Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Misiak z Górnego Śląska

Czemu ciągle trafiam na dziewczyny, które miały kilku facetów lub więcej?

Polecane posty

Nie, no chłopie, musisz coś przelecieć, choćby po to by zebrać jakieś doświadczenia. Nie z byle kim, ale też nikt nie mówi, że to ma być ta na zawsze. Albo czekaj, jak tak umiesz. Każdy ma druga połówkę, Ty też, tylko nie każdy ją potrafi na czas rozpoznać.

Czemu ? A choćby temu, że teraz kobiety żyją dla siebie, nie dla kogoś, żyją teraźniejszością, często samotne, zapominają o innych problemach przy np romansach, przy boku kolegi, z którym może wyjść do kina, imprezę, np też do łóżka... Naprawdę nie chcę uśpić Twojej nadziei na takową kobietę jaką sobie wymarzyłeś, ale teraz o taką coraz trudniej, ale to samo idzie w drugą stronę...:)

poczekasz jeszcze kilka lat na ta swoją ukochaną, poźniej zrobisz to z miłości - okaże się że jest fatalnie albo panna nie bedzie Cie zadowalac, i co wtedy? bedziesz się bzykał z każda ktora sie nawinie a ten cały romantyzm pojdzie w cholere. Wiec moze darowac sobie te kilka lat czekania?

Jakoś ja umiem powstrzymać się przed przygodami, to niech kobiety też potrafią. Zwłaszcza u nastolatek seks dla seksu uważam za coś nagannego. Taka, która miała wielu facetów też by raczej prawiczka nie chciała, to działa w dwie strony

Zła Zła Zła wcale tak nie musi być. Nie chciałbym kobiety, która to robiła bez uczucia, bo sam taki jestem

A jeśli poszła do łóżka z facetem, bo na prawdę go kochała? powiedzmy, że poszła z nim do łózka po roku. Potem byli jeszcze 2 lata ze sobą i co? Taka też jest dla Ciebie skreślona?

Taka nie, ale nie wiem czy ona by chciała prawiczka i nie miała mnie za dziwaka

Gość Bo dziewice są tylko
w przedszkolu

no kurwa... a czy one maja wypisane na czole albo dupie ze spały z kims bez miłości?? olejesz kobiete ktora przespała się po 2 latach chodzenia za rączke a ktora facet potem kopnął w dupe? albo taka, która majac 25 lat przespała sie z 2 ktorzy po czasie ją zdradzili? ona tez jest nic nie warta? chłopie weź się ogarnij bo naprawde zycie Ci przelecie miedzy palcami i ani się nie obejrzysz a zadna nie bedzie Cie chciała. Im jestes starszy tym trudniej bedzie Ci znaleźć kobiete - zwałszcza jak jestes prawiczkiem.

A jak ona mnie oleje, bo jestem prawiczkiem? Dla mnie jeden partner to nie byłby żaden większy problem

Więc nie skreślaj kobiety tylko dlatego, że miała już partnera, bo nigdy nie wiesz, z jakiego powodu i po jakim czasie rozpoczęłam z nim współżycie. Otwórz się na odpowiednie kobiety. Nie zakładaj z góry, że ona Cię nie zechce... Jeśli jesteś wartościowym facetem to dla wartościowej dziewczyny nie będzie stanowiło problemu to, że nie miałeś nigdy partnerki. Chociaż z drugiej strony np. 30-letni prawiczek już nie brzmi zachęcająco, bo kojarzy się z totalną fajtłapą i ofermą, a takiego kogoś kobiety nie chcą. Tak więc nie demonizuj kobiet. Nie skreślaj niepotrzebnie. Otwórz się na miłość. Życzę powodzenia

jesli bedziesz sie tak bał seksu to na bank Cie oleje. Moze warto jej powiedziec ze jestes prawiczkiem ale chcesz sie czegoś nauczyć? nie zakładaj z gory ze panna kopnie Cie w dupe. A nawet jesli - poszukasz kolejnej. Olac Cie moze nawet 25 letnia dziewica wiec masz 50/50 szans ze Ci się uda. To lepsze niz marnowanie sobie zycia na czekanie :/

Nie demonizuję, ale latka lecą i widzę, że kobiety mają coraz luźniejsze podejście do tych spraw

Zła Zła Zła ale ja nie szukam samego seksu. Szukam najpierw związku, dopiero potem by myślał o łóżku po jakimś okresie, bo wszystko w swoim czasie. A nawet jakbym się na początku trochę bał seksu to co? To aż taki problem?

Piszesz jak chamska małolata z dyskoteki, która ćpa i robi to przygodnie. Ja nie chcę czekać kilka lat, ale np. parę miesięcy od rozpoczęcia spotykania się

Gość jem popkorn wlasnie he
rozumiem cię. jak ja sie dowiedzialam ze moj chlopak mial przede mna 1 partnerke w lozku plus do tego drugą ale tylko oralnie , to do tej pory mam niesmak jak o tym mysle, moze dlatego ze ja bylam dziewica i z nim stracilam dziewictwo, ale takie jest zycie.. to normalne ze w wieku 20 paru lat ludzie maja jakis bagaz doswiadczen w tym temacie:)

Gość a ja xD
o jeny xD nie mam "skonsumowanego żadnego męskiego ciała", co więcej jestem z górnego śląska ale ... mam 18,5 roku ;( ups Z moim wiekiem jestem smarkatą nastolatką wg ciebie więc się nie nadaje xD a szkoda bo od ponad roku nie mam partnera (też myślę o poważnym związku, mój poprzedni trwał 2 lata przeszło xD żeby nie było bo dla niektórych moich znajomych poważny związek to taki na miesiąc xD)

Misiak z Górnego Śląska Piszesz jak chamska małolata z dyskoteki, która ćpa i robi to przygodnie. Ja nie chcę czekać kilka lat, ale np. parę miesięcy od rozpoczęcia spotykania się jestem starsza od Ciebie wiec daruj sobie małolate :) ja po prostu wiem, ze zycie jest krótkie i nie ma sensu marnowac czasu na szukanie ideału... ja tez szukałam. Czekalam - koles mnie zrobił w chuja dla ex. Teraz mam inne podejście i jestem szczesliwa. Przespałam sie z facetem po 3 tyg i od 2,5 roku jestesmy już razem, wiec jak widac czasem warto zaryzykowac. Ja przynajmniej mam 25 lat i fajne wspomnienia. Ty bedziesz mial 30 i nadal bedziesz sfrustrowanym, zamkniętym w sobie facetem, ktory boi się bliskości.

Nie chciałbym zrobić tego z obcą osobą, zresztą kobieta szukająca seksu bez zobowiązań prawiczka raczej do niego nie wybierze

Gość gorny slask wita
no ja podchodze bardzo podobnie-na poczatek znjomosc, przyzjazn, zaufanie, musze poczuc to cos-czyli zakochac sie a potem sex, ktory bedzie dowodem tego co nas laczy... ja tez mialam swoj pierwszy raz kiedys i wlasnie tak to wygladalo jak napisalam wyzej. ja nie bylam jego pierwsza ale druga i w sumie dobrze bo jednak czegos tam mnie nauczyl... a ze tak z ciekawosci... to nie jestes ciekawy jak to "smakuje"? tez mam 24 lata i nie powiem hormony szaleja, aczkolwiek nie jestem w stanie isc do lozka z facetem ktorego znam godzine, tydzien, miesiac..

Gość kolafka
zla zla zla- oj no dobra a co ty sie tak bulwersujesz , jak chlopak chce szukac idealu to niech sobie szuka, nic ci do tego. moze rzeczywiscie nie bedzie szczesliwy z jakas pierwsza lepsza co sie przespiz nia. a ty sie tak unosisz. i nie trac czasu bo zycie jest krotkie , tak jak mowilas i idz sie zabawiaj z tym swoim tam, a nie przed kompem siedzisz hahahahahhahahahahaha

Zła Zła Zła może nawet teraz boję się bliskości, ale mam nadzieję, że to się zmieni, jak kogoś poznam Górny Śląsk wita a Tobie by przeszkadzało, że facet nie ma jeszcze seksu za sobą?

Gość popkorn jem wlasnie he
powiem ci ze sa dziewczyny dla ktorych taki facet bylby wartosciowym chlopakiem, a sa i takie co go wezma za dziwaka ... ja osobiscie nie wiem jakbym zareagowala ale mysle ze jak chlopak by mi sie spodobal i mialby to cos to by bylo spoko, chociaz rzeczywiscie 24 letni prawiczek dziwnie brzmii.... pomyslalabym sobie. to co on boi sie kobiet czy co? to co on nie chce poczuc jak smakuje sex? to co to za facet ? hehe

Gość gorny slask wita
no obawialam sie ze o to zapytasz :P taki zarcik:P nie wiem szczerze mowiac... bo nie pytalabym go na pierwszej randce "no sluchaj a ile miales lasek?!" i w ogole bym pewnie nie drazyla tego tematu-powiedzialby ok jak nie tez ok. potem ja bym mogla sie schizowac :P natomiast jesli bym sie zakochala i by do czegos doszlo to samo by jakos wszystko wyszlo. no chyba ze powiedzialby do mnie na 3 sekundy przed ze jest prawiczkiem to moglabym wpasc w panike :]

Gość inna niz wszyscy
a ja cie zdziwie bo nie kazda dziewczyna po 20 juz z kims spala...bylam w kilku zwiazkach,nie dlugich ale raz sie zakochalam po uszy...mam 22 lata i z zadnym z tych facetow nie poszlam do lozka bo zaden nie wydawal mi sie odpowiedni na strate z nim dziewictwa...nie ma co sie spieszyc,jestem na etapie poszukiwan i nie mam zamiaru stracic dziewictwa z byle jakim,pierwszym lepszym facetem bo to nie o to chodzi

Gość gorny slask wita
i dodam ze liczy sie wartosc czlowieka! to przede wszystkim.. jesliby byl dobry dla mnie, szanowal mnie... to wiadomo to potem wchodza w gre uczucia i inaczej sie podchodzi do tego!

unosze się, bo wkurza mnie takie podejście facetów. Dobrze że chociaz nie obrazasz tych kobiet co maja już jakies doswiadczenie, bo inni nie maja z tym problemow i nawet panne ktorej wieloletni partner zmarł w wypadku okrzykną szmata i dziwką, bo sie puściła. Czekaj jak chcesz, jak dla mnie to głupota, bo nigdy nie bedziesz mial pewnosci co to tej 2 osoby. Moze Cie zdradzić, zostawić niezależnie od tego czy byla dziewicą czy nie. Tylko zebys za kilka lat nie marudzil... a tak z pewnością bedzie.

Gość popkorn jem
dobrze ktos napisal.. aby z kims pojsc do lozka to musi to byc odpowiednia osoba taka ktorej bedziemy pewni ze to ta wlasciwa. jak bym chciala tylko sexu moglam stracic dziewictwow wieku 18 lat bo bylam z chlopakiem w lozku i spedzilismy noc - dodam ze oboje bylismy ubrani, on sie dobieral, hehe ale mimo ze mi sie podobal to ja wiedzialam ze to nie jest wlasciwy facet, nastepnie w wieku 19 lat krecilam z chlopakiem z ktorym tez moglam to zrobic , dodam ze byl swietnym romantykiem, i w ogole byl uroczy ale tez to nie bylo to , no i w wieku 20 lat zrobilam to z moim chlopakiem ukochanym, jestesmy z sobą juz 3 lata :)

A dlaczego miałbym obrażać? Do kobiet mam ogromny szacunek i jestem dżentelmenem

Gość hahanueka
popkorn jem ale jak za rok sie z nim nie daj boze rozstaniesz to nie bedziesz postrzegana jako porzadna kobieta tylko jako szmata i dziwka bo sie puściłas :D nie wiem czy sie smiac czy plakac :D