Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Robie sobie terapię

Najgorszy Facet na świecie

Polecane posty

1. Mało ambitny.. - dopiero jak sie rozstalismy cos go oświciło 2. NISKI, mało dbający o wygląd 3. Zdradził mnie pare razy z inna dziewczyną 4.Kłamał (80% słów) a jak nie kłamał to mną manipulował 5.21 LAT A MUSI SOBIE PIWKO WYPIC PO PRACY CODZINNIE- więc co bedzie póżniej?... 6. beznadziejny w łóżku 7. Ciagle powtarzał ze jastem najwazniejsza a gdy z czyms sie nie zgadzałam- brak kontaktu, nie odbierał telefonu, potrafił rozłączyc sie w ciagu rozmowy.. 8.Zawodził mnie mnustwo razy i jeszcze wiecej 9. Obiecywał gwiazdki z nieba- czego nigdy nie dotrzywywał obietnicy Najgorsze jest to ze ja go kocham nadal ( smieszne nie, jak mozna kochac kogos kto w tak okromny sposób z nami postepuje..) AJLE WRÓCIĆ DO NIEGO NIE WRÓCE- a przynajmiej sie nauczyłam by szybciej patrzec na sygnały które mówia same za siebie i chyba to jest ten plus tego zwiazku :) Ktos kiedyś mi powiedził- ,, sie nie zrażać kochac ale kochać mądrze''

Gość nie kochał
kłamał zdradzał wyśmiewał (gruba, stara, głupia) okradał nie pomagał w niczym kontrolował straszył szantażował emocjonalnie odsuwał od rodziny i znajomych zostawił w ciąży powodując wyzwiskami śmierć dziecka

Gość exekutor
kobiety sa jednak głupie bardzo głupie...

Gość Kasieńka34
1.Kłamca , bajerant , oszust - w swoim mniemaniu kryształ 2.Flirtuje z trzema panienkami na raz 3.Brzydki , bezzębny ," opona" na brzuchu - a uważa się za siódmy cud świata...ogólnie the best 4.Wieczny malkontent 5.Maminsynek 6.Całe życie pokrzywdzony przez los 7.Niezrównoważony psychicznie ( podejrzewam bordeline ) leczy się u psychiatry - z marnym skutkiem .Psychotropy to dla niego jak cukierki 8.Skąpy - wydziela kasę na wszystko ( większe kwoty przechowuje u mamusi ) 9.Ciężko mu opłacać rachunki na czas ( zadłużył mieszkanie i inne ) nie raz ściągali mi liczniki za nieopłacone rachunki ... 10.Wydaje pieniądze na jakieś rupiecie kupione na Allegro ( zagraca mieszkanie ) używane beznadziejne ciuchy ,kolejny używany samochód ( pewnie dla szpanu przed panienkami ) 11.Szantażuje 12.Musztruje wszystkich w domu 13.Obgaduje mnie gdzie tylko może 14.Nie liczy się ze mną , nigdzie razem nie wychodzimy , a potem zdziwiony że człowiek nie chce z nim spać 15.Bez skrępowania pierdzi , dłubie w nosie , beka , mlaska - uważa , że to normalne a ja się czepiam 16.Przez sen zgrzyta zębami ( co doprowadza mnie do szału , bo można to leczyć - tylko trzeba chcieć ) 17.Paranoik , przewrażliwiony na swoim punkcie - przy przeziębieniu prawie wzywa pogotowie 18.Hipochondryk 19.Rozpamiętuje wszystko co było nie tak ( wszyscy są winni tylko nie on ) To by było może na tyle - aż się sobie dziwię , że jeszcze się nie leczę - masakra

Gość do Kasienka34...
po tym wszystkim co napisalas, jakos nie bardzo potrafie zrozumiec dlaczego jestes z tym facetem?? skoro taki beznadziejny jak piszesz, to po pierwsze, dlaczego sie z nim zwiazałas, a po drugie- dlaczego z nim jestes?