Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiak z Górnego Śląska

Czemu ciągle trafiam na dziewczyny, które miały kilku facetów lub więcej?

Polecane posty

Mam 24 lata i każda moja rówieśniczka oraz dziewczyny młodsze miały kilku partnerów. Z drugiej strony nastolatki mało nie interesują, tylko dziewczyny, które już myślą o poważnym życiu i ustatkowaniu się. Nastolatki to dla mnie dzieci, dziewczyny po 20-stce często już mają za sobą skonsumowane kilka męskich ciał. Co mam robić?

Gość czekaj na ta jedyna
i do konca zycia bedziesz sam

Marzę o poważnym związku z poważną dziewczyną. Interesuje mnie prawdziwe partnerstwo

miałem już facetów, teraz pora na dziewczynę

Gość mam pomysl
wystrzel sie na ksiezyc

Dodam, że jestem osobą ogólnie dobrą, wrażliwą, marzącą o miłości, ale jakoś zniechęca mnie fakt, że dziewczyna miała w swoim życiu kilku partnerów. Wydaj mi się wtedy osobą za bardzo przykładającą wagę do cielesności

Być chcieć z kimś atrakcyjnym to nic złego, ale konsumować każdy związek po krótkim czasie bez większego uczucia to już co innego. Poza tym nie chodzi tu o kompleksy, ale o to, że dziwnie bym się czuł przy dziewczynie z bujnym doświadczeniem. Myślałbym, że ona jest bardziej męska pod tym względem ode mnie. Z drugiej strony nastolatki też nie chciałbym szukać

bo tkwisz chłopcze w XIX wieku, i jesteś przekonany, że dziewczyny nie mają potrzeb i że seks, przeznaczony jest tylko na męzczyzn.....

Dbam o siebie i uważam, że najgorzej nie wyglądam, ale robię to dla siebie, a nie dla kobiet

", ale konsumować każdy związek po krótkim czasie bez większego uczucia to już co innego." A skąd przekonanie, że konsumowały ten związek po krótkim czasie i że nie kochały swoich partnerów?

Być chcieć z kimś atrakcyjnym to nic złego, ale konsumować każdy związek po krótkim czasie bez większego uczucia to już co innego a one wszystkie maja wypisane na czole ze spały z kolesiem po miesiącu, po 4 tygodniach i 2 dniach, po 17 dniach albo po 69 h ?? :/ nie, nie wiesz dlaczego spały, z kim i po jakim czasie - bo chyba nie pytasz sie ich na 1 randce kiedy straciły cnote... Moze warto dac szanse? jesli uwazasz że każda sie puściła na imprezie z byle burakiem to moze zmień towarzystwo? bo ja osobiście nie znam takich co dają po kilku godzinach albo dniach. A te które dziewicami już nie są - spaly z facetem z miłości albo z takim z ktorym były już kilka miesięcy... wiec moze warto puknąc się w głowe i zmienc podejście? albo przespać się z 1 lepszą i pozbyc się kompleksów?

Nie chcę z pierwszą lepszą. A jak z kimś się przespały po kilku miesiącach nawet, ale tylko z sympatii, nie kochając go? Wszelkie warianty są możliwe, a jakoś nie wierzę, że większość kobiet chodzi do łóżka tylko z miłości

Dodam, że moje rówieśniczki będąc już w wieku 24 lat mają większe potrzeby, a że już z paroma spały, to do łóżka z facetami chodzą coraz szybciej

Nie szukaj pieknej i cudownej dziewicy bo mozesz nigdy sie nie doczekać... tylko zmarnowac sobie zycie, czas, piekne chwile ktore mógłbys przezyć z każda inną. Ja proponuje przespac sie z taka, ktora ma juz jakies doswiadczenie (schowac ta chorą dume i wymysły w kieszeń), skorzystać, nauczyć się od niej czegoś a potem cieszyć się tym z inną.

Chciałbym poczekać na jakieś uczucie i nie zrobić tego mechanicznie. Sam nie akceptuję sypiania z kimś bez uczucia, nie chcę tego zrobić i nie chcę też dziewczyny, która już seks z takich pobudek przeżyła

Gość gorny slask wita
bo nie trafiles na mnie :) 24 lata i jeden facet:)i tez z gornego slaska:)

Są takie dziewczyny, ja jestem jedną z nich. Nikogo nigdy nie miałam choć propozycje na sam seks otrzymywałam. Ja potrzebuję przede wszystkim uczucia, bo tego mi brakuje. Myślę, że tobie też, bardziej niż samego seksu i stąd chcesz tak a nie inaczej.

Witaj, bardzo zainteresował mnie Twój temat, drogi kolego, mylisz się co do nastolatek, ja jestem nastolatką, a myślę poważniej o życiu niż nie jedna 24,25latka.Często mężczyźni w wieku 25,26 lat twierdzą,że jestem poważniejsza od nich, zabiegają o mnie. Ja mam za sobą już dawno pierwszy seks, nie jestem też święta. Też mając naście lat, myślę już o stałym partnerze o oddanie się temu jedynemu bez granic, ale jestem sama bo właśnie taki jeden poważny 24 latek zostawił mnie po tym jak się w nim zakochałam, bo bał się tego, że go zostawie, że będę młoda i piękna a on już stary i brzydki. I tu się nasuwa teoria : Facet czy Kobieta myśli poprawnie o rodzinie, o poważnym związku ? Ok chcesz mieć kobietę, która się ustatkuje. Życzę Ci tego z całego serca, bo ja też czekam na faceta, który zechce się we mnie zakochać, w tak młodej osobie. I to wszystko nie podlega kwestii wieku! Chodzi o to,że jeśli ktoś jest gotów by zacząć życie dla celu, który ma każdy z nas, czyli założyć rodzinę, to nie ważne w jakim wieku jest, co robił przedtem. Dziwi mnie to, że się boisz kobiety, która spała z wieloma. Jesteś facetem, który żyje w XXIw. Czego Ty oczekujesz? Że znajdziesz dziewicę, piękną, mądrą, umiejącą świetnie gotować, sprzątać, opiekować się dziećmi ? Otóż nie kolego, znam takie co mają po 25 lat, a nie potrafią zrobić ciasta, ale żyją szczęśliwie, bo wiedzą, że dla swego faceta nauczą się wszystkiego. Ok, to tyle, bo widzę,że się rozgadałam. Pomyśl o tym, czy nie masz przypadkiem za dużych wymagań, a! Niemów proszę, że nastolatki nie myślą o życiu poważnie...Dowodem np jestem ja może jestem 1 na 10000 takich nastolatek, ale to tylko kwestia genów, dojrzałości emocjonalnej i wychowania.:) Też napomnę Ci coś, Ty jesteś starszy od swojej kobiety np o 7,8 lat, jest piękną, młodą, mądra osobą. Za kilkanaście, albo jakieś 20 lat, spojrzysz na swoją nadal w dobrym stanie "technicznym" kobietę, i pomyślisz "jak dobrze, że jest przy mnie ten Anioł"(nadal piękny i mądry, o ile nie dasz jej w kość, a Wy potraficie oj potraficie :) Pozdrawiam Cię Misiak, powodzenia w łowach swojej kobiety marzeń :)

Górny Śląsk wita jest pewien problem. Ja nie miałem w ogóle jeszcze partnerki, więc nie wiem jakby moje relacje mogły wyglądać z dziewczyną, która już partnera miała, nie wiem czy by to dla niej nie było problemem

Everly bo skoro ja nie miałem wielu kobiet, to dlaczego miałbym być z kobietą, która miała wielu facetów?

bo po 1 mogłbys na tym wiele zyskac bo taka kobieta jest tak samo wartosciowa jak kazda inna - mowie tu o dziewczynach ktore maja tyle lat co Ty i 1 lub 2 facetow na koncie. bo w koncu pozbędziesz sie kompleksów czy tak trudno sie przełamac? jesli masz powodzeni wsrod dziewczyn to dlaczego nie zaryzykujesz? chcesz stac sie 30 letnim prawiczkiem? chcesz znarnowac zycie na czekanie?

Nie mówię, że nie jest wartościowa, ale ja chcę to zrobić z miłości. Jestem trochę romantykiem i nie chcę tak po prostu się z kimś przespać bez większego uczucia. Najpierw wolę się zakochać. Poza tym są dziewczyny, które nigdy by nie poszły do łóżka z nikim bez miłości i to one są moim targetem