Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

jak tymasz czas popisac to my z mario jestesmy nie znosni ,sorry sofii , ale juz powoli dochadze do sebie , dali mi pierwsza letnia cherbatke , wiesz moze ze ja juz tyle nie jem ,tylko do zylnie to mnie sie udziela ?

dzieki sofii , wiesz w taka pogode jak uwas to tylko pod pierzynka ,lezec, ja chyba zrobie to samo , mysle ze nie przedluzajmy tych wypocin ja nie moge pisac dzisiaj ,sorry , spij dobrze , moze kiedys nie wiem pozdrawiam

Po takiej penetracji wnętrza to nic dziwnego, że jeść nie dawali. Dla bezpieczeństwa w końcu. A propos; wiem że boli ale nie masz już tego wzdętego brzucha? Mówiłaś wcześniej, że jest taki powiększony. Teraz powinien dojść do normy. Choć po op to może jeszcze za wcześnie? Ja nigdy nie miałam op, tylko laparoskopię, dlatego nie wiem jak to jest i w jakim czasie. Sorru, że pytam, nie musisz odpowiadać.

Odpoczywaj, damy sobie czas. Ale jak będziesz się lepiej czuła któregoś dnia skrobnij proszę kilka słów.

Wrocilem ! ................no coment ! wspolczuje,szczerze !!...wracajcie do zdrowia...... Dobranoc.....

hi, ale was duzo , ? tez jestescie chorzy ,? mario ,zosiek, jejka, jest jtos?

chyba musze moj nowy blog otworzyc poniewaz tutaj duchy przszlosci strasza ? mario jak w pracy ? odezwij sie do kolezanki

MARI , TE=WOJ PWIS JEST NIE ZROZUMIALY CO Z TWOJA PRACA ? JESYES OK? ODEZWIJCIE SIE KUCZAK PIECZONY

ja jestem nastepne 2 godziny online , ok d=gdyby ktos otworzyl strone to odezwij sie przyjacielu pk j odpisze

kochani , ja musze was przeprosic za to moje wejscie i xejscie z forum 2 dni temu ale potwornie sie czulam , i mam wyrzutyy sumienia poniewaz wszyscu byli als siedzialam w lazience z laptopem , i wymioty i reste sobie dopiszcie ok/takze mario wybaczchoerej kobiecie , nie chxialam nikogo urazic ani zdenerwowac , zosiek ,wiem ze spisz , jest ok moze tez czasu potrzebujecie tak jak ja , pa

hej Mario , nie wiedzialam ze tak moze mnie ucieszyc twoje wejscie tutaj duchy grasowaly , musialam niezly rytual odstawic , palce po klawiaturze nie chcialy sie przesowac , fe, straszne

NIE PRZEPRASZAJ....TO JA CIAGLE ZAPOMINAM ZE JESTES CHORA...... SMUTNO TU BEZ CIEBIE..:-( WIEM ZE CI CIEZKO...... PRZYTULANKO...:-)

WIESZ CO WIEM ZE TEMAT NIE NA MIEJSCU.... ALE MUSZE,,ZNASZ MNIE. POWIEDZ JAK TE CIPY KTORE WYMUSZAJA WYMIOTY MAJA POTLUCZONE GARY..... LUDZIE MAJA JAZDY..NIE?

dzieki ile czasu na to przytulanko , 😴 moze teraz eyjdzie , cos strasznwgo te moje bledy , cala noc cierpiala ale rano wstala obowiazkom sprostac musiala jakim ?obowiazkom to proste zle duchy z forum musialam przegonic tutaj straszylo .bo tak pusto bylo , przytulanka;;-d

COS TY TAKA PRZYLEPA ? STESKNILAS SIE..CZY CO..? POCZEKAJ..SKOCZE PO SWIECE..I WINKO ..:D

ale o co dokladnie chodzi pisz naszym jezykiem , nie boj sie nie obrazisz mnie a przynajmij zri=ozumiem , o co z tym zy....m?

NIE MA NIC SMIESZNOEGO W CHOROBIE TAKIEJ JAK ,,BULIMIA,, ZNOWU MNIE PONISLO .... SORYYYY

mario ja mam raka , a nie bulemie, ale masz racje to bardzo trudna do wyleczenia choroba , znasz kogos z bulemia?

NIE NIE ZNAM....JEDYNIE ZE SZPITALA.. PACJENTKI...DWA PRZYPADKI.. KOSZMAR.............................

sorry ,przeczytalam twoj wpis jeszcze raz tobie chodzi o dziewczyny cierpiace na bulemie , mario dla nich zwymiotowac to tak ja dla nas rybke zjesc ,

moze dzisiaj bede cos wiecej wiedziala , czeka mnie radioterapia , nie jestem jeszcze w stanie isc do domu pare rurek ubylo jak y to nazywasz ale jescze pare jest i nie czuje sie dobrze .co tam z ta twoja praca ?bylo , czemu na dywaniku byles ?

NIE MARTW SIE JA MUSZE PO TRZY RAZY CZYTAC JAK ANALFABETA...JAKIS TOBIE SIE NIE DZIWIE DOSTAJESZ LEKARSTWO... ALE JA....ANALFABETYZM NORMALNIE... ALE DOBRZE ZE ZAJARZYLAS..TEN MOJ WPIS BO DUZO NIEPOROZUMIEN..Z TEGO WYNIKA..:-(