Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majlena200925

cO MAM O TYM SĄDZIĆ? MÓJ NOWY FACET ZAPISAŁ MÓJ NUMER

Polecane posty

Gość Majlena200925

NA KARTCE ZEBY MIEC NAWET JAK ZGUBI TELEFON,OD RAZU JAK SIĘ POZNALIŚMY . POWIEDZIAŁ MI TO. PO JAKIMŚ CZASIE BĘDĄC U NIEGO OTWORZYŁAM Z NUDÓW KSIĄZKE I W NIEJ BYŁA KARTKA Z MOIM NUMEREM A POD SPODEM POD MOIM BYŁ INNY! TO BYŁY NASZE POCZATKI KIEDY ZAPISYWAŁ MÓJ NUMER... WIĘC CHYBA NIE POWINNAM MIEĆ PRETENSJI, teraz JESTEŚMY RAZEM JUŻ SPORO CZASU... ALE ZAPISAŁAM SOBIE TEN NUMER NA WSZELKI WYPADEK. CZY POWINNAM SIĘ MARTWIĆ I SPRAWDZIĆ CZYJ TO NUMER?

koniecznie sprawdź!!! może to krystyna z gazowni.........

Gość jbdjknm
idz na chuuj i rękami nie wymachuj wyłącz capsa durniu

Gość dadsdsad
Dokładnie jak piszesz, nie rób z tego problemu ale ten drugi numer na wszelki wypadek zachowaj.

Gość Majlena200925
Może to głupie, ale chciałam zadzwonić i spytac czyj to numer bo mam w ksiązce telefonicznej ale nie podpisany a wiem ze kiedys sie z tym numerem kontaktowalam wystarczyło by mi imie...

Gość Majlena200925
no ale co zrobiły byscie na moim miejscu... numer jeden pod drugim jakby były rownie wazne,a tlumaczył mi ze zapisał numer zeby miec gdyby się waliło i paliło, nawet jak by telefon zgubił...

Gość Majlena200925
Moja skoro to mój facet ....

Gość przesadzasz moim zdaniem
to co, w książce telefonicznej w komórce ma mieć tylko Twój jeden nr i nikogo więcej? Bo to od razu podejrzane że ma innych znajomych? Rodzinę? :O Jak ja zapisuję numery których nie chcę zgubić to jest ich co najmniej kilkanaście, w tym nr mojego chłopaka. Nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma.

Gość Majlena200925
Rozumiem, jak najbardziej, ale na tej pojedynczej kartce były tylko dwa numery, jeden pod drugim- mój i jeszcze jeden. Musiał je zapisac krotko po poznaniu mnie... naprawde podejrzewam ze to też numer poznanej dziewczyny w czasie, kiedy poznał mnie. Widziałam ze dostaje smsy od dziewczyn...nigdy w to nie wnikalam,do mnie koledzy tez czasem pisza sms-y, Ale skoro twierdził ze moj nr był na tyle wazny by go zapisać, tamten drugi tez był wazny.. chciala bym wiedziec z ciekawości

Aaaaaa, z ciekawości. To wszystko wyjaśnia. Chcesz kontrolować swojego faceta na każdym kroku?

Gość Majlena200925
nie, oczywiscie nie......... zreszta nasz związek jest na odległosc i siłą rzeczy MUSZE MU UFAC, oprucz takich bzdetów nie daje mi powodow do zazdrosci i podejrzen...wrecz przeciwnie. natomiast raz dał mi do myslenia, kiedy napisała do niego jakas dziewczyna w sensie " Daj mi spokój naprawde daj sobie na luz, zreszta nie mam nic na koncie" to były nasze poczatki, i dlatego caly czas tkwi mi ta wiadomosc w glowie..

że tak zapytam... a skąd wiesz o tym sms...?

Gość Majlena200925
nie czytalam po kryjomu jego smsow, nie.... poprostu kiedys pokłocilismy sie i wrócił kompletnie pijany tak,ze nie byl w stanie przeczytac smsa..poprosił mnie a tu taka niespodzianka.

a on jak zareagował na ten sms?

Gość Majlena200925
Był pijany, potem usunał ta wiadomość i na nastepny dzien wmawiał mi ze cos sobie ubzdurałam.. pytam sie co to za dziewczyna ta Żaneta.. On ze znajoma, ze sobie cos ubzdurałam... tyle. nie moglam dojsc z nim w tym temacie do porozumienia.

aha. Z tego co ja widzę Ty - mimo że piszesz o zaufaniu - jednak mu nie ufasz, prawda? Stąd ta chęć sprawdzenia...

Gość Majlena200925
Może masz rację, może po tamtym zdarzeniu nie mam takiego zaufania jakie bym chciała mieć ...

ale zdajesz sobie sprawę, że takie sprawdzanie non stop nie ma sensu na dłuższą metę? Oczywiście, bądź czujna, zawsze trzeba być, ale bez przesady. Nie popadaj w paranoję z powodu jakiegoś nr telefonu...

Gość Majlena200925
Czyli twierdzisz , że dac sobie na spokoj z tym numerem?

A może ona mu tak odpisała, bo pożyczył jej kasę i chciał odzyskać, a ona ma puste konto? Hm? Pierwsze co mi przyszło do głowy. A drugim numerem się nie przejmuj. Może to być numer do mamy, taty, babci, najlepszego przyjaciela albo do banku, bo akurat tylko tę karteczkę miał pod ręką, żeby zapisać.

Gość Majlena200925
nogogłaszczka- to nie chodziło o pozyczenie kasy, pamietam kontekst tego smsa, nie chodzilo o pieniadze a raczej o nie odpisywanie na smsy...

Gość Majlena200925
dziewczyny naprawde wzbudzilo to moje podejrzenia.... chetnie znala bym imie wlascicielki tego numeru

Gość GFHGFHFG
tAMT AJEST WAZNA DLA NIEGO JAK TY ALE TO JUZ BYLO DAWNO TEMU WIEC CHYBA NIE AMSZ SIE CZYM PRZEJMOWAC NO CHYBA ZE DALEJ UTRZUMUJE Z NIA KONTAKT

Gość Majlena200925
WŁAŚNIE NIE WIEM CZY UTRZYMUJE Z NIA KONTAKT,ZEBY TO WIEDZIEĆMUSIALA BYM WIEDZIEC JAK MA NA IMIE I TO SPRAWDZIĆ !

Gość Majlena200925
więc jak sądzicie sprawdzić numer czy nie.... i jak sprawdzic to w jaki sposób.