ACIK99 0 Napisano Październik 24, 2009 Zaczynam dietkę, i chce jednocześnie pokochać aktywność! Bardzo chce :) Szukam koleżanki (spowiedniczki) która ma podobny cel jak ja i będziemy się wspierały nie tylko tu na kafe ale też przez maile, gg a potem może nawet sms. Porównywały efekty i mobilizowały. Moje (www): wiek: 19 wzrost: 162 cm waga: 63 :( cel: 10 kg termin: chciałabym do końca stycznia (3kg/miesiąc) :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ACIK99 0 Napisano Październik 24, 2009 Wydaje mi się że taka forma wsparcia najbardziej mobilizuje :) z forum można zawsze "zwiać" bez tłumaczenia... Jak już z kimś się "idzie tą drogą" trudniej się wymigać :) Szukam nadal. Nie ważne ile masz lat, kg czy wzrostu :) Zawsze raźniej! Może wyjdzie z tego fajna internetowa przyjaźń :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ACIK99 0 Napisano Październik 24, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabinosss 0 Napisano Październik 24, 2009 może ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ACIK99 0 Napisano Październik 24, 2009 Bardzo chętnie Sabina :) Na jakiej jesteś dietce? Widzę że już miałas sukcesy ... i to dużoo ich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
uleńka28 0 Napisano Październik 24, 2009 Witam, Można się przyłączyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieta cud jednym slowem Napisano Październik 24, 2009 Sabinoss, podziel sie swoim sekretem, bo nijak nie moge zrozumiec jak bedac na diecie odchudzajacej przybywa ci w biuscie i do tego masz jeszcze cel, zeby bylo o 4 cm wiecej niz gdy zaczelas odchudzanie?????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabinosss 0 Napisano Październik 24, 2009 Tzw cel o wymiarach 88-65-90 to raczej moje marzenie, więc nie spodziewam się, że biust urośnie a reszta schudnie:P Od roku czy nawet dłużej mam swój topic: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3824616 a w skrócie jak komuś się nie chce dużo czytać to: w sumie to nie jestem na diecie, tylko staram się ćwiczyć, największe efakty były jak jeżdziłam na rowerze stacjonarnym przez 40min dziennie i zauważyłam, że miesięcznie spadał mi 1cm z bioder. A potem przestałam jeździć i znów wróciłam do punktu wyjścia. Od kilku dni znów jeżdzę i mam nadzieję, że coś zrzucę. Na brzuch dobre jest tez hula hop-też zarzuciłam, ale widziałam efekty. a co do jedzenia. to przez 2tyg nie jadłam żadnych słodyczy i tego typu rzeczy, po kilku dniach było 1kg mniej, ale potem już waga nie spadała! teraz jem w miarę normalnie. ale nie jem chleba, fast foodów, ze słodyczy to tylko czekoladę. i jem tylko płynne rzeczy, a to dlatego, że 'moje zęby" się leczą i nie mogę gryść :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabinosss 0 Napisano Październik 24, 2009 a w biuście pewnie miałam więcej (87) bo przytyłam i ważyłam 62kg ale też dobre są masaże (smarowałam nogi balsamem wyszczuplającym i antycell) i potem normalnym reszte ciała i przy okazji masaż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ACIK99 0 Napisano Październik 24, 2009 No właśnie moją zmorą są te okropne nogi moje... udziska wielkie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabinosss 0 Napisano Październik 25, 2009 Acik99 a jakie masz wymiary? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ACIK99 0 Napisano Październik 25, 2009 Udo 58cm Biodra 100cm U góry nie pamiętam ale jest w miarę ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sabinosss 0 Napisano Październik 25, 2009 czyli w sumie podobnie mamy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach