Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Vicka

Czy możliwa jest ciąża w 21 dniu cyklu ?

Polecane posty

Gość Vicka

Kochałam się z chłopakiem w 21dc (3 tyg temu), który w moim przypadku trwa 30-32 dni. Chłopak skończył we mnie. 10 dni po stosunku dostałam miesiączki... trwała 4 dni. Robiłam test i wyszły mi dwie kreseczki, z tym, że jedna bladsza i cieńsza. Nie wiem co mam myśleć. Ogólnie objawów na ciąże chyba nie mam, oprócz temp. 37 st. i troszke wyżej, zrobiłam się niejadkiem i dziś poczułam ból sutków poprzez dotyk. Myślę, że to niekoniecznie muszą być objawy ciąży. A jeżeli to jednak jest ciąża, to martwi mnie ta miesiączka. Co sądzicie o moim przypadku?

Gość ja zaszłam w 22 dniu
a okres mialam co 33-34 dni i tez mialam plamienie w czasie okresu które trwało 3 dni, w ciązy byłam jak najbardziej :)

Gość njnfvnfrnvjfnv
ja zaszłam w 23 dniu cyklu. cykle mam 30-32 dni

Gość test kiedy robilas
przed czy po " miesiaczce" ???

Gość cewfa
Ja mam cykle co 27-29 dni. Kochałam się bez zabezpieczenie tylko raz, w 22 dc. Następnie dostałam okres w 30 dc. Zaniepokoiło mnie to, że trwał tylko 4 dni i przypominał obfite plamienie a nie normalny okres. Zrobiłam test tylko dla pewności bo nie wierzyłam że mogłam być w ciązy. I co ?? 1 kreseczka mocno czerowna, druga bladziutka. Byłam w ciąży. Niestety w 10 tyg poroniłam... :(

Gość Vicka
Aaa sorry, test robiłam przed miesiączką ;/

Gość Vicka
Cewfa.. bardzo mi przykro... Ja bardzo chciałabym byc w ciązy i właśnie nie robię sobie zbyt wielkich nadziei, bo się boję dalszego toku zdarzeń ;/

Gość test kiedy robilas
no to zrob kolejny bo mi to wyglada na ciaze biochemiczna , jesli test bedzie pozytywny jestes w ciazy , jesli negatywny byla to ciaza biochemiczna

Gość Vicka
No chyba muszę zrobić ten test. Może jutro uda mi się wyskoczyć do apteki, to w sobotę będę miała sprawę jasną (mam nadzieję) ;/ Dzięki Kobietki za wypowiedzi. Jak tak piszecie o swoich przypadkach to ja mam coraz większą nadzieję na ciążę...