Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mileycyrus

Jaka jest prawda?

Polecane posty

Jestem tutaj pierwszy raz i wiem że można korzystac z wyszukiwarki... ale tych wątków jest tyle, że nie wiem czy na pewno byłoby z takim samym problemem jak mój. Chodziłam z chłopakiem 4 miesiące, wtedy musielismy sie rozstac bo opuścił sie w nauce i ego mama się nie zgadzała na to żeby ze mną był :( teraz jesteśmy ze sobą z powrotem już 5 miesięcy... jk na razie było między nami dobrze, zdarzały sie małe kłótnie ale to dlatego że jesteśmy o siebie bardzo zazdrośni (przynajmniej ja, nie wiem jak mój chłopak) ale ostatnio coś miedzy nami jest nie tak:( Dpsyc cześto się kłócimy, gdy ja musze coś w domu zrobic i napiszę że z/w to zaraz ma do mnie wielkie obiekcje że mój były jest ważniejszy i że ogólnie nie mam dla niego czasu i go olewam. A nie moge piosac tylko przez parę inut. Za to jak on nie piszę pare godzin to jest bardzo dobrze, gdy powiedziałam mu że jak ja nie mogę pisac to zaraz wielkie halo a on to może wszytko wielce sie obraża. Dzisiaj gdy weszłam na gg on od razu zrobił sie niedostepny (lub niewidoczny) Gdy napisałam do niego na tele czemu jak ja weszłam na gg to on zszedł tpo odpisał mi że miał 5 minut przerwy. Gdy napisałam do niego Kocham Cię on odpisał mi- kocham? nie wiem co to miao znaczyc? Proszę powiedzcie co mam robic? Zalezy mi na nim i nie chcę się z nim rozstac :( Jak powinnam sie zachowac? Pisac do niego esy jak on nie odpisuje czy poczekac na wiadomości od niego? I czy on mnie w ogóle kocha?

Gość dorośnij
i gadaj z facetem na żywo nie przez gg

Gość vgvfgtyhrtedfrswed
ile macie lat

Jak nie odpisuje to widocznie chce sobie od Ciebie najnormalniej w świecie odpocząć. Faceci nie lubią czuć się osaczeni przez kobietę, bo prędzej czy później mają dość. Chłopak, żeby poczuć, że mu na Tobie zależy, że Cię kocha, musi za Tobą zatęsknić. Mężczyźni różnią się psychiką od kobiet i kiedy on jest z Tobą nie wspomina niczego. Kiedy Ciebie nie ma on dopiero wtedy ma szansę, żeby tak na prawdę o Tobie pomyśleć. Wtedy bardzo ważne jest, jakie obrazy na Twój temat ma w swojej głowie. Musisz więc Tworzyć w jego umyśle pozytywne obrazy tak, żeby dobrze Cię wspominał, gdy jest sam. (Więcej na ten temat przeczytasz tutaj: http://www.esjotka.pl/linki/mezczyzna ). Tak więc jeśli nie pisze smsów to daj mu trochę czasu wolnego po prostu. Nie narzucaj się.