Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość persifaaaaaaaaaaaaaaaal

aj waj jak ja nie lubie prawicy

Polecane posty

bnb bardzo śmieszne :D baron - dobrze, ok...tylko mi powiedz jak by zyli ci bezrobotni dzisiaj bez wejscia do unii? czy dla wszystkich w polsce bylyby miejsca pracy i odpowiednie zarobki? jesli tak to masz racje, unia nam niepotrzebna. a jak żyją teraz? i nadal nie ma pracy dla wielu (postulat żeby mieli wszyscy to wymysł lewicowy) jedyny plus to jak wyżej napisał bnb otwarcie rynków pracy ale to nie jest żadna pozytywna zmiana tylko prowizoryczne rozwiązanie problemu

", ale PANSTWO SWIECKIE powinno sie tym "cudem" zajac. czy to robi? nic mi o tym niestety nie wiadomo" złóż doniesienie o możliwości popełnienia przestestwa i będzie miało się obowiązek zająć... czemu wszyscy chcą działań a sami nic nie zrobią:D

Gość do persi.........
złodziejstwo Polacy maja w genach, nie sądź wszystkich po sobie i swojej rodzince!!!

haooana - dobrze mozesz obrazac homo, lewakow, kogo chcesz...czemu wiec wy nie dajecie obrazac swoich uczuc religijnych bo za to idzie sie pod sąd? to tez przeciez jest wolnosc slowa... ty czujesz sie urazona jak ktos mowi cos zle na twojego boga, papieza, gej tez nie chce byc nazywany "rakiem toczacym spoleczenstwo".

zobaczymy do jakich wnioskow dojdzie prokurator:)jesli do racjonalnych to odwolam swoje slowa:)

do persi......... - moja rodzinka nie kradnie :o

powyżej szanowni przedmówcy pisali o referendum w Irlandii raczej referendach rzygać mi się chce jak ten wulgarny numer przechodzi i nie budzi takich emocji jak sprawa Alicji Tysiąc to jest niestety prawdziwa twarz unii jej elit politycznych - syndykat zakochanych w paryskim maju 68 i splendorach władzy miernot

Gość mrinquer
ach uwielbiam ateistów, którzy aż się jeżą na słowo 'bóg' i jeżdżą po wszystkim co chrześcijańskie(prawicowe), jesteście 100 razy bardziej fanatyczni od nawet najbardziej zagorzałego katola :)

ok offerma wiec tak jak napisalam skoro wy mozecie obrazac tych ktorzy wam nie pasuja pozwolcie ze my bedziemy obrazac was:) jesli to jest chrzescijanska milosc:o to wspolczuje

zadne prawa fizyczne, chemiczne nic nie mowia o mozliwosci zamiany kawalka opłatka w ludzka tkanke sercowa:) jesli prokurator stwierdzi ze w tym wypadku te prawa jednak sie nagięły pod wole watykanu to uznam ze jest nieracjonalny:)

Gość o persi.......
to dlaczego obrażasz innych Polaków!!!??? Szczerze mówiąc to głupotą wieje od Ciebie!

nie offerma to nie jest czyn znikomej szkodliwosci spolecznej. taki by byl jakby żul ukradl ze sklepu batonik, a nie ze ktos wykradl SKĄDŚ ludzkie serce:o

dokladnie zielony zelek, u nas lewica jest przykruchtowa, prawica chce panstwa opiekunczego i niby:o walczy o socjal. najmniej niebezpieczny jest tusk moim zdaniem ,choc deczko mdławy:)

offerma jestem pani nie pan:) no wlasnie...argument..."z braku dowodow"....i wszystko jasne...a cud juz zatwierdzony:o ...a dajcie spokoj :(

poza tym nie jestem ateistka, nie jestem po prostu katoliczka:) a tak roztkliwiam sie - bo z jakiegos CZLOWIEKA zostala ta tkanka wyjeta. nie wiadomo w jakich okolicznosciach. a jak facet zje batonik to swiat na tym nie ucierpi:)

już nie wiem czy podałem dobre linki ale kto chce to sobie poszuka persifal czepiłaś się tej Sokółki :D stopień Twojego delikatnie mówiąc nieodinformowania jest ogromny i świadczy o nim kompletny brak zdolności rozsądzenia o tym co ważne a co nie w wymiarze politycznym, społecznym czemu nie martwi Cię, że po tylu latach nie sposób skazać zleceniodawców morderstwa ks. Popiełuszki? albo tych księży, którzy zginęli u zarania 3RP w 89 i 90 roku? bo w Polsce jest utrudniony obieg informacji i WYDAJE CI SIĘ, ZE WIESZ CO JEST WAŻNE A CO NIE dla Twojej informacji, nie skazano zleceniodawców bo oni pociągają za sznurki w prokuraturach, sądach na policji wiesz dlaczego? bo mają a/ pieniądze które wyniesli czytaj ukradli skarbowi państwa b/ mają materiały dawnej SB którymi szantażują c/ są nadal zdolni do stosowania PRZEMOCY (zabójstwa, pobicia, podpalenia) oglądnij sobie film Trzech kumpli dużo mówi nie tylko o sprawie Pyjasa ale w ogóle stanie państwa na tym rzeczywistym tle opowieści o zakulisowych machinacjach Watykanu są śmieszne i stanowią część propagandy slużącej własnie tym pociągającym za sznurki i mówię jako ateista, że czy to się komu podoba czy nie Polska jest krajem o korzeniach chrześcijańskich tak jak np: Tybet buddyjskich i trzeba to uszanować i zrozumieć

Gość dnbhfb
ja jetem z Sokółki o co chodzi :classic_cool:

totez nie twierdze ze NASZA POLSKA LEWICA jest ok, ani ze KOMUNA byla ok, ani zabojstwa ksiezy itd.. Tez uwazam ze powinni zabrac sie za sprawe popieluszki, tak samo jak za cud w sokolce. i tu czlowiek i tu czlowiek. obaj tak samo wazni. czy dla was kazdy niekatolik musi byc komuchem i ateuszem?:o

sorry, mialo byc Mateuszem :)

byc moze, ja jestem jednak kobieta:)

wiadomo ze ksiedza nie zamkna bez dowodow:o...a dowodow nie bedzie bo ma ich nie byc i tyle...:o

a co uwazasz za fakt? ze co, przyjdzie wynajety przez kleche doktorek, dziabnie denatowi kawal serca i to jest ok?:o... a moze ten nieboszczyk sobie tego nie zyczyl!!! to jest zbeszczeszczenie zwlok!!! to ma wlasnie taka spoleczna szkodliwosc! ale dla was z prawicy wazniejszy jest baton za zlotowke, szczegolnie jak to wy byscie mieli zbiedniec o ta zlotowke niz CZLOWIEK i jego wola!

"a dowodow nie bedzie bo ma ich nie byc i tyle" odciski księdza na jego miejscu pracy nie będą dowodem :D przesłuchania nic nie wykażą ustalić włąsiciela kawałka też sie pewnie nie uda bo musiałby być w jakiejś bazie dna 🖐️ wiec z braku możliwości ustalenia winnych sprawę się zamknie co w tym dziwnego? chyba że jednak coś się uda ustalić prokuratura to nei duch świety :O

nie jeden ksiadz offerma, nie jeden ksiadz:o nad tym jednym ksiedzem unosi sie mroczny czar watykanu, ktoremu sie nie odmawia:):o

no wlasnie dowodow nie bedzie!!! i czarnym sie upiecze!!!

offerma ale co ty opowiadasz, ja cie lubie:) jak chcesz mozesz byc moj:) my, lewica jestesmy ponad podzialami:)podajmy sobie rece:)

zreszta ja cenie prawice za np. ciezsze kary dla ciezkich przestepcow, walke z korupcja, przeciwdzialanie (przynajmniej w teorii) wyprzedazy polskiego kapitalu , i te ich niby-idealy (przynajmniej w teorii)- bog(tu bym sie klocila), honor, ojczyzna:) jednak uwazam ze lewica jest lepsza opcja polityczna:)choc niepozbawiona wad:)