Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana12345

monitor mi pada

Polecane posty

Gość załamana12345

siedzę oglądam film a tu nagle pasy się pokazują nie wiem co się dzieje z moim monitorem do polowy nic nie widać miał może ktoś z was taki problem?

Gość Chopok
ostatnio w Wyborczej były kupony na monitor Samsung , trzeba było se zbierać

Gość Hermionkaa
No kochana... u mnie też pojawiały się te pasy. I padła karta graficzna, nie monitor :)

Gość Chopok
ja nazbierałem Monitor panoramiczny FULL HD Samsung 21,5 cala. Od piątku 16 października zbierz 8 kuponów z Gazety Wyborczej i odbierz w sklepach Carrefour za jedyne 459 zł! 1. Jak kupić monitor Samsung 21,5'' za 259 złotych? * 16 października (w piątek) kup "Gazetę Wyborczą" z książeczką do zbierania kuponów (wewnątrz "Gazety Telewizyjnej" i tutaj) * Zbierz komplet 8 kuponów, które ukazywać się będą codziennie w "Gazecie Wyborczej" od 16 do 24 października 2009 r. Kupony będą publikowane we wszystkich wydaniach od poniedziałku do soboty. Jeżeli raz zapomnisz kupić ''Gazetę'' wydrukuj i wklej do książeczki specjalny kupon JOKER, który znajdziesz tutaj * Wybierz punkt odbioru (lista dostępnych sklepów Carrefour - tutaj) * Zarezerwuj produkt za pomocą SMS-a w terminie od 16 do 21 października 2009 r. (rezerwacja jest obowiązkowa, by można było odebrać towar, instrukcja poniżej) * Liczba monitorów w promocji jest ograniczona do 25 tys. egzemplarzy 2. Jak zarezerwować monitor za pomocą SMS-a * Wyślij SMS-a na numer 71060 (całkowity koszt wysłania SMS-a wynosi 1,22 zł, w tym VAT) o następującej treści: MONITOR.kod centrum Carrefour (lista kodów dostępna tutaj) np. jeśli chcesz odebrać monitor w Carrefour Grudziądz, treść SMS-a to: monitor.139 * Po wysłaniu wiadomości otrzymasz SMS-a potwierdzającego poprawność dokonanej rezerwacji oraz numer rezerwacji, który należy wpisać na karcie, by była ważna (obok miejsca na pierwszy kupon). 3. Jak odebrać monitor Samsung Jeśli otrzymałeś nr rezerwacji od 1 do 14 000, odbierz zamówiony monitor w dniach od 29.10 do 8.11. Jeśli otrzymałeś nr 14 001 lub wyższy, zamówiony monitor możesz odebrać od 21.11 do 29.11. Aby odebrać monitor, należy udać się do wybranego sklepu Carrefour, okazać wypełnioną kartę z kompletem kuponów i zapłacić 459 zł. Niniejsza promocja obowiązuje tylko na terenie Rzeczypospolitej Polskiej. Regulamin promocji dostępny tutaj, oraz w punktach obsługi klienta w sklepach Carrefour (lista sklepów) 4. Pytania, wątpliwości? Zadzwoń na infolinię Numer telefonicznej INFOLINII: 0-801-200-000 (koszt jednego impulsu według taryfy operatora) 5. Opis techniczny Monitor panoramiczny LCD 21,5" Samsung 2233SN Full HD - Przekątna ekranu 21,5 cali - Rozdzielczość 1920x1080 - Idealny dla graczy i wielbicieli kina: czas reakcji 5 ms - Dynamiczny współczynnik kontrastu 50 000:1 - Liczba kolorów 16,7 mln - Kąt widzenia 170 /160 - Jasność 300 cd/m2 - Wyjścia D-sub 15-stykowe

Gość załamana12345
dobrze podłączony masakra chyba totalnie pada kolory wyblakły na dodatek do połowy nic nie widać.Ja chyba bez kompa padnę nie dożyje poniedziałku

Gość załamana12345
W poniedziałek lecę po wyborczą

Gość ghvcxdhfd
a u mnie pada deszcz :classic_cool:

Gość załamana12345
Na początku też tak pomyślałam ale podłączyłam monitor do laptopa i to samo :(

Gość załamana12345
I co ja biedna zrobię lapka muszę jutro oddać :(

A ja mam jakies wyblakłe czarne literki. To tez mi zaraz padnie laptop? tez sie załamię chyba. Bez kompa jak bez ręki :O Obrazki wszedzie ok mają dobre kolory, ale czarna czcionka jest wyblakła.

Gość Chopok
spóźnisz się , kupony w wyborczej były do dzisiaj

jak pada to go podnies niech sobie tak nie lezy ;D a tak powaznie to pewnie ogladlas jakies str xxx ze teraz sie psuje;p