Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzis mi smutno

dzis mi smutno

Polecane posty

Gość dzis mi smutno

muszę się pożalić trochę. est mi smutno i czuję się samotna. Mam chłopaka co prawda od 8 miesięcy ale ostatnio coś nam nie idzie. Czuję jakbym musiała o nas walczyć. On mówi, że mu zależy na nas, że chce zebyśmy budowali naszą relację że chce być ze mną a ja cały czas czuję jakbym tylko ja się starała :( nie wiem co robić, on się potrafi nie odzywać cały dzień i to dla niego normalne a dla mnie nie. ja nie czuję żeby mu zależało w ogóle. Rozmawiałam z nim o tym i powiedział, że chce żebym była szczęśliwa i że będzie się bardziej starał ale jakoś tego nie widzę. Czasami boję się nawet odezwać do niego jak on się nie odzywał bo wychodze z założenia, że on nie chce się ze mną kontaktować. Czuję jakby ze mną był ot tak, po prostu :( nie wiem co mam robić :(

Gość 762384628346823784
w moim zwiazku tez tak bylo co prawda krocej niz u Ciebie ale po kilku rozmowa teraz jest super, chociaz moj facet smsy pisal codziennie, dzwonil tez czesto. moze zacznij zachowywac sie tak jak on i wtedy cos zrozumie? glowka do gory buziaki

Gość dzis mi smutno
łatwo tak powiedziec nie dzwon nie pisz. jak juz sie spotkamy to swietnie nam ze soba potrafimy gadac godzinami a potem on sie odsuwa.. :(

wiem ze latwo powiedziec a gorzej zrobic wiem po sobie ale wierz mi ze ta metoda ma duza szanse powodzenia sproboj w koncu on sie zacznie zastanawiac dlaczego sie nie odzywasz skoro zawsze sie odzywalas

Gość snowfot
dzisiaj tez jest mi bardzo smutno ale mam nadzieje ze mi przejdzie

Gość dzis mi smutno
tak wszystko jest super ale mi jest ciezko w tej sytuacji jak sie nie odzywa potem zachowywac sie ze wzystko jest ok. chcialabym czuc sie kochana a tak nie jest

Gość smutno ja nie wiem co
jakbyś pisała o mnie :-(

Gość dzis mi smutno
lod na wszystko nie pomaga. jezeli chodzi o seks to nie mamy z tym problemow chodzi o taka codzienna bliskosc

Moim zdaniem czepiasz się. Może chłopak (jak większość facetów) nie lubi po prostu pisać smsków co godzinę. Mój też praktycznie do mnie nie pisze, no chyba że wieczorem, że idzie spać (ale to raczej informacyjnie, żebym już wiedziała że mam do niego nie dzwonić jakby co bo już śpi ;) ) albo w innych sprawach. Najważniejsze jest to, jak Cię traktuje, a nie jakieś smski :o

Gość dzis mi smutno
czy sie czepiam? nie sadze.. nie chodzi o to zeby pisal co godzine i zapewnial o swojej milosci do mnie. chodzi o to zeby troszke sie postaral zebym poczula ze mu zalezy i ze sie troszczy

Gość Princessitat
o sie odsun od niego i zobaczysz jaka bedzie reakcja bo jak nie czujesz sie kochana to nie jest dobrze i nie chodzi o slowa tylko czyny

Gość pablo30
Witam drogie panie. Mam podobny problem ze swoją partnerką, zero inicjatywy kontakt ograniczony do minimum.To samo jeśli chodzi o spotkania, jak bym nie zadzwonił i nie nalegał to byśmy się cały tydzień nie widzieli...bo zawsze coś. Kilka krotnie podejmowałem rozmowę na ten temat, zawsze twierdzącomówiła ze mnie kocha itp..w jej mniemaniu się czepiam. A ja nie tak wyobrażam sobie związek..czasami czuję sie jak" debil" gdy ją "proszę" o spotkanie lub wspólne spędzenie czasu.

Gość dzis mi smutno
jeju nie chodzi o zadne smsy tylko o kontakt! smsy nie za zadnym wyznacznikiem ale jednak milo jest gdy ktos o tobie pamieta i wysle calusa czy zostawi ''milego dnia'' na skrzynce pocztowej. to ze on mi mowi ze mu zalezy to roznie dobrze moga byc puste slowaJa mu rzadko mowie cos takiego bo nie potrafie mowic o uczuciach ale pokazuje mu to czynami. on wie ze zawsze moze na mnie liczyc ze troszcze sie o niego. czy ja mam taka pewnosc? niestety nie. wolalabym zeby mi okazal troche zainteresowania zebym nie wymuszala kontaktu. zeby choc troche pokazal ze jestem dla niego wazna. ale on tego nie robi i byc moze ok, zalezy mu tak jak mowi ale ja w jego slowa nie wierze bo nie widze odzwierciedlenia w jego zachowaniu

"ale on tego nie robi i byc moze ok, zalezy mu tak jak mowi ale ja w jego slowa nie wierze bo nie widze odzwierciedlenia w jego zachowaniu " Czyli odzwierciedleniem jego uczucia byłyby smsy i wysyłanie całusków? "jeju nie chodzi o zadne smsy tylko o kontakt!" Czyli ma dzwonić, a nie pisać? Zastanów się o co Ci chodzi, bo chyba sama nie wiesz.