysle ze jakby przedstawial swoje racje w bardziej kulturalny sposob to by mial mniej antyfanow.Ale wtedy tez bylby mniej wyrazisty..Cos za cos..