Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
ona125

ona125

Polecane posty

SYLANA jak by czytala o swoim życiu... moj chlopak wyjechal do Hiszpanii po 3 miesiacach pojechalam tez dlatego ze on tam jest, ja tez znalazlam prace . myslalam ze bedzie lepiej ze bedziemy sie widywac czesciej ze nie bede tesknic itp. ja mam wolne tylko co 2 tygodnie wiec tylko co 2 tyg.jestmy razem, a tak to tylko na pare godzin sie widzimy jak pracuje i to tez zadko:/ a jak jestem u niego to cos jest nie tak mecze sie tez bo jak mi z czyms zle to nie moge mu siE wygadac b zawsze mowi ze ja przesadzaam... w grudniu wracamy do polski bo zima dla mojego M.. nie ma pracy ale od lutego znow wraca do Hiszpanii a wtedy nie wiem co to bedzie:/ M.. narazie nie chce wrocic do Polski a tutaj tez raczej nic sie nie znajdzie bo musza byc jakies papiery i tez ciezko cos znalesc za małe pieniadze:/ .... tez mowi ze kocha i che byc razem ale mowi to taK Jakos bez przekonania czasami(chyba ze mi sie wydaje).. a jak mu mowie ze moze bedzie lepiej jak zerwiemy to mowi ze szkoda tylu miesacy i juz lata ale to moj wybor.... wiec nawet sie nie stara... wszystko ja podtrzymuje w tym zwiazku ,czasami sobie tak mysle.... a ja tak nie chce.. wiec w moim przypadku zagranica wszystko zmienia dlatego ze nie mozemy byc razem:/:/:/

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować