neone 107 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: bardzo jesteś miła lubię cię Dziękuję. Sama tak o sobie nie myślę. Ale doceniam : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 238 Napisano 43 minuty temu 1 godzinę temu, neone napisał: Wygląda trochę jakby lubiła cień? Bo może tak się wybarwia ciekawie właśnie na słońcu. Ale stworzenie takiego skalniaka jak post wyżej to byłby kolejny ciekawy krok... Wygląda atrakcyjnie również pod względem ceny. Mam nawet roślinę którą dostałam w gratisie jak wystawiam ją na słońce to z zieleni przechodzi w róż... nazwy nie pamiętam, drobny sukulent. Chyba tak to działa, że w cieniu będzie więcej zieleni (?) ale gdybym bo nie miałam ich wcześniej... Kaskadowy układ... właśnie skalniak ze sporą ilością kamieni mógłby dobrze wyglądać i w takim pochyłym podłożu woda by nie stała w porach deszczowych... sukulenty jej nie lubią w nadmiarze i korzenie mogą przez to gnić, a na zdjęciu teren wydaje się równy. Tak ceny spoko dlatego można zaryzykować : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 238 Napisano 42 minuty temu 1 godzinę temu, Koralgor napisał: dalej was podglądam Śmiało pisz... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 238 Napisano 41 minut temu 1 godzinę temu, neone napisał: Trzeba byłoby się dokopać do tego podłoża - faktycznie po samym zdjęciu ciężko ocenić z czego to się składa. Naprawdę fajny pomysł do żwirkowego ogrodu - wygląda jakby była bezobsługowa i nic nie trzebaby było już wokół niej robić, plewić, okopywać : ) Tak : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 238 Napisano 39 minut temu 1 godzinę temu, Koralgor napisał: bardzo jesteś miła lubię cię Sympatyczna i cierpliwa : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 238 Napisano 37 minut temu Dobrej nocy : ) jutro tu zajrzę, ale serio jak ktoś ma ochotę może tu pisać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 47 Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, yeya napisał: Dobrej nocy : ) jutro tu zajrzę, ale serio jak ktoś ma ochotę może tu pisać... dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 107 Napisano 34 minuty temu 3 minuty temu, yeya napisał: Sympatyczna i cierpliwa : ) Nie będę oryginalna bo już to pisałaś o sobie (w co akurat nie wierzę ; )) ale w domu już taka nie jestem... : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
neone 107 Napisano 33 minuty temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach