Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hinatka

prezent

Polecane posty

przyjaciółki zapytały mnie co chcę dostać na urodziny. to moja 18. i mam problem, bo naprawdę nie wiem do końca co bym chciała dostać :O chrzestni też mnie pytali i nie wiem co sobie zażyczyć. jakie są wasze wymarzone prezenty? :>

kasa od chrzestnych,a co do kolezanek,to pomysl,co bys chciala miec,i moze ci to kupia:) Ja chcialam mp3 i zrzucily sie w 8 osob,i dostalam - i mam do dzis:)

już mam iPoda to mp3 chyba niepotrzebne.. no to od chrzestnych wziąć sporo kasy, nie? ile od każdego? :classic_cool: w końcu mój chrzestny ma mnie w doopie całe 18 lat, więc powinien teraz się zrewanżować :] powiedziałam dzisiaj w żartach kumpelom, żeby dały kasę, ale chyba im się to nie spodobało :classic_cool: nie chce wibratora 😭 ;] wolę kulki gejszy :classic_cool: jeszcze jakieś propozycje? :>

tylko mi się trudno jakoś zdecydować 😭 na jedną konkretną rzecz :classic_cool::) a co myślicie o biżuterii? bo sporo znajomych biżuterię proponuje, ale ja mam dużo i wolę sobie sama kupować :P

To może jakieś perfumy o których zawsze marzyłaś a było ci szkoda kasy na nie wydać.

to byłoby to, ale nie do końca ufam gustom znajomych :P mogę spróbować sama ich na coś naprowadzić :) dzięki 🌼:)