Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaldi

moj facet

Polecane posty

Gość klaldi

ogloda sobie laski w necie.jak byscie sie poczuly na mojm miescu,bo ja sie czuje strasznie

Gość KoNeSeRkA
Prawie kazdy facet to robi. Nie rob mu afery. Ze oglada, nie znaczy ze zdradzi. Faceci sa wzrokowcami i podczas gdy my jestesmy w nich zapatrzone, oni wola patrzec w innym kierunku.

Gość klaldi
nie umiem sie do niego nawet odedzwac .poprostu czuje sie teraz malo atrakcyjna dla niego

Gość cyyytryyyna
mnie też by to przeszkadzało

Gość mój irak
mój facet ogląda laski w necie, więc nie jestem gorsza i oglądam facetów, mnie to nie przeszkadza :classic_cool:

Gość klaldi
a teraz powiedcie mi jak zjadacie gówno.Bo ja najpierw sie wykasztaniam w sedes potem robie fote klocka i wdycham jego aromat ,nastepnie ide po cukier lub sół (zależy na co mam ochote) posypuje kupke i powoli paluszkami zajadam sie pysznym deserkiem z sedesu.

"Kazdej z nas to przeszkadza." mow za siebie.... ja rozumiem facetów w wiekszosci sytuacji i to akurat jest normalka, chyba ze ty jestes nieatrakcyjna wiec bidok musi sobie chociaz popatrzec

Gość klaldi
jestem atrakcyjnoakobieta.ale to nie oto chyba zawsze chodzi, bo jesli chodzi o sex to nie moze nazekac

Morski Patrol Wypowiedz delikatnie mowiac zenujaca. Domyslam sie, ze albo jestes sfrustrowanym seksualnie facetem, albo laska, ktora udaje, ze problemy damsko-meskie jej nie dotycza. Coz, wiekszosc kobiet nie wypiera sie swoich uczuc. Nie oznacza to jednak, ze nie potrafie zrozumiec fascynacji faceta fotka golej atrakcyjnej babki w necie. Jednak rozumiec w sensie ogolnym nie znaczy akceptowac w pelni u swojego mezczyzny. Jestesmy tylko ludzmi i mamy swoje slabosci. Pozdrawiam

Gość electric boobz
koneserka, ale z ciebie znawczyni kobiecej psychiki, no szoke! 😴

electric boobz Wypowiadam jedynie wlasne opinie. Czy cos nie w porzadku? Chetnie przyjme sugestie dotyczace mojego toku myslenia :) Pozsrowienia

Gość łooo matkooo
Wypowiadam jedynie wlasne opinie. własne opinie na temat czyichs opinii....zalosne

Gość lalluna
ta odpowiedz mowi sama za siebie. brak toku myslenia. pogratulowac.