Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rheia13

CHAMPIX-TABLETKI , KTORE POMOGA TOBIE RZUCIC PALENIE W MILYM WWESOLYM TOWARZYST

Polecane posty

KASIA , jezeli chodzi o ciebie , to uwazam ,ze macie cos takiego jak pogotowie ratunkowe , na co ty czekasz ? jestes chora dziewczyno , nie wiadomo co to jest , zobacz na mnie ,to moze sie przestraszysz i pojedziesz , napisz prosze jak sie czujesz .,> martwie sie >pa

ZOSIA , NAPISZ CZY WROCILAS I JAK TO WSZYSTKO ZNIOSLAS , ? TESKNIE ZA TOBA PA/ODEZWIJ SIE

17-12min napisalas ZAWIODLAM SIE ja zeby to ubarwic dodaje milosne.....ty nie rozumiesz tego???........mowisz ze dajesz mi ostatnia szanse!!!!!!! teraz to ja tez nic juz nie rozumiem!! moze zacznijmy jeszcze raz, od poczatku ? co ty na to ? czy tobie chodzi o taka szanse czy inna, ? szanse na sukces na przyklad ? :-)

CO JA MAM Z TOBA ZROBIC ,JAK BYM CIEBIE NIE SZANOWALA JAKO PRZYJACIELA ,TO NIE WIEM.........;;( PONIEWAZ JEST INACZEJ PRZEBRNELISMY PRZEZ TYLE DOBREGO I ZLEGO I ZALICZAM CIEBIE DO GRONA MOICH PRZYJACIOL , NIE MYL TEGO Z CZYMS CZEGO INNYM , JA TOBIE NIE MAM PRAWA ZABRONIC ,ZEBYS MIAL ROMANS ZAKOCHAL SIE ITP. JA NIE JESTEM DO TEGO UPOWAZNIONA , JA JUZ SIE WYPOWIEDZIALAM NA TEN TEMAT TYLE RAZY

WITAJCIE PO POWROCIE Już jestem z Wami. Trochę czasu potrzeba, żeby wszystko przeczytać. Płodni jesteście :):):) U mnie wszystko w porządku, zapach świec, jak mówił Mario jest zawsze ten sam. Cmentarze zawsze pięknie wyglądają w te dni. Ale nic to. Co u Was, czy wszystko już jest w porządku? Bo jakieś kwasy wyciskały mi się z tekstu. Dajcie znać, jeśli ktoś jest. Zbyt długo nie będę siedziała. Trzymajcie się ciepło.

Hej ! Powiem tylko tyle - bardzo źle się dziś czuję i to nie jest Mario akurat tak śmieszne, jak były wczoraj moje posty. Ja dziś leżę i nie będę brać udziału . Teraz weszłam dopiero i wracam z powrotem. Dzięki Mario za " ludzki czynnik ", jakim się popisałeś dziś na starym forum, w obliczu, kiedy proszę kogoś o pomoc. A jeśli to jest rak trzuski ? Ale pokazałeś swoją twarz i ja nie będę dalej w czymś takim uczestniczyć. To już nie jest sarkastyczne - to jest przerażające !!!! W obliczu tragedii Rhei. To jest chore !!! Rheia, nie wiem, czy dostałaś mój list - mam kłopoty z wysyłką. Napiszę tylko tyle - jestem z Tobą !!!! Dla Zosi i Jovanci - pa,pa. Trzymajcie się.

Witam! ale tu balagan...... widzisz nie jestes taka,twarda jak myslalas!!!! wczoraj jezdzilas tutaj po wszystkich, PO MNIE PO MAMIE, RHEIA ale skonczyla sie twoja jazda, teraz mozesz sie juz wyluzowac.Nie musisz byc juz taka tawarda !!!! jak sie czujesz ??? JAK JA WCZORAJ ??? FAJNIE CI NO TO JESTESMY KWITA!!! MASZ HONOR TO WLAZ, DO JASKINI,,,,,,,,,,TROSZKE TU NA CIEBIE POCZEKAM......BO FAJNA JESTES TYLKO CIE TROSZKE PONIOSLO!!!! OK ? MNIE TEZ.....

Witam! ponownie i mam nadzieje ze Kosinski.....Hlasko...Stachura....to twoi ulubieni pisarze kaskaderzy, tylko w formie pisarskiej, nie zamierzasz chyba mnie straszyc ? malowany ptaku ........

ale balagan ,dopiero sie przebudzilam , nic nie rozumiem ,co jest z kaka , jesetes w szpitalu ,ok zaraz na spoko przeczytam

Witam rheia! jak forma? zabieraja powoli, z pokoju kosmiczne wyposarzenie, zeby nie straszyc cie, zaraz po przebudzeniu :-(

uwazam ,ze to forum wyglada gozej niz moj pokoj mario , co jest grane ,???????

JA MARIO NIE UDAJE JA JESTEM SILNA , I IKT TEGO NIE ZMIENI ANI SYTUACJA , JA JUZ TAKA NA SWIAT PRZYSZLAM , NIE MUSZE UDAWAC? CO TO ZA SMIECI ? MOZNA ZROZUMIEC ,ZE TO FORUM ,A NIE ZWODY, NIE PRZEDSZKOLE , NA TO TROCHE ZA POZNO , CO TUTAJ SIE WYPRAWIA , KAKA ,CHORA Z ROZPACZY,ROWNIEZ , DZIEWCZYNA POTRZEBUJE MIEC GDZIE SIE WYGADAC , DLACZEGO KTOS MA ZA COS PLACIC , KOMPLETNY SWIR SIE NA ROBIL , !!!!

HEJ KAKA WIEM,ZE CZYTASZ TY NIE WYJDZIESZ NA FORUM , ?WAW? ALE TO NADAL JEST NASZA STRONA I JA SIE NIGDZIE NIE WYBIERAM , ZOSIEK DZIEKI , DOSTALAM I ROZUMIEM , NAJBARDZIEJ MNIE KASIA PRZERAZILA , JEST CHORA NIE MOZEMY JEJ ZOSTAWIC SAMEJ , GDZIE TWOJE SERCE MARIO , PRZEPROS DZIEWCZYNE MIALES ZLY DZIEN KAZDY Z NAS MIEWA OK ? ZROBISZ TO DLA NAS ?

Przepraszam cie kasiu, za moje niestosowne zachowanie.Nie miej urazy, jestem troszke msciwy, stad ten kwas... zapomnij o tym, buzka cmok cmok raczka, gozdzik :-)

Tak w ogole to wszystkich przepraszam, caly piekny swiat,podajmy sobie rece a nie noze :-)

NIEZLE JAK NA POCZATEK ,ZACZNSZ BYC POWOLI SOBA MNIE WCZORAJ URAZILES TEZ WIESZ O TYM ?

CZY WY TO CZYTACIE , MARIO PRZEPRASZA I POPRWE OBIECAL , TO BARDZO MILE Z JEGO STRONY , MOGLABYM POWIEDZIEC ,ZE BALAGAN ZOSTAL POSPRZATANY ALE DO POZADKOW WIOSENNYCH JESZCZE NIE DOSZLAM , CZY WSZYSCY SIE BOJA WEJSC NA FORUM ? JOVENCA ,KAKA?JAK SIE CZUJESZ NIE ZABIJAJ MNIE NIE PEWNOSCIA , MAM NADZIEJE ZE SIE JAKOS WYJASNI PISZ NA PIERWSZY ADRES TO DOJDZIE , NO PROBLEM OK?

Nie masz do niej telefonu ? szkoda..... tylko ja jestem taki ,nawiedzony i rozdaje telefony jak autografy.Serio czy kaka zeszla z champixu, ? bo nie pamietam..