Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polsatttttt

cyfrowy polsat...warto?

Polecane posty

Gość polsatttttt

go mieć? ma ktoś?

jak chcesz miec problemy to wez sobie. ja mam i nie jestem zadowolona. dekoder sie zawiesza,czesto nie ma kanałów niektorych. a tak to jest : -nie zaplacisz rachunku w terminie to na drugi dzien ci wylacza! wlacza dopiero jak przefaksujesz rachunek.nie mili sa! - musisz placic za polaczenie jak do nich dzwonisz z problemem a i tak czekasz dlugo na operatora sluchajac muzyczki.zenada! -i u mnie bylo tak ze sie pomylilam i zamiast 37,90 placilam 38,90 i mialam 10 zl nadplaty i nie chcieli mi tego dodac do rachunku a ponadto wylaczyli mi polsat w tym czasie bo niby nie doszedl rachunek. -polecam ci bardziej ,,n''

Gość kto ma cyfrę plus
dobra jest?

Gość poganiacz klawiszy
wszędzie się znajda chamy czy w plusie czy n czy Polsat wszędzie narzekając

Ja mam z polsatu i nie mam problemów :)fakt czasem dekoder się wyłączy bo szuka sygnału ,albo podczas aktualizacji zatnie ,ale to sporadyczne akcje :) też nadpłacam i zawsze mi zaliczają ,mam 57,80 a wpłacam 60 :) po kilku miesiącach jak się nazbiera wpłacam mniej :)

No a dekoder wyłączą tak samo jak i prąd gdy się na czas nie płaci :D więc nie widzę problemu :D Ladaco ujawniłeś wszak wielką tajemnicę ,opanuj się :D

Gość poganiacz klawiszy
tu sie dowiecie jak sciagac filmy gry muzę z satki jak za darmo ogladac kanały dla dorosłych jaki sprzet kupic najlepszy do oglądania http://forum.dvhk.pl/

Gość poganiacz klawiszy
oczywiście tam też można z rapida sciagac lub innych serwerów

Gość Polsat tlyko polsat
polecam. :)) Można za free dekoder wymienić jak szwankuje tanio, dużo kanalów, xD

Gość poganiacz klawiszy
faktycznie mój szwagier ten problem i dostał drugi i teraz ma 2 dekodery

Ja też mam drugi :D w poprzednim spalił się kondensator :Dpowiedziałam ,że chcę nowy bo starego gówna nie będę za swoje wymieniać a jako ich solidny klient mam prawo żądać nowego po atrakcyjnej cenie i wyszli z propozycją zakupu za 1 zł :D kurier przywiózł dekoder po około 3 dniach a to jeszcze mało zażądałam rekompensaty (znów się powołałam jako super klient :D)że jako byłam bez programów kilka dni a abonament opłacony to wyszli z propozycją ,że będę miała 3 miechy gratis za nieudogodnienia :classic_cool:to się nazywa interes :D

A JA NIE POLECA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OWSZEM GDY PŁACIŁAM W CZASIE TRWANIA UMOWY WSZYSTKO BYŁO OK ALE POBLEMY ZACZEŁY SIE GDY POSTANOWILAM ZREZYGNOWAC Z USŁUG CYFROWEGO POLSATU A TEGO NIKOMU NIE POLECAM NAJPIERW NAPISALI ZE MAM ZALEGLOSCI CHOC ICH NIE MIALAM POTEM ZE ZA POZNO WYSLALAM PISMO BO POWINNO DOJSC DO 12 A DOSZLO 17 TAK WIEC W REZULTACIE PLACILAM ZA CYFROWY POLSAT DODATKOWE TRZY RATY CHOC NIE KOZYSTALAM Z ICH USLUG POLECAM WSZYSTKO OPRÓCZ CYFROWEGO POLSATU

Abonament za Cyfrowy Polsat można płacić poprzez płatności online (obsługuje www.platnosci.pl ) i księgowane są niemal od razu. Przy okazji można w ten sposób dokupować (na miesiąc) dodatkowe pakiety, których nie obejmuje umowa. Jak najbardziej POLECAM Cyfrowy Polsat a miałem już Cyfrę+ i "N". Jeżeli się nie płaci w terminie, to oczywiste że operatorzy robią problemy. Gdy jesteś solidnym abonentem- problemów nie ma żadnych.

Gość polecam i już
a ja pooooooooolecam,mam dwa jeden w duzym pokoju i drugi w syna pokoju, czasami się awiesza, ale to jak szuka sygnału, ale to naprawdę sporadycznie, a co do płatności, to ostatnio pomyliłam konta i wszystkie pieniądze poszły na konto dekoderu który ma syn i pani powiedziała, że mam zapłacone już do końca roku, a było to w lipcu i teraz płacę tylko za jeden, nikt nigdy, nie był nie miły, są odpowoedzialni i mili ludzie, chybaże, zależy na kogo trafić, ale ja nigdy nie miałam problemów :))

Gość WARTO ALE TYLKO
W ABONAMENCIE 85 ZŁ w tych z mniejszą ceną nie ma nic interesującego

Gość monia 1681
warto warto!!! ja mam place regularnie zadnych problemow szwgier placi roznie i ciagle narzeka ze mu wylaczaja. a propos rozwiazania umowy tez zastanawialam sie nad rozwiazaniem czy maja jakas oferte na przedluzenie jakies gratisowe mies czy cos ale pani w puncie powiedziala ze nie ma chyba ze roziaze umowe i znowu podpisze to dostane ale dla mnie to dziecinne wiec chyba pani nie doinformowana moze no ale brne dalej napisalam im maila i czekam az sie odezwia no i jeszcze bede do nich dzwonic faktycznie czeka sie dlugo ale zawsze doradza i bez dasania.polecam!!!!!!

Gość dziewczyno pani miała rację
tylko wtedy kiedy rezygnujesz możesz dostać jakiegoś bonusa. Tak jest z telewizją i operatorami telefonii komórkowej. Ja po 2 miesiącach z rezygnacji z usług firmy Orange dostałam bardzo dużo dodatkowych minut oraz tańsze koszty połączeń za śmieszną cenę

Gość 1kicia1
____JESTEM PRZEDSTAWICIELEM CYFROWEGO POLSATU_____ CHETNIE ROZWIEJE WSZELKIE WĄTPLIWOŚCI, I POMOGE W DOBORZE ODPOWIEDNIEGO PAKIETU:)) JESTES ZAINTERESOWANY NASZA PLATFORMA CYFROWA NAPISZ( MOZEEZ PODAC NR TEL-ODDZWONIMY) przedstawicielpolsatu@interia.pl

Gość tussia
Zoolander 2 (2016) dostępny już do pobrania oraz online >>>http://ma0.pl/r/sFZoolander-2 Zimne, stalowe spojrzenie, drapieżne oko tygrysa… tylko on potrafi strzelać spojrzeniem z siłą magnum. Powraca Derek Zoolander, największa, jedyna taka gwiazda modelingu. Piękno wcielone. Kiedy ostatnio widzieliśmy największe gwiazdy męskiego modelingu Dereka Zoolandera (Ben Stiller) i Hansela McDonalda (Owen Wilson), byli u szczytu sławy, szefując „Centrum im. Dereka Zoolandera dla dzieci, które nie potrafią dobrze czytać i chcą nauczyć się innych fajnych rzeczy”, a Mugatu (Will Ferrell) znajdował się za kratkami. Od tego czasu zmieniło się wszystko, Centrum im. Zoolandera nie istnieje, a Derek i Owen żyją w upokorzeniu poza głównymi wydarzeniami świata mody.