Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spimy godzine dłużej

Kobieta wyznacza granice, jednak jak to zrobic by

Polecane posty

Kobieta wyznacza granice, jednak jak to zrobic by chlopak nie poczul sie urazony , czy też nie byl zly z tego powodu, nie byl zawiedziony?? dzis spotykam sie z nim poraz 5ty i ma u mnie spac:P nie jestem jeszcze gotowa na seks z nim;) jak sie zachowac kiedy on bedzie chcial cos zainicjowac??;) oczywiscie jakichs ta pieszczot nie wykluczam prosze o powazne wypowiedzi

Gość faciooo
Jeśli nie chcesz iść na całość, to zrób mu loda i po kłopocie. Nie rozumiem po co kobiety takie problemy stwarzają. Chyba normalne jest to że jak facet idzie do kobiety na noc i będą sami, to liczy na seks. Nie chcesz seksu, to nie zapraszaj faceta do siebie. Proste.

Gość sadadda
kopnij się w łeb. 5 raz się z nim spotykasz i ma u ciebie spać. to po cholerę godzisz się na spanie u ciebie a równocześnie nie chcesz seksu. mamy XXI wiek i jak nie chcesz jeszcze by cię ruchał, to nie prowokuj sytuacji takich jak ta, że będziecie razem pod jedną kołdrą ale jak będzie chciał seksu, to mu powiesz nie. chora jesteś.

Gość lloollaa
Powiedz mu przed tym jak wyladujecie u Ciebe, ze nie ma co liczyc na seks, to nie bedzie rozczarowania. Wolalabym sie dowiedziec z wczesniejszej rozmowy niz gdy zaczynam calowac i przytulac do faceta w domu. Mialam taka sytuacje i nie jest to przyjemne uslyszec w trakcie pieszczotm uwierz.

facioo wupowiedz adekwatna do nicku:P reszcie dziekuje za kulturalne odpowiedzi:)

Gość Mertoro
Jeśli faceta sprowokujesz, a później odepchniesz, to nie dziw się, że bardzo się wkurwi. Zatem na wstępie, określ granice.

tak , wiem wiec okresle:)

Gość sadadda
sorki, ale jak chce spać z nim pod kołdrą przez noc, ale seksu to nie, to chyba chora sytuacja. to tak jakby głodnemu podsunąć talerz z jedzeniem, ale jednocześnie powiedzieć, że nie może teraz zjeść jego. zresztą ona jest dziewicą i jej problemy są jak problemy nastolatek w stylu: całowałam się z chłopakiem a on wsadził mi rękę pod majtki. dlaczego on to zrobił ?! :)

to co? powiedziec zeby lepiej jutro sie spotkc by nie bylo tak ze on u mnei spi??

Jesteś jeebnięta? :o Normalne, że jak zapraszasz na noc, to facet wymyje jajca i będzie liczył przynajmniej na porządne obciąganko :o Po co tworzysz takie problemy? :o jak dziewica - chcem, ale się bojem :o 🖐️

Gość sadadda
to po jaki grzyb od razu ma zostać na noc u ciebie ? chora jesteś ? jak chcesz się z nim przespać a nie jesteś gotowa, to odłóż to na póżniej.

Gość sadadda
bydlak prawdę napisał :) chcem, ale się bojem :)

wlasciwie to juz prawie 2 razy u mnie spal, tyle ze nad ranem jechal;)

Dziwne, że w ogóle jeszcze chce mu się przyjechać i znowu bawić się w kotka i myszkę :o a potem jestescie zdziwione, że faceci was olewają :o

Gość sadadda
kobieto jesteś nienormalna ! prawi 2 razy u cibie spał, ale nad ranem jechał ?! to spał, czy nie spał ? jak można prawie być albo nie być. Albo był i spał, albo go nie było i nie spał ? zresztą... 5 razy się z nim widziałaś i 2 razy już u ciebie spał a teraz huj wie o co chodzi. szybka jesteś. czy chodzisz do szkoły specjalnej ?

sadadda jestes kobieta??:o

Gość k-da
a ja mma pytanie: czy istnieje ustawowy obowiazek bzykniecia sie zfacetem? bo niektorzy tak to chyba pojmuja

>>czy istnieje ustawowy obowiazek bzykniecia sie zfacetem? nie, ale podobnie nie istnieje ustawowy obowiązek spotykania się z kobietami :o po co się spotykać jak w ten sposób utrudniają i komplikują sobie i innym życie?:o

widac wedlug kodeksu postepowania faceta jst to poparte przepisem:o i pewnie jest karalne jesli sie tego nei zrobi napisalam tamtemu teraz na gg no i co zamuowalo go chyba bedzie wic koniec tej znajomosci

>> chyba bedzie wic koniec tej znajomosci i chyba nikt normalny się temu nie będzie dziwił :o

Gość sadadda
autorka ma chyba 14 lat i nie wie co to zrobienie loda, anal i minetka :) prowokacja chyba.

dziwia mnie wasze wypowiedzi i wasza radocha z tego topicku;) wiem co to lod i minetka natoiast nie zamierzam zatrzymywac faceta robiac mu loda....

>>natoiast nie zamierzam zatrzymywac faceta robiac mu loda.... a myślisz, że zatrzymasz robiąc mu nadzieję po raz trzeci i po raz trzeci będzie musiał odejść z kwitkiem? :o

Bydlak postawilam sprawe jasno, wiec zrobi co bedzie chcial!

Gość sadadda
aha. czyli setunia założyła ten temat :)

Gość 6i6
Jeżeli te "męskie" wypowiedzi nie są autorstwa pryszczatych stulejarzy, to naprawdę mi wstyd, że jestem tej samej płci co te głupie fiuty....

Gość romcio
Imho, jeśli się powie facetowi wprost, że zaprasza się go na noc, ale tylko aby spędzić razem noc, powymieniać czułości, porozmawiać nieco intymniej niż zwykle, ale nie współżyć to dojrzały facet powinien to zrozumieć i docenić. To pozwala kobiecie nieco się "oswoić" z jego towarzystwem w łóżku. No ale większość widzę od razu chciała by się pchać głębiej, żałosne. Nie ma nic złego w spędzeniu razem kilku nocy nie kochając się na całego, wręcz przeciwnie.